Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E umanitatea pregatita sistematic...

Brimonal Glaucom Reactii adverse ...

La multi ani @heinz!

Piuit mașina in mers
 Aparataj modular Comptec

Munca la distanta si plata pe ora

Wednesday - Addams Family woke ga...

Am nevoie de cablu scripete/elect...
 Sfat achzitie laptop second hand

Xiaomi Redmi Note 12 Pro / Pro+

Altex: plata online cu cardul de ...

Pensiile speciale ale europarlame...
 Andorra - Romania (25.03.2023, 21...

Pareri izolatie baza magazie lemn

Portare telefon fix la digi, se p...

Mobilitate urbana sect 4
 

Totul pentru SAMSUNG ZV40

- - - - -
  • Please log in to reply
103 replies to this topic

#19
asilviu2285

asilviu2285

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 16.02.2007
sunt nou pe aici si am si eu o intrebare:
de ce nu mi se pastreaza setarile la centrul de mesaje?
telefonul e adus din Italia si are sigla Vodafone pe el...

#20
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006
Neata. Are cineva un program pentru deblocat samsung zv40? Tocmai a "inghetat"
O zi buna.

#21
LYNUX

LYNUX

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 11.10.2006
1.

View Postasilviu2285, on Feb 16 2007, 15:08, said:

sunt nou pe aici si am si eu o intrebare:
de ce nu mi se pastreaza setarile la centrul de mesaje?
telefonul e adus din Italia si are sigla Vodafone pe el...
@asilviu2285 => Trebuie sa mergi la Centrul Orange/Vodafone din orasul tau ptr setari, sau e posibil sa-ti dea o alta cartela NOUA cu acelasi nr de tel, care are setarile automate.

2.

View PostMarianCornel, on Feb 17 2007, 06:28, said:

Neata. Are cineva un program pentru deblocat samsung zv40? Tocmai a "inghetat"
O zi buna.
@MarianCornel => Daca telefonul l-ai decodat, mergi acolo si cere suportul necesar. Daca te-ai "jucat" cu alte coduri/programe, si s-a blokt pur-si-simplu, incearca tot la un centru de service, posibila sa fie o problema de la soft, iar daca-i in ganatie... mergi/trimite-l acolo de unde ai garantia sa ti-l faca.

Cam asta-i tot... Bafta tuturor.

P.S: Peste cateva zile, voi urca jocuri care merg pe ZV40, dar daca Laptopul meue defect momenta, ... aceasta o voi face dupa recuperarea lui. Daca ati gasit THEME ptr ZV40, pe care le-ati probat si au mers ... urcatisi voi themele alea, sau lasa-ti un link.
10x

#22
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View PostLYNUX, on Feb 18 2007, 15:40, said:

1.

2.
@MarianCornel => Daca telefonul l-ai decodat, mergi acolo si cere suportul necesar. Daca te-ai "jucat" cu alte coduri/programe, si s-a blokt pur-si-simplu, incearca tot la un centru de service, posibila sa fie o problema de la soft, iar daca-i in ganatie... mergi/trimite-l acolo de unde ai garantia sa ti-l faca.

Cam asta-i tot... Bafta tuturor.

P.S: Peste cateva zile, voi urca jocuri care merg pe ZV40, dar daca Laptopul meue defect momenta, ... aceasta o voi face dupa recuperarea lui. Daca ati gasit THEME ptr ZV40, pe care le-ati probat si au mers ... urcatisi voi themele alea, sau lasa-ti un link.
10x

Pai tocmai asta am facut. 3 coduri gresite si l-am blocat. Ma gandeam ca poate l-a deblocat cineva acasa si are softul necesar pentru asta. In fine, cand o sa gasesc programasul respectiv si il deblochez va anunt si pe voi. Pana atunci bafta cu ele (al meu sta pe dulap acum :D)

#23
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 16.04.2006
Salut.Sambata am cumparat un Samsung sgh ZV40 si cand am ajuns acasa am constatat cu dezamagire ca mi se intrerup convorbirile brusc DUPA UN INTERVAL VARIABIL DE TIMP.Initial am crezut ca e vreo defectiune de retea dar cand am mai fost sunat si iar mi s-a intrerupt convorbirea si s-a mai si resetat telefonul in timp ce vorbeam mi-am dat seama ca telefonul are ceva hiba.Sa fie o eroare de soft?Sau e ceva mai grav.Poate cineva sa-mi spuna pe baza celor descrise cam ce defectiune ar avea?Am sanse sa mi-l schimbe daca merg Luni la magazinul de unde l-am cumparat?Firma care asigura garantia are un document in care scrie ca daca in primele 3 zile de cand a fost achizitionat ,cumparatorul descopera ca telefonul are un defect de fabricatie se poate intoarce la magazinul de unde l-a luat si i se va inlocui telefonul/banii inapoi.
Mersi anticipat.

#24
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View Postoptimus prime, on Feb 18 2007, 23:11, said:

Salut.Sambata am cumparat un Samsung sgh ZV40 si cand am ajuns acasa am constatat cu dezamagire ca mi se intrerup convorbirile brusc DUPA UN INTERVAL VARIABIL DE TIMP.Initial am crezut ca e vreo defectiune de retea dar cand am mai fost sunat si iar mi s-a intrerupt convorbirea si s-a mai si resetat telefonul in timp ce vorbeam mi-am dat seama ca telefonul are ceva hiba.Sa fie o eroare de soft?Sau e ceva mai grav.Poate cineva sa-mi spuna pe baza celor descrise cam ce defectiune ar avea?Am sanse sa mi-l schimbe daca merg Luni la magazinul de unde l-am cumparat?Firma care asigura garantia are un document in care scrie ca daca in primele 3 zile de cand a fost achizitionat ,cumparatorul descopera ca telefonul are un defect de fabricatie se poate intoarce la magazinul de unde l-a luat si i se va inlocui telefonul/banii inapoi.
Mersi anticipat.

99% problema este din cauza softului. Oricum, te duci la magazinul de unde l-ai luat si o sa primesti unul nou. Sunt convins. Eventual sa ne spui si noua ce ai rezolvat. Bafta.

#25
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 16.04.2006

View PostMarianCornel, on Feb 19 2007, 06:41, said:

99% problema este din cauza softului. Oricum, te duci la magazinul de unde l-ai luat si o sa primesti unul nou. Sunt convins. Eventual sa ne spui si noua ce ai rezolvat. Bafta.

Intr-adevar mi l-au schimbat dar surpriza.Si asta face la fel.Am presupus ca totusi nu e posibil ca si asta sa aibe aceeasi hiba si m-am gandit ca poate e din cauza bateriei care nu fusese incarcata .Cand am pus telefonul la incarcat si am vorbit cu cineva,nu s-a mai intrerupt convorbirea.Sper ca asta sa fi fost problema.Repet,bateria avea inca 2 linii cand l-am cumparat si asta m-a indus in eroare.Am zis sa vorbesc la el pana se descarca complet si apoi s-o incarc pentru prima data.Intreruperile aveau loc inainte de a reincarca bateria.Curios insa ca n-am mai patiti niciodata asa ceva cu un telefon cu baterie de Li ce inca mai avea ceva energie.Oricum am contactat si firma de service si au fost foarte prompti.Mi-au zis sa introduc un cod de full reset(pt soft) si apoi sa aleg reteau de tip 2G ca are o mai buna acoperire. :rolleyes:

O alta intrebare.Am incercat sa "filmez" ceva si am observat ca inregistrarea video dureaza foarte putin.Cateva secunde.Pana si la Motorola V 360 poti inregistra 1 minut.Trebuie setat undeva ceva?
Mersi anticipat.

#26
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View Postoptimus prime, on Feb 19 2007, 18:38, said:

Intr-adevar mi l-au schimbat dar surpriza.Si asta face la fel.Am presupus ca totusi nu e posibil ca si asta sa aibe aceeasi hiba si m-am gandit ca poate e din cauza bateriei care nu fusese incarcata .Cand am pus telefonul la incarcat si am vorbit cu cineva,nu s-a mai intrerupt convorbirea.Sper ca asta sa fi fost problema.Repet,bateria avea inca 2 linii cand l-am cumparat si asta m-a indus in eroare.Am zis sa vorbesc la el pana se descarca complet si apoi s-o incarc pentru prima data.Intreruperile aveau loc inainte de a reincarca bateria.Curios insa ca n-am mai patiti niciodata asa ceva cu un telefon cu baterie de Li ce inca mai avea ceva energie.Oricum am contactat si firma de service si au fost foarte prompti.Mi-au zis sa introduc un cod de full reset(pt soft) si apoi sa aleg reteau de tip 2G ca are o mai buna acoperire. :rolleyes:

O alta intrebare.Am incercat sa "filmez" ceva si am observat ca inregistrarea video dureaza foarte putin.Cateva secunde.Pana si la Motorola V 360 poti inregistra 1 minut.Trebuie setat undeva ceva?
Mersi anticipat.

Curioasa treaba cu bateria. Eu am luat pachetul cu 2 zv40 si nu le-am pus la incarcat. Am vorbit pana au murit bateriile si nu am avut probleme de genul "convorbiri intrerupte". Oricum, eram sigur ca vei primii un alt telefon fara sa comenteze aia nimic din moment ce este "original" (holograma hat). Incep si romanii sa se dea pe brazda in privinta garantiilor. :D Daca mai astepti 30 de minute pana vine nevasta-mea de la job o sa-ti spun exact ce setari sa-i faci pentru filmat nelimitat ( in functie de cardul care il ai). Ti-as spune acum dar samsungul meu e pe dulap fiind blocat din cauza mea si setarile nu le stiu din cap. Ceea ce pot sa-ti zic este ca am bagat card de 1GB si merge super. Adica mergea ca e blocat telefonul meu. Oricum ideea este ca poti pune linistit un card de 1GB si poti sa filmezi cat vrei. Adica trebuie sa ai radbare si baterie ca restul face telefonul pana te plictisesti. :D Gata. Mai asteapta 25 de minute si primesti rezolvarea.
Toate cele bune,
Marian.

#27
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View Postoptimus prime, on Feb 19 2007, 18:38, said:

Intr-adevar mi l-au schimbat dar surpriza.Si asta face la fel.Am presupus ca totusi nu e posibil ca si asta sa aibe aceeasi hiba si m-am gandit ca poate e din cauza bateriei care nu fusese incarcata .Cand am pus telefonul la incarcat si am vorbit cu cineva,nu s-a mai intrerupt convorbirea.Sper ca asta sa fi fost problema.Repet,bateria avea inca 2 linii cand l-am cumparat si asta m-a indus in eroare.Am zis sa vorbesc la el pana se descarca complet si apoi s-o incarc pentru prima data.Intreruperile aveau loc inainte de a reincarca bateria.Curios insa ca n-am mai patiti niciodata asa ceva cu un telefon cu baterie de Li ce inca mai avea ceva energie.Oricum am contactat si firma de service si au fost foarte prompti.Mi-au zis sa introduc un cod de full reset(pt soft) si apoi sa aleg reteau de tip 2G ca are o mai buna acoperire. :rolleyes:

O alta intrebare.Am incercat sa "filmez" ceva si am observat ca inregistrarea video dureaza foarte putin.Cateva secunde.Pana si la Motorola V 360 poti inregistra 1 minut.Trebuie setat undeva ceva?
Mersi anticipat.

Am revenit. Hai sa te ajut la treaba cu filmatul.
Deci...Apesi meniu, Setari,Setari aparat foto, Setari video, si acolo gasesti Limita ptr MMS...10 secunde...30 secunde....Pentru memorie completa. Alegi ultima optiune si poti sa filmezi cat te tine cardul. Cred ca se subintelege ca apesi meniu...enter....Setari....enter....Setari aparat foto...enter...etc etc Etnter fiind echivalent cu selectare. :D

Bafta si toate cele bune,
Marian.

Edited by MarianCornel, 19 February 2007 - 23:01.


#28
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 16.04.2006

View PostMarianCornel, on Feb 19 2007, 23:00, said:

Am revenit. Hai sa te ajut la treaba cu filmatul.
Deci...Apesi meniu, Setari,Setari aparat foto, Setari video, si acolo gasesti Limita ptr MMS...10 secunde...30 secunde....Pentru memorie completa. Alegi ultima optiune si poti sa filmezi cat te tine cardul. Cred ca se subintelege ca apesi meniu...enter....Setari....enter....Setari aparat foto...enter...etc etc Etnter fiind echivalent cu selectare. :D

Bafta si toate cele bune,
Marian.

Esti un lord.Spune-mi te rog,de unde pot lua un card de 1Gb si cam la ce pret.Poti sa-mi scrii in privat ca sa nu zica ca faci reclama la vreun magazin .
Mersi inca odata.

#29
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View Postoptimus prime, on Feb 20 2007, 11:14, said:

Esti un lord.Spune-mi te rog,de unde pot lua un card de 1Gb si cam la ce pret.Poti sa-mi scrii in privat ca sa nu zica ca faci reclama la vreun magazin .
Mersi inca odata.

Nu sunt lord, insa ma bucur ca te-am ajutat :D Scuze ca dau reply cu intarziere dar muncesc pana seara tarziu si cand ajung acasa nu prea mai pornesc pc-ul. Deci, cardul l-am luat initial pentru motorola v360v de la un magazin din Real eu fiind din TM. A fost 140 de lei. Transcend este marca. La cele 2 samsung mi-au dat card de 64. :D Daca te mai pot ajuta cu ceva...oricand cu cea mai mare placere.

Off topic...
Ieri am dus samsung-ul meu la "reparat". Mi-au luat baietii 30 de lei ptr treaba asta. L-am dus pentru ca m-am saturat sa caut pe net program free pentru deblocat si mi se pare ieftin 30 de lei o deblocare.

Toate cele bune,
Marian.

#30
iulik88

iulik88

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.02.2007
Salut!!!! Am shi eu o intrebare merge sa pun mel in format mp3 ca ton de apel la sgh zv 40?...plz. Shi inca cv, ce  ma sfatuiti?....sa imi iau unul sau nu?

#31
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View Postiulik88, on Feb 21 2007, 21:40, said:

Salut!!!! Am shi eu o intrebare merge sa pun mel in format mp3 ca ton de apel la sgh zv 40?...plz. Shi inca cv, ce  ma sfatuiti?....sa imi iau unul sau nu?

da, merge sa pui mp3-uri ca ton de apel. Eu zic sa iti cumperi unul. este totusi un telefon 3G. Bafta.

#32
iulik88

iulik88

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.02.2007

View PostMarianCornel, on Feb 22 2007, 06:18, said:

da, merge sa pui mp3-uri ca ton de apel. Eu zic sa iti cumperi unul. este totusi un telefon 3G. Bafta.
MarianCornel mai am o intrebare...scz....ce accesorii are in pachet ?

#33
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View Postiulik88, on Feb 21 2007, 22:02, said:

MarianCornel mai am o intrebare...scz....ce accesorii are in pachet ?

Hands free stereo, cablu de date, cd de instalare, card micro sd de 64 Cred ca e destul. Pe deasupra e Samsung iar din cate am vazut eu la Samsung pana acum finisarile au fost de calitate tot timpul.

#34
optimus prime

optimus prime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 16.04.2006

View PostMarianCornel, on Feb 21 2007, 07:05, said:

Nu sunt lord, insa ma bucur ca te-am ajutat :D Scuze ca dau reply cu intarziere dar muncesc pana seara tarziu si cand ajung acasa nu prea mai pornesc pc-ul. Deci, cardul l-am luat initial pentru motorola v360v de la un magazin din Real eu fiind din TM. A fost 140 de lei. Transcend este marca. La cele 2 samsung mi-au dat card de 64. :D Daca te mai pot ajuta cu ceva...oricand cu cea mai mare placere.

Off topic...
Ieri am dus samsung-ul meu la "reparat". Mi-au luat baietii 30 de lei ptr treaba asta. L-am dus pentru ca m-am saturat sa caut pe net program free pentru deblocat si mi se pare ieftin 30 de lei o deblocare.

Toate cele bune,
Marian.

Si eu sunt din TM.O sa merg atunci prin real.Spune-mi te rog .Cam cat te tine bateria ?Uite ,la mine dupa ce am incarcat-o a mers bine vreo 4 zile.De ieri mi-au aparut doua linii la baterie si azi deja palpaie ecranul si iar s-a restartat telefonul,DESI mai am doua linii.Cred ca totusi e de la baterie.La fel si la primul telefon.Curios e ca la doua linii ar trebui sa mearga.Numai daca nu indica cum trebuie softul nivelul de putere al bateriei.De aceea te intreb cat te tine bateria :generaly speaking?Si daca iti indica bine nivelul de putere?Adica 3-2-1 linie?
Mersi pentru raspuns.

#35
somode

somode

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 27.02.2007
Salutare...
Am si eu cateva nedumeriri...
1. as dori sa stiu daca la acest telefon pot pune diferite mp3.uri ca alerte pentru sms-uri sau sunt blocate si ai voie numai cele orginale ale telefonului.
2. daca sunt probleme legate de camera foto si de poze
3. daca sunt probleme legate de baterie sau de instabilitatea softului.
4. stiam ca de obicei samsung avea probleme cu incomatibilitatea cu celelalte telefoane ma refer la transfer de date prin bluetooth sau infrared stiti ceva la acest tip.
va multumesc !!!
Salutare

#36
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View Postoptimus prime, on Feb 24 2007, 12:11, said:

Si eu sunt din TM.O sa merg atunci prin real.Spune-mi te rog .Cam cat te tine bateria ?Uite ,la mine dupa ce am incarcat-o a mers bine vreo 4 zile.De ieri mi-au aparut doua linii la baterie si azi deja palpaie ecranul si iar s-a restartat telefonul,DESI mai am doua linii.Cred ca totusi e de la baterie.La fel si la primul telefon.Curios e ca la doua linii ar trebui sa mearga.Numai daca nu indica cum trebuie softul nivelul de putere al bateriei.De aceea te intreb cat te tine bateria :generaly speaking?Si daca iti indica bine nivelul de putere?Adica 3-2-1 linie?
Mersi pentru raspuns.

Scuza-ma, iarta-ma ca dau reply dupa o saptamana dar muncesc de dimineata pana seara tarziu si cand ajung acasa sunt frant in doua. Bateria ma tine cam 3 zile dar vorbesc foarte mult la telefon. In ultima vreme am ajuns sa-l pun la incarcat la 2 zile pentru ca nu-mi permit sa raman fara baterie in timpul zilei. Al meu merge si cand are 2 linii si cand are o linie si cand e bateria empty (poti sa vorbesti cam 10 minute inainte sa se inchida). Singura nemultumire care o am fata de acest telefon...NU MERGE PE COSMOTE. :D Sa-l bip. Cica nici un samsung 3G nu merge pe cosmote. In rest e totul superb la el (culori placute, sunet limpede, dar mai ales finisajul de calitate) De asta mi-a placut intot-deauna Samsung. Fac niste produse fiabile si de calitate. Nu stiu ce sa zic despre telefonul tau. Mai dute o data cu el la service.

Toate cele bune,
Marian.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate