![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
hi guys.noul album mamellino va fi produs in USA
Last Updated: Jun 17 2007 08:47, Started by
mamellino
, Jan 02 2007 18:09
·
0

Posted 02 January 2007 - 18:09

Albumul o sa fie o surpriza , mai ales ca trupa noastra s-a reunit cu Paranoia , iar acum brain-ul muzical va fi tehnologizat tocmai in Chicago.
Mai multe detalii puteti gasii pe http://mamellino.blogspot.com/ . In 2008-2010 vom pune bazele primului label electronic muzical global romanesc cu sediul in Chicago . Este timpul sa iesim afara , isn't it ? (**_^^) (suntem aici sa va dam mai multe informatii in caz ca va intereseaza orice fel de aspect) . O transmisie din Chicago , m |
Posted 02 January 2007 - 21:42

Bafta.
P.S. Vreau videoclipul vostru de la piesa aia a voastra cunoscuta... stiti voi care. ![]() |
Posted 02 January 2007 - 21:54

Posted 03 January 2007 - 10:34

"Scoate Limba" a fost un adevarat concurs de aberatii , imagineaza-ti cat de seriosi am fost noi cu acele treburi...
Actually noi am lucrat si lucram defapt prin massmedia romaneasca si nu numai , iar singura chestie serioasa in legatura cu Mamellino a fost ca am facut contract cu ... MediaPro ,hehehe . Inainte de asta , a fost o faza care ne-a spart . Fun. Inainte de MediaPro am trecut pe la alte case de discuri , iar unul din reprezentanti , nu conteaza care , dupa ce urmarise videoclipul , a izbucnit : SUPER BAIETI! E super Manelino asta! Hehehe . Defapt el era convins ca trupa se numeste Manelino de la manele... , iar cand i-am spus in hohote de ras ca nu e Manelino ci Mamelino , bineinteles ca ii picase fatza de nedumerire ,hehehe. Speram ca videoclipul sa intre pe Youtube incurand . Insa mai important este ca din 2008-2010 probabil vom deschide prima casa de discuri romaneasca internationala cu sediul in Chicago , pe muzica electronica gen Aphex Twin , sau orice altceva chiar si punk . Label-ul nostru muzical se va numi "Castles of Transylvania" , si este exclusiv pt. occident . Imaginati-va ca "Dracula" este la fel de celebru ca si "Harry Potter" , defapt cred ca e si mai celebru . numai de bine , m Edited by mamellino, 03 January 2007 - 11:07. |
Posted 17 June 2007 - 08:47

Mai multe detalii pt. cei care vor sa colaboreze cu noi , aici : http://etude-for-mac...k.blogspot.com/
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users