Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...

Alarma daca pulsul scade prea mult
 

va pot ajuta in decodarea casetofoanelor auto-2

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
12286 replies to this topic

#8893
ciociosan

ciociosan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.10.2008
Salut cu respect.
Am un radio cd pe un SMART, este un Grundig, pe care am "reusit" sa-l aduc in faza de a-mi cere un cod de deblocare, dupa ce am schimbat bateria...
Seria aparatului este: MC944341261587.
Multumesc anticipat.

#8894
doru700

doru700

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,569
  • Înscris: 16.03.2010

 ciociosan, on 8th April 2011, 16:39, said:

Salut cu respect.
Am un radio cd pe un SMART, este un Grundig, pe care am "reusit" sa-l aduc in faza de a-mi cere un cod de deblocare, dupa ce am schimbat bateria...
Seria aparatului este: MC944341261587.
Multumesc anticipat.
nu se poate decoda dupa serial .la un atelier sau citeste memoria eeprom 24c08 smd postezi continutul si primesti codul.

#8895
dani_sfantu

dani_sfantu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.04.2011
Salut am si eu o rugaminte la tine , vreau un cod de deblocare pentru un casetofon de pe un fiat bravo , model Grunding No 90355877 , Type SC 303 D ˆ , si pe laterara scrie asa : SC 303 D ˆ 9.18209 G S6 11-00 Made by grunding in portugal GM1303N3267877 032

Salut am si eu o rugaminte la tine , vreau un cod de deblocare pentru un casetofon de pe un fiat bravo , model Grunding No 90355877 , Type SC 303 D ˆ , si pe laterara scrie asa : SC 303 D ˆ 9.18209 G S6 11-00 Made by grunding in portugal GM1303N3267877 032

#8896
carradio

carradio

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 22.04.2009

 carradio, on 8th April 2011, 16:32, said:

Copax
Multumesc frumos dar nu merge
Este tare ciudat ca pot baga codul de cate ori o vreu ca in eeprom nu se schimba nimic
Si dupa ce  repornesc, cere din nou codul  ciudat tare

.........................


Reason for edit: la inceput de cuvant nu se foloseste î din ''a'' ci din ''i'', adica sa scrie cu î nu cu â

va multumesc pentru corectiile
Dar nu ma ajutat an decodarea casetofonului :confuzzled:
Deci nimeni nu sa Intalnit cu ciudatenia asta ??

#8897
siti

siti

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 05.11.2007

 carradio, on 9th April 2011, 12:50, said:

va multumesc pentru corectiile
Dar nu ma ajutat an decodarea casetofonului :confuzzled:
Deci nimeni nu sa Intalnit cu ciudatenia asta ??
l-ai alimentat bine?

#8898
iaf

iaf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.04.2011
va rog sa ma aajutati cu un key code la un ford mondeo
serial RNS4-TP132
BP050033102696
va rog mult ,multumes

#8899
Copax

Copax

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 17.09.2006
@iaf
BP050033102696 - cod 2194

#8900
raoul666

raoul666

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.08.2007
Salut,

Am un fiat punto din 2004, are pe el casetofonul original (blaupunkt), dar nu mai merge scrie pe ecran CANCHECK si nu stiu ce inseamna. Cod la el nu am.


BP7641376316

prod. nr. fiat 735 313 020 0

da-mi un sfat sau o solutie ptr el daca exista

multumesc mult

#8901
deann

deann

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 05.11.2008
Carion RD3-01,model PU-2473A(F). Va rog din suflet,ajutati-ma! Radio-CD-ul respectiv,fara a fi deconectat de la tensiune,aflat pe masina originala,dupa ani de folosinta,se-ncapataneaza a nu mai functiona. Reda permanent un "beep",atat pe CD,cat si pe tuner. Pe display-ul aflat in bordul masinii totul arata a fi ok,fara vreo avertizare,fara vreo eroare... Cu respect,care ar fi problema?

Attached Files



#8902
Copax

Copax

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 17.09.2006
@raoul666
Aparatul tău e model PUNTO HIGH CD și dacă apare pe ecran CANCHECK, e luat de pe altă mașină, degeaba spui că e original.
Modelul ăsta e făcut să funcționeze doar pe mașina pe care a fost instalat din fabrică.  Codul îl cere doar după ce aparatul verifică și recunoaște mașina.
Nu poți folosi aparatul ăla decât dacă introduci în memoria lui datele noii mașini pe care urmează să fie montat. (seria de caroserie VIN)
Asta se poate face doar la un atelier, operația presupune cunoștințe avansate de electronică și echipament adecvat.

===============================================================================

@deann
Aceeași Mărie cu altă pălărie. Exact aceeași situație ca și la raoul666.
Diferența e că aparatul tău, Clarion PU-2473AF, e făcut pentru Peugeot, al lui e pentru FIAT.
De asemenea ție nu-ți cere să introduci vreun cod după ce verifică mașina, pornește automat fără asta.

Edited by Copax, 09 April 2011 - 20:30.


#8903
deann

deann

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 05.11.2008

 Copax, on 9th April 2011, 21:12, said:

@raoul666
Aparatul tău e model PUNTO HIGH CD și dacă apare pe ecran CANCHECK, e luat de pe altă mașină, degeaba spui că e original.
Modelul ăsta e făcut să funcționeze doar pe mașina pe care a fost instalat din fabrică.  Codul îl cere doar după ce aparatul verifică și recunoaște mașina.
Nu poți folosi aparatul ăla decât dacă introduci în memoria lui datele noii mașini pe care urmează să fie montat. (seria de caroserie VIN)
Asta se poate face doar la un atelier, operația presupune cunoștințe avansate de electronică și echipament adecvat.

===============================================================================

@deann
Aceeași Mărie cu altă pălărie. Exact aceeași situație ca și la raoul666.
Diferența e că aparatul tău, Clarion PU-2473AF, e făcut pentru Peugeot, al lui e pentru FIAT.
Maestre Copax,aparatul este pe masina originala,Peugeot.Asa a fost dotata masina,deci eu nu doresc montarea pe alta masina! Posibil lipsa vreun plus,o sa verific maine... Cu tot respectul,repet,radio-CD-ul a functionat pe aceasta masina de la inceput,de noua!

#8904
Copax

Copax

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 17.09.2006
În cazul ăsta verifică conexiunile, e posibil să lipsească sau să fie întreruptă vreuna.
Apar astfel de probleme și după ce înlocuiești calculatorul mașinii (ECU)

#8905
raoul666

raoul666

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.08.2007

 Copax, on 9th April 2011, 21:12, said:

@raoul666
Aparatul tău e model PUNTO HIGH CD și dacă apare pe ecran CANCHECK, e luat de pe altă mașină, degeaba spui că e original.
Modelul ăsta e făcut să funcționeze doar pe mașina pe care a fost instalat din fabrică.  Codul îl cere doar după ce aparatul verifică și recunoaște mașina.
Nu poți folosi aparatul ăla decât dacă introduci în memoria lui datele noii mașini pe care urmează să fie montat. (seria de caroserie VIN)
Asta se poate face doar la un atelier, operația presupune cunoștințe avansate de electronică și echipament adecvat.

===============================================================================

@deann
Aceeași Mărie cu altă pălărie. Exact aceeași situație ca și la raoul666.
Diferența e că aparatul tău, Clarion PU-2473AF, e făcut pentru Peugeot, al lui e pentru FIAT.
De asemenea ție nu-ți cere să introduci vreun cod după ce verifică mașina, pornește automat fără asta.



ok. am inteles. cand am spus ca e original ma refeream  ca este acelasi model ca cel din fabrica nu acelasi montat din fabrica, nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ca el poate fii inseriat cu sasiul masini. ok. daca e asa nu am decat 2 optiuni: 1. sa merg la fiat si sa-l fac acolo. 2. sa incerc sa-l dau jos de pe masina si sa-i scot cip-ul sa-l citesc si sa-l modific. Oricum iti multumesc inca odata ptr ajutor.




 raoul666, on 9th April 2011, 22:58, said:

ok. am inteles. cand am spus ca e original ma refeream  ca este acelasi model ca cel din fabrica nu acelasi montat din fabrica, nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ca el poate fii inseriat cu sasiul masini. ok. daca e asa nu am decat 2 optiuni: 1. sa merg la fiat si sa-l fac acolo. 2. sa incerc sa-l dau jos de pe masina si sa-i scot cip-ul sa-l citesc si sa-l modific. Oricum iti multumesc inca odata ptr ajutor.




oricum imi poti spune codul ??? ti-am explicat mai devreme ca nu-l am sau e scris in memorie si cand se face citirea il aflu. ?!?!?


#8906
Copax

Copax

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 17.09.2006
Ca să-ți dau codul am nevoie de o serie din 14 caractere care începe cu BP1376... și pe care ai uitat s-o postezi.
Deși dacă tot va trebui să citești și să rescrii memoria îl vei găsi acolo, adică în procesor.

Edited by Copax, 09 April 2011 - 22:11.


#8907
raoul666

raoul666

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.08.2007

 Copax, on 9th April 2011, 23:06, said:

Ca să-ți dau codul am nevoie de o serie din 14 caractere care începe cu BP1376... și pe care ai uitat s-o postezi.
Deși dacă tot va trebui să citești și să rescrii memoria îl vei găsi acolo, adică în procesor.




BP137623326456

#8908
Copax

Copax

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 17.09.2006
Dacă seria e corectă atunci codul tău e 1224

#8909
raoul666

raoul666

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.08.2007

 Copax, on 10th April 2011, 09:09, said:

Dacă seria e corectă atunci codul tău e 1224



asta scrie pe el (este stantat pe carcasa de metal), oricum iti multumesc si ptr cod si ptr timpul acordat.

#8910
cridaia

cridaia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 02.09.2008
va salut pe toti.....ajutatima va rog cu un cod la asta:

Model: Becker Indianapolis Pro
Typ: BE7955
Serial No: 75012506
mai scrie pe el: 7955CL075012506

va multumesc anticipat,

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate