Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...
 Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?

Aveti buricul bagat sau iesit in ...

Eroare EGR
 Lasagna gata facuta de la Penny

Deblocare (parola) BIOS. Recomand...

Cum obtinem despagubiri de la fur...

Memory (2023)
 

Slackware

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Nythro

Nythro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 03.01.2006
Salutare,am instalat si eu Slackware 11 am configurat placa de retea...cand pornesc kde nu imi apare nici placa de sunet,placa de reta,placa video(control center)!!plzz help mee?

#2
Nythro

Nythro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 03.01.2006
Sau mai exact nu ruleaza in mod grafic cu toate componentele instalate !cum sa fac sa ruleze ?

#3
cianura

cianura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,754
  • Înscris: 19.01.2004
Da-ne output-ul la urmatoarele comenzi

1. uname -r
2. lsmod
3. ifconfig

Ce placa video ai? Ce placa de retea ai?
Ce ai vrea tu sa apara la placa video? Daca vrei sa setezi rezolutia, nu cred ca vei reusi de acolo. Se editeaza fisierul /etc/xorg.conf.

Invata sa pui intrebari!

http://forum.softped...howtopic=120032

#4
Nythro

Nythro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 03.01.2006
root@a:~# lsmod
Module                  Size  Used by    Not tainted
snd-seq-oss            23104   0  (unused)
snd-seq-midi-event      3208   0  [snd-seq-oss]
snd-seq                33552   2  [snd-seq-oss snd-seq-midi-event]
snd-pcm-oss            28928   0  (unused)
snd-mixer-oss          11928   0  [snd-pcm-oss]
usbkbd                  2936   0  (unused)
keybdev                 1828   0  (unused)
mousedev                4244   0  (unused)
hid                    21380   0  (unused)
usbmouse                1912   0  (unused)
input                   3104   0  [usbkbd keybdev mousedev hid usbmouse]
uhci                   23804   0  (unused)
ehci-hcd               17644   0  (unused)
usbcore                56812   1  [usbkbd hid usbmouse uhci ehci-hcd]
snd-ice1724            47140   2
snd-ac97-codec         68160   0  [snd-ice1724]
snd-ice17xx-ak4xxx      1408   0  [snd-ice1724]
snd-ak4114              4344   0  [snd-ice1724]
snd-pcm                52804   1  [snd-pcm-oss snd-ice1724 snd-ac97-codec snd-ak4114]
snd-timer              13168   1  [snd-seq snd-pcm]
snd-mpu401-uart         3120   0  [snd-ice1724]
snd-rawmidi            12224   0  [snd-mpu401-uart]
snd-seq-device          3716   0  [snd-seq-oss snd-seq snd-rawmidi]
snd-ak4xxx-adda         3484   0  [snd-ice1724 snd-ice17xx-ak4xxx]
snd                    34304   0  [snd-seq-oss snd-seq-midi-event snd-seq snd-pcm-oss snd-mixer-oss snd-ice1724 snd-ac97-codec snd-ak4114 snd-pcm snd-timer snd-mpu401-uart snd-rawmidi snd-seq-device snd-ak4xxx-adda]
snd-page-alloc          4980   0  [snd-seq-oss snd-seq snd-mixer-oss snd-pcm snd-timer snd-rawmidi snd-seq-device snd]
soundcore               3300   6  [snd]
ohci1394               23568   0  (unused)
ieee1394               41156   0  [ohci1394]
pcmcia_core            39492   0
ntfs                   50848   2  (autoclean)
ide-scsi                9392   0




root@a:~# ifconfig
lo        Link encap:Local Loopback
          inet addr:127.0.0.1  Mask:255.0.0.0
          UP LOOPBACK RUNNING  MTU:16436  Metric:1
          RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0
          RX bytes:0 (0.0 B)  TX bytes:0 (0.0 B)

root@a:~#                                            



cealalta comanda nu merge...am inteles la placa video dar ce e cu placa de retea de ce nu imi apare in Kde??
placa video ati radeon x500 si placa de retea Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller

Edited by Nythro, 07 January 2007 - 11:43.


#5
visez.trance

visez.trance

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 31.12.2006
Ca root incearca

lspci | grep Marvel

(Marvel cu M mare)

sau

lspci

si uita-te dupa o linie Marvel 88e8053 Gigabit Ethernet Controller

Cat timp iti gaseste placa este bine, inseamna ca sistemul o vede. Apoi
ifconfig -a

Vezi o interfata in plus ? (in genul eth0)

Daca da,

modprobe sk98lin

Daca comanda de modprobe a functionat ar trebui sa poti configura placa cu ifconfig sau netconfig...

Edited by visez.trance, 07 January 2007 - 12:42.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate