![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Totul pentru SAMSUNG ZV40
Last Updated: Jan 22 2010 15:02, Started by
LYNUX
, Jan 03 2007 13:09
·
0

Posted 12 March 2007 - 22:36

Stiu ca sunt pe langa subiect...dar din cate am citit aici se pare ca Samsungul are aceeasi problema cu LG L600v. Vodafone a restrictionat totul!
|
Posted 13 March 2007 - 06:03

Posted 15 March 2007 - 15:23

salutari...an si eu cateva dileme..am reusit sa instalez cateva jocuri in acest telefon...dar la un moment dat a disparut foderul "Games " din telefon...si nu mai merge sa creez altul cu acelasi nume..deci practic este ascuns..da nu il gasesc:((...ma poate ajuta cineva? ms anticipat
|
Posted 15 March 2007 - 16:23

si inca ceva....un prieten cand incearca sa instaleze ce e pe cdul primit cu telefonul..si nu merge.. da o eroare de genu..."Feature transfer error
Feature: DefaultFeature Component: Launcher File: Error: Catastrophic Failure" Am mai incercat si cu alt cd...si aceeasi eroare....i s-a mai intamplat cuiva? ma poate ajuta cineva? |
Posted 18 March 2007 - 00:23

si inca ceva....un prieten cand incearca sa instaleze ce e pe cdul primit cu telefonul..si nu merge.. da o eroare de genu..."Feature transfer error Feature: DefaultFeature Component: Launcher File: Error: Catastrophic Failure" Am mai incercat si cu alt cd...si aceeasi eroare....i s-a mai intamplat cuiva? ma poate ajuta cineva? Incearca sa schimbi portul usb. Daca nu merge, incearca pe alt pc. Toate cele bune, Marian. |
Posted 19 March 2007 - 19:25

Salut !
Are careva idee cum pot să transform jocurile demo în full fără să mă conectez ? |
Posted 20 March 2007 - 14:15

Care-mi spune si mie unde gasesc pentru modelul asta mufa handsfree cu iesire jack "mama" pentru conectare casti normale ....pls ajutatimaaaaaa .....
|
Posted 24 March 2007 - 13:30

salut..nu a mers sa schimb portu ...insa ms MarianCornel pt raspunsogbv
|
Posted 26 March 2007 - 05:29

salut..nu a mers sa schimb portu ...insa ms MarianCornel pt raspunsogbv Neata. Scuza-ma dar nu am inteles nimic din ultimul cuvant ![]() Toate cele bune, Marian. |
|
Posted 26 March 2007 - 14:36

ultimu cuvant trebuie sa fie "raspuns"...da a mai apasat cineva niste taste inainte sa dau eu reply...
![]() |
Posted 26 March 2007 - 14:39

in legatura cu temele nu cunosc pe nimeni care sa fi reusit sa bage vreo tema pt tel asta...eu am mai incercat cu teme pt k750i ca am vazut ca jocurile de pe el merg si pe zv40...dar degeaba.. acu incerc sa aflu ce fel de soft are zv40-ul si sa gasesc un tel poate mai "popular" care sa aiba teme:D
|
Posted 03 April 2007 - 19:06

In caz k reusiti sa bagati ceva pe acest model de telefon sa spuneti sa nu tineti pentru voi
![]() |
Posted 16 April 2007 - 17:59

mie mi-a disparut folderu cu jocuri din telefon...nu s-a sters pentru ca nu mai am loc in telefon....ma poate ajuta cineva sa fac cumva sa gasesc folderu...fara sa formatez telu?
|
|
Posted 17 April 2007 - 16:57

am reusit sa pun aplicatii... am reusit sa pun aplicatii....
![]() ![]() ![]() |
Posted 26 April 2007 - 19:24

Posted 05 May 2007 - 18:38

vi s-a intamplat ca dupa ce ai facut folderu ala cu jocuri in tel...si dupa ce instalezi jocurile...el sa dispara si sa nu mai poti sa il creezi inca o data??
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users