![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sala cu instructor in zona I. Mihalache - Centru
Last Updated: Jan 22 2008 13:13, Started by
r2d2
, Jan 09 2007 14:45
·
0

Posted 09 January 2007 - 14:45

Asa cum scrie si in titlul topicului caut si eu o sala in zona sus-mentionata care sa aiba si instructor. Nu am mai mers pana acum si nici nu am avut timp dar incepand de anul asta am suficient timp dupa-amiaza si 3 ani de stat la birou 12h/zi m-au terminat fizic asa ca daca stiti vreuna v-as fi recunoscator. Eventual o sala care nu e in centru dar la care se poate ajunge cu metroul.
|
Posted 08 February 2007 - 11:00

Asa cum scrie si in titlul topicului caut si eu o sala in zona sus-mentionata care sa aiba si instructor. Nu am mai mers pana acum si nici nu am avut timp dar incepand de anul asta am suficient timp dupa-amiaza si 3 ani de stat la birou 12h/zi m-au terminat fizic asa ca daca stiti vreuna v-as fi recunoscator. Eventual o sala care nu e in centru dar la care se poate ajunge cu metroul. salut, ai aflat ceva ( din alte surse)? Sunt interesat si eu! mersi |
Posted 14 February 2007 - 14:38

La capatul metroului 1mai..intersectie cu grivita...e destul de greu de gasit sala..este la subsolul unui bloc..intrebi de parcul XEROX..iar din parc sunt tot felul de sagetute care arata spre sala...sala este micuta..dar curata , ingrijita...daca mai esti interesat pot sa fac si o poza cu zona..
|
Posted 20 January 2008 - 16:02

Ma intereseaza si pe mine sala din zona aceasta. Stiti cumva ce tarife au si daca e aglomerata? Ms anticipat.
|
Posted 22 January 2008 - 13:13

Nu este aglomerat , tarifu e 70 lei /luna , dar mai bine sa vezi daca iti place cum arata sala , pentru ca patronul de acolo e in faliment si nu a avut bani sa mai investeasca in sala
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users