Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over
 Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...
 Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua
 sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...
 

RDS... mai trebuie sa spun ceva?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
alinioanovici

alinioanovici

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.10.2006
Dupa lungi asteptari au venit baietii de la RDS sa ma conecteze...

Totul merge bine [prin bine intelegem conform contractului] mai putin o chestie.
Tot ce este port sub 3000 inclusiv nu poate fi folosit ca port de server. Asta inseamna ca degeaba incercati sa va faceti un server ftp, http etc.. Daca vreti sa si functioneze, adica sa poate fi accesat din afara retelei de cartier, trebuie sa schimbati porturile 21, 80 etc., cu altele peste 3000.

Asta se intampla in Timisoara cu conexiune pppoe.
La relatii cu clientii mai au si tupeul nesimtit ca dupa ce le explici ca nu merge si vad ca nu pot scapa de tine prin replica "e de la dumneavoastra" sa spuna ca intr-adevar sunt blocate porturile pana la 1024 dar ca totul este contractual, cand de fapt nu este.

Bun solutia e simpla, alegi alt port peste 3000 si totul merge. Si totusi...

Eu pe langa asta o sa fac si o excursie la protectia consumatorului. Daca nu functioneaza ma gandesc chiar sa ii dau in judecata pentru ceva mai netehnic si anume, inselaciune.

!)@#($UQWSPFOIH!#)(*!)*#&!_#_#_T(IEAOTJ)_#(_!#@(*U_#! [injuraturi de mama, sfinti, etc. etc.]

Edited by alinioanovici, 28 December 2006 - 23:19.


#2
bluehunt

bluehunt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 22.03.2004
mie la bucuresti imi merge portul 80

#3
novakane

novakane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 272
  • Înscris: 07.10.2005
mie la baia mare nu am restrictionat nici un port, merg toate, absolut toate lol

#4
355

355

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 763
  • Înscris: 02.11.2005
si mie imi merge portul 80... :P  dar in buc

#5
alinioanovici

alinioanovici

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.10.2006
chiar si aici in timisoara merge in unele zone. asta ca sa ma enervez si mai mult  :frust:

#6
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002
pe cablelink nu se filtreaza nimic, pe fiberlink se filtreaza.

#7
UnixMarius

UnixMarius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 02.03.2006

View Postzuppy, on Dec 31 2006, 04:32, said:

pe cablelink nu se filtreaza nimic, pe fiberlink se filtreaza.

Sweet . Astept ziua cand RDS va filtra tot , si va vinde conexiune internet , si anume link cu servrul lor .  :roflmao:

Ce patetic a redevenit RDS`ul daca nu sunt in stare sa controleze propia retea .  :death:

#8
Latzi

Latzi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 25.08.2006

View PostUnixMarius, on Dec 31 2006, 05:42, said:

Sweet . Astept ziua cand RDS va filtra tot , si va vinde conexiune internet , si anume link cu servrul lor .  :roflmao:

Ce patetic a redevenit RDS`ul daca nu sunt in stare sa controleze propia retea .  :death:


...si daca ne gandim ca practic pentru 9$ avem legatura boradband si telefonie cu minute incluse; iar pe 99% din clienti nu le intereseaza daca au deschis portul x sau y....iar cei pe care le intereseaza poate sa faca un abonament cu ip fix si cu porturile deschis de la 1 la 65535 nici nu este asa de grava situatia :)

Edited by Latzi, 27 January 2007 - 06:09.


#9
donS

donS

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.02.2007
sa va zic eu cum sta treaba pe la noi cu profesionistii de la RDS-RCS

dupa ce ne-au atras cu tot felul de oferte,cum ca avem super viteze..bla-bla si primele 3 luni gratuite ...surpriza!
ii aleg pe ei ca provider in baza ofertei,mi se instaleaza net-ul pe 30 sept(mi-au trimis doi baieti 'tehnicieni' in pantaloni scurti si shlapi de plaja,nu glumesc  :peacefingers: ) si bang!!!..in dec imi vine factura pe 3 luni de plata,cele gratuite :coolspeak:
iar eu ca tampitul platesc inainte sa ma duc cu contractul si oferta ffff frumos colorata,pe care inca o mai am,la OPC
am depus n sesizari la asa numitul tehnic al lor si cica urmeaza a se rezolva..in veci..deja are 2 luni si iar s-a facturat :coolspeak:
nu mai zic de faptul ca am avut pana de net o sapt intreaga,nu se scade din abonament,si apoi cate inca o zi in fiecare sapt..ce sa mai...sunt jalnici
de nu stiu cate ori ramane cate un cartier intreg fara net pe cateva ore,vb pe huburi si dispar treptat cateva sute..apar..dispar...zici ca-i teren de joaca :cursing:
suport pt linux?? ce-i ala? i-am jignit cand le-am cerut niste detalii in leg. cu conexiunea  :deadtongue: stiu sa se joace numai cu mouse-ul pe desktop-ul win
ma gandesc serios sa renunt la ei dar nu inainte de a face dreptate cu ajutorul legii,bineinteles

concluzia e cat se poate de simpla : RDS-RCS sunt niste incepatori cu personal necalificat si echipamente de depasite

#10
Lucky44

Lucky44

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 01.05.2006

View PostdonS, on Feb 11 2007, 00:33, said:

sa va zic eu cum sta treaba pe la noi cu profesionistii de la RDS-RCS

dupa ce ne-au atras cu tot felul de oferte,cum ca avem super viteze..bla-bla si primele 3 luni gratuite ...surpriza!
ii aleg pe ei ca provider in baza ofertei,mi se instaleaza net-ul pe 30 sept(mi-au trimis doi baieti 'tehnicieni' in pantaloni scurti si shlapi de plaja,nu glumesc  :peacefingers: ) si bang!!!..in dec imi vine factura pe 3 luni de plata,cele gratuite :coolspeak:
iar eu ca tampitul platesc inainte sa ma duc cu contractul si oferta ffff frumos colorata,pe care inca o mai am,la OPC
am depus n sesizari la asa numitul tehnic al lor si cica urmeaza a se rezolva..in veci..deja are 2 luni si iar s-a facturat :coolspeak:
nu mai zic de faptul ca am avut pana de net o sapt intreaga,nu se scade din abonament,si apoi cate inca o zi in fiecare sapt..ce sa mai...sunt jalnici
de nu stiu cate ori ramane cate un cartier intreg fara net pe cateva ore,vb pe huburi si dispar treptat cateva sute..apar..dispar...zici ca-i teren de joaca :cursing:
suport pt linux?? ce-i ala? i-am jignit cand le-am cerut niste detalii in leg. cu conexiunea  :deadtongue: stiu sa se joace numai cu mouse-ul pe desktop-ul win
ma gandesc serios sa renunt la ei dar nu inainte de a face dreptate cu ajutorul legii,bineinteles

concluzia e cat se poate de simpla : RDS-RCS sunt niste incepatori cu personal necalificat si echipamente de depasite

Referitor la contract sau OPC. Daca in contract nu ai prea mult protectii atunci poti sa mergi la OPC ca nu poate sati rezolve nimic. Daca ai probleme si nu se rezolva duta la concurenta.

Suport pentru Win iti asigura Microsoft (in cazul daca ai licenta), Pentru linux iti ofera distribuitorul de la care ai cumparat pachetul, iar daca ai construit tu cine altcineva poate sa te ajuta decit ...
Rds e obligat sati furnizeze un cont si user de pppoe pe fttb si link pe retaua lor in orice caz + ce ai in contract. Nu sunt nici macar obligati sati configureze Win-ul tau  ;).

#11
355

355

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 763
  • Înscris: 02.11.2005
sincer eu nu inteleg de ce ii urati atat de mult...mie nu mi s-a intamplat niciodata o "nenorocire" ca a voastra cu ei :nonobad:
eu fiind din bucuresti poate ca aici au servicii mai bune decat in alte orase :coolspeak:

#12
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,128
  • Înscris: 16.10.2006

View Post355, on Feb 11 2007, 09:04, said:

sincer eu nu inteleg de ce ii urati atat de mult...mie nu mi s-a intamplat niciodata o "nenorocire" ca a voastra cu ei :nonobad:
eu fiind din bucuresti poate ca aici au servicii mai bune decat in alte orase :coolspeak:

Ei du-te ;) ...sunteti mari figuri voi bucurestenii :) .... in general serviciile RDS sunt uniforme calitativ la nivelul oraselor, in general am zis. Sunt constient ca in anumite orase, cum ar fi Resita, deocamdata merge mai prost, dar se va rezolva. Problema este ca sunt "cazuri" la nivelul localitatilor unde netul nu merge asa cum ar trebui, din diferite motive. Dar si aceste "cazuri" se vor rezolva, mai repede daca sunt batuti la cap sau de la sine, mai incet, daca nu se reclama respectivele situatii.

#13
dann23

dann23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 28.08.2006
eu n-am problema cu porturile dar am altele. la ora 8 fix dimineata scade viteza la 64k si la 12 noaptea revine la 128k. desi eu platesc pt 128k. problema asta a fost cateva luni bune. normal ca am vorbit cu ei si se jura cu nu e nici o limitare. dupa multe telefoane s-a rezolvat.

(rds = random disconnect system)

Edited by dann23, 11 February 2007 - 11:51.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate