Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

hi guys.noul album mamellino va fi produs in USA

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

mamellino

mamellino

New Member

• Grup: Members
Albumul o sa fie o surpriza , mai ales ca trupa noastra s-a reunit cu Paranoia , iar acum brain-ul muzical va fi tehnologizat tocmai in Chicago.

Mai multe detalii puteti gasii pe http://mamellino.blogspot.com/ .

In 2008-2010 vom pune bazele primului label electronic muzical global romanesc cu sediul in Chicago . Este timpul sa iesim afara , isn't it ? (**_^^)

(suntem aici sa va dam mai multe informatii in caz ca va intereseaza orice fel de aspect) .

O transmisie din Chicago ,

m

sepguy

sepguy

Active Member

succes
  ;)

Edited by sepguy, 02 January 2007 - 20:31.

Syncron

Syncron

Active Member

• Grup: Senior Members
Felicitari.

AlexIP

AlexIP

marele licurici

Bafta.

P.S. Vreau videoclipul vostru de la piesa aia a voastra cunoscuta... stiti voi care. :P

exorcistul

exorcistul

just listen

View PostAlexIP, on Jan 2 2007, 19:42, said:

Bafta.

P.S. Vreau videoclipul vostru de la piesa aia a voastra cunoscuta... stiti voi care. :P
:lol:
Succes!

mamellino

mamellino

New Member

"Scoate Limba" a fost un adevarat concurs de aberatii , imagineaza-ti cat de seriosi am fost noi cu acele treburi...

Actually noi am lucrat si lucram defapt prin massmedia romaneasca si nu numai , iar singura chestie serioasa in legatura cu Mamellino a fost ca am facut contract cu ... MediaPro ,hehehe .

Inainte de asta , a fost o faza care ne-a spart . Fun. Inainte de MediaPro am trecut pe la alte case de discuri , iar unul din reprezentanti , nu conteaza care , dupa ce urmarise videoclipul , a izbucnit : SUPER BAIETI! E super Manelino asta! Hehehe .  Defapt el era convins ca trupa se numeste Manelino de la manele... , iar cand i-am spus in hohote de ras ca nu e Manelino ci Mamelino , bineinteles ca ii picase fatza de nedumerire ,hehehe.

Speram ca videoclipul sa intre pe Youtube incurand .  Insa mai important este ca din 2008-2010 probabil vom deschide prima casa de discuri romaneasca internationala cu sediul in Chicago , pe muzica electronica gen Aphex Twin , sau orice altceva chiar si punk .

Label-ul nostru muzical se va numi "Castles of Transylvania" , si este exclusiv pt. occident .
Imaginati-va ca  "Dracula" este la fel de celebru ca si "Harry Potter" , defapt cred ca e si mai celebru .

numai de bine ,

m

Edited by mamellino, 03 January 2007 - 11:07.

mamellino

mamellino

New Member

Mai multe detalii pt. cei care vor sa colaboreze cu noi , aici : http://etude-for-mac...k.blogspot.com/

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate