Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PROGRAM COMPRIMARE VIDEO SIMPLU,G...

Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!

Recomandari Baby monitor Wi-Fi!
 GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Sunt dese/normale ofertele de van...
 Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?
 Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )

Telefoane Blocate - Softuri -

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

dawgama

dawgama

Junior Member

• Grup: Members
Eu zik sa punem aici toate softurile necesare pt debokarea telefoanelor

Iei telefonul si daka schimbi cartele sau vrei sa renunti la reteau d la kre ai luat telefonul nu mai potzi sa faci nik cu el

A.Faith

A.Faith

Active Member

eu zic sa nu! adica, in primul rand, invata sa vorbesti bine romaneste si in al doilea rand, daca tu vrei sa iti iei un telefon de la orange, de exemplu, si sa il folosesti pe vodafone, nu faci decat sa iti bati joc de acel model, pentru ca o data decodat, pierzi garantia!
o decodare de calitate nu se face asa, oricum! mai bine dai 10 lei si gata, ai un telefon decodat, decat sa iti bati capul cu diverse "jucarele" gasite pe net!

dawgama

dawgama

Junior Member

View PostA.Faith, on Dec 29 2006, 21:43, said:

eu zic sa nu! adica, in primul rand, invata sa vorbesti bine romaneste si in al doilea rand, daca tu vrei sa iti iei un telefon de la orange, de exemplu, si sa il folosesti pe vodafone, nu faci decat sa iti bati joc de acel model, pentru ca o data decodat, pierzi garantia!
o decodare de calitate nu se face asa, oricum! mai bine dai 10 lei si gata, ai un telefon decodat, decat sa iti bati capul cu diverse "jucarele" gasite pe net!

am un samsung zv40 luat din italia(pe vodafone) cu garantie si ideea e ka eu nu vreu sa stau pe orange sau vodafone unde tariful pt. apeluri in alte retele este de 0.36$/min (Or) 02=.2(siceva)$/min pe vodafone [la planul tarfar de baza] ceea ce ese foarte skump in comparatie cu cosmote care are 0.18$/min[tot la basic].

In legatura ku  dekodarea poate eu si altii nu am acces la "o decodare de 10 lei" si  vreu sa fac cunoscut si altor oameni aceasta hotie numita "CODARE"

:lol:

Edited by dawgama, 30 December 2006 - 00:51.

whitewizard

whitewizard

Softpedist pana la moarte!

• Grup: Senior Members

View Postdawgama, on Dec 30 2006, 00:47, said:

am un samsung zv40 luat din italia(pe vodafone) cu garantie si ideea e ka eu nu vreu sa stau pe orange sau vodafone unde tariful pt. apeluri in alte retele este de 0.36$/min (Or) 02=.2(siceva)$/min pe vodafone [la planul tarfar de baza] ceea ce ese foarte skump in comparatie cu cosmote care are 0.18$/min[tot la basic].

In legatura ku  dekodarea poate eu si altii nu am acces la "o decodare de 10 lei" si  vreu sa fac cunoscut si altor oameni aceasta hotie numita "CODARE"

:lol:
Corect , dar daca era Nokia , se rezolva repede , cine sa stea cu cablu de date(EPROM-EEPROM)sa decodifice sau sa rescrie softuri Mocca!Eu nu stiu pe nimeni si pe langa asta , mai castiga si ei un ban. :cursing:
Romanii sunt speculativi ca si strainii , primii ca sa mai faca bani , ceilalti ca sa se asigure ca stai numai in acea retea.Trebuia sa cumperi la liber!

dawgama

dawgama

Junior Member

View Postwhitewizard, on Dec 30 2006, 01:00, said:

Corect , dar daca era Nokia , se rezolva repede , cine sa stea cu cablu de date(EPROM-EEPROM)sa decodifice sau sa rescrie softuri Mocca!Eu nu stiu pe nimeni si pe langa asta , mai castiga si ei un ban. :cursing:
Romanii sunt speculativi ca si strainii , primii ca sa mai faca bani , ceilalti ca sa se asigure ca stai numai in acea retea.Trebuia sa cumperi la liber!

1.l-a luat maicamea
2.la oferta(2 la pret de 1)
3.i-am zis sa nu kumpere tel blokate  
4.todeauna ia tzeapa :worthy:

LYNUX

LYNUX

New Member

View Postdawgama, on Dec 30 2006, 02:20, said:

1.l-a luat maicamea
2.la oferta(2 la pret de 1)
3.i-am zis sa nu kumpere tel blokate  
4.todeauna ia tzeapa :worthy:

Dawgama ... nush cum a luat mama ta tzeapa, ptr ca si yo am luat to ZV40 de la Vodafone tot din italia (2 in 1), si nu-s codate ... norocu meu.  :coolspeak:
Problema mea e ca nu am nici un cod sau program pentru instalat jocuri Java pe ele. :(
Ai u vre-o idee .. PM PLS.

P.S: UN ANU NOU FERICIT TUTUROR!

A.Faith

A.Faith

Active Member

http://forum.softped...howtopic=195125

LYNUX, ia arunca o privire aici .. poate te ajuta cu ceva ;)

LYNUX

LYNUX

New Member

View PostA.Faith, on Dec 30 2006, 14:01, said:

http://forum.softped...howtopic=195125

LYNUX, ia arunca o privire aici .. poate te ajuta cu ceva ;)

Merci A.Faith, dar am vazut topicu ala (am incercat toate setarile de pe forumuri) si deja am postat si pe => http://forum.softped...t...4674&st=150

A.Faith

A.Faith

Active Member

LYNUX, tot ce pot eu sa te sfatuiesc in legatura cu jocurile java pe telefonul tau, e sa le pui pe net,  pe un wap hosting, si sa le downloadezi de acolo! e o metoda super costisitoare, dar e cea mai sigura!
si, daca mai ai ceva de discutat cu privire la asta, hai sa continuam discutia prin PM sau Ym! ca suntem amandoi offtopic total!

dawgama

dawgama

Junior Member

View PostLYNUX, on Dec 30 2006, 13:58, said:

Dawgama ... nush cum a luat mama ta tzeapa, ptr ca si yo am luat to ZV40 de la Vodafone tot din italia (2 in 1), si nu-s codate ... norocu meu.  :coolspeak:
Problema mea e ca nu am nici un cod sau program pentru instalat jocuri Java pe ele. :(

1.la faza ca tie iti merge e adevarat
2.pe ce retea ai pus telefonul[orange,vodafone]
3.incearca o cartele Cosmote si ai sa vezi ka nu iti merge

LYNUX

LYNUX

New Member

View Postdawgama, on Dec 30 2006, 14:49, said:

... o cartela Cosmote...
Ups, COSMOTE?
Nu merci, mai bine Orange  ;),... dar gata k yo deja-s inafara subiectului.

dawgama

dawgama

Junior Member

View PostLYNUX, on Dec 30 2006, 13:58, said:

am puns cartela mea de orange cu wap activat si imi incarca dar nu se deschid paginile
cand am primit mesajele de instalare wap de la orange imi cere un PIN [nu PIN 2] de care eu nu stiu nimic
am trimis deja un mail la orange si astept

T131

T131

Junior Member

am puns cartela mea de orange cu wap activat si imi incarca dar nu se deschid paginile
cand am primit mesajele de instalare wap de la orange imi cere un PIN [nu PIN 2] de care eu nu stiu nimic

daca nu l-ai primit deja,pin-ul este 0 sau 000.Consultantii specifica asta.

dawgama

dawgama

Junior Member

View PostT131, on Jan 19 2007, 15:11, said:

Multumesc mult pentru parola !

karamele

karamele

Junior Member

View PostT131, on Jan 19 2007, 15:11, said:

ba nu :)

parola e 0 sau 0000 (4 d-alde 0)

p.s. ce remarca idioata tocmai facui

Edited by karamele, 01 February 2007 - 23:17.

dawgama

dawgama

Junior Member

Eu am pus 0 si atat , si a mers ; dar nu stiu de ce nu citeste cartele COSMOTE ?

oxiure

oxiure

New Member

hei imi pare rau ca ma bag asa in seama.am si eu o problema.am incercat sa deblochez un telefon cu coduri de-astea idioate de pe net si acum telefonul nu mai accepta cartela imi zice sim blocat,dar cartela merge in alt tel si tel merge fara cartela...ce fac?:(:(:(:(:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate