![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Halkidiki
Last Updated: Jun 18 2022 06:45, Started by
pisicel
, Jul 27 2005 10:35
·
20

Posted 04 June 2022 - 21:09

... A doua pare Agiofili din Lefkada ... Doar pare, dar nu e Agiofili, scuze. Sunt diferenţe clare, în primul rând scara din poză e dreaptă. Iar Lizi e expertă în Lefkada, dacă era Agiofili n-ar fi pus întrebarea. Sănătate şi tcb ! Edited by OvidiuNS, 04 June 2022 - 21:10. |
Posted 04 June 2022 - 21:33

Lizi, în prima poză cred că e partea sudică a plajei Paradisos Kavourotripes. Conformaţia stâncilor din partea nordică e identică.
Sănătate şi tcb ! Edited by OvidiuNS, 04 June 2022 - 21:34. |
Posted 05 June 2022 - 09:49

Ovidiu are dreptate. Prima poza este in zona Kavourotripes, mai exact Mega Portokali Beach.
Cealalta poza pare a fi partea nordica a Robinson Beach, accesibila doar de pe mare. |
Posted 05 June 2022 - 12:21

... mai exact Mega Portokali Beach ... Mulţumesc pentru confirmare ! Dar de fapt plaja cu treptele cred că e Mega Portokali Beach. Stâncile din apă sunt identice, chiar dacă nu se observă treptele. Robinson e în altă parte. Din păcate ne putem înșela destul de ușor, fiindcă pe gmaps sunt multe informații puse aiurea de diverși useri. De aceea am pus link de pe street-view. Sănătate și tcb ! Edited by OvidiuNS, 05 June 2022 - 12:35. |
Posted 14 June 2022 - 12:09

Salut,
cei care ați făcut scufundări pe brațul Sithonia,ce centru recomandați ? eu am găsit câteva pe internet dar nu știu care să-l aleg... ![]() |
Posted 17 June 2022 - 22:51

In Ormos Panagias ai unde da o plimbare de seara cu kinderul, cumparat o inghetata? Ceva gen cum are Nikiti sau Sarti.
Vourvourou de exemplu daca inteleg bine n-are asa ceva. Concret, am stat de 2 ori in Nikiti si mi-a ajuns, asa vrea sa incerc si altceva dar nu vreau "in pustiu". |
Posted 18 June 2022 - 06:45

In Ormos Panagias ai unde da o plimbare de seara cu kinderul, cumparat o inghetata? Ceva gen cum are Nikiti sau Sarti. Vourvourou de exemplu daca inteleg bine n-are asa ceva. Concret, am stat de 2 ori in Nikiti si mi-a ajuns, asa vrea sa incerc si altceva dar nu vreau "in pustiu". |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users