Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...
 La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...
 Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Piese originale

Asigurare RCA pareri
 Impozit pe profit in euro?

Cum functioneaza acest mouse wire...

Ce SSD are acest laptop Asus?

Usi Culisante de sticla Etanse(de...

jocuri Java pe LG L600v

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

adept2ska

adept2ska

Member

• Grup: Members
In ceea ce priveste semnalul……cand sunt sunat pe strada…..trebuie sa stau tzeapan pe loc san nu fiu auzit intrerupt….iar cand sunt intr-o incapere….imi aud ecoul cu o intarziere de 1 secunda…in acest timp nu-l aud pe celalalt.
In ceea ce priveste jocurile.
Cat de illegal este sa luam jocuri de pe emule sis a le postam pe un site ca sa le putem downloada prin wap?(o sa intreb azi la vodafone)
Cert este ca s-a intrecut masura la capitolu java, din pct asta de vedere tanjesc dupa ale mele SIEMENS CV65 si C75 unde aveam libertate deplina.
LG L600v ar trebui sa aibe 7-9MB interna pt utilizator……in schim LG L600v Vodafonizat de Romania are vreo 20MB….un semn de intrebare pt mine + de asta:
Restrictiile au fost facute sa  iei java de pe Vodafone live……..loool nici macar alea nu-mi merg!singuru lucru ce l-am putut instala din zeci de softuri downloadate….este miniopera si bloetooth messenger care nu functioneaza.
La capitolul video:MP4-urile se intrerup cateva secunde bune…..indiferent cu ce program le faci,iar sunetul o ia de multe ori inainte.acum astept niste oferte la un Nokia 6680 si N73.....apoi decid daca sa-mi vand LG-ul.

schumiholic

schumiholic

Junior Member

adept2ska, ai pm

bunika_bate_toba

bunika_bate_toba

New Member

CINE STIE>.DACa EXISTA TEME PT LG l 600 ce terminatie are? k yo am tras 5 milioane de teme da tot nu mi le recunostea pritre care .nth , .thm , .thm si alte deastea...va rog HELP.....................telu are 2 teme......una rosie si una neagra....das NASHPA :cursing:

schumiholic

schumiholic

Junior Member

Cititi cum se instaleaza jocurile aici!

mirceamada

mirceamada

New Member

View Postnita_cosmin, on Dec 30 2006, 14:56, said:

De la un service GSM din Bucuresti, unde l-am si decodat  :D.

salut!am si eu nevoie de adresa service-lui la care ai decodat tu l 600v -ul, si cat a costat.trimite si mie un mail pe adresa:"[email protected]"

merci!

kokosmin

kokosmin

Junior Member

Cablu pentru transfer gasim la www.cablurigsm.ro   - LG L600v e pe la 35 lei

Edited by kokosmin, 07 February 2007 - 01:25.

lzr_ionel

lzr_ionel

New Member

Cum luati jocuri pentru telefonul vostru gasiti aici http://forum.softped...howtopic=205525, despre teme nu stiu nimik, dar in legatura cu problema memoriei cand transferi prin bluetooth se copiaza direct pe card daca nu e loc in memoria telefonului, asta e garantat, am luat jocuri si aplicatii si au mers foarte bine, nu o sa reusiti niciodata sa copiati jocuri direct de pe calcul vostru decat prin vreun program eu le-am downloadat direct pe tel de pe net, nu m-a costat f mult si sunt multumit, e un telefon f bun din punctul meu de vedere,  :nonobad: nu va grabiti sa il vindeti inca bafta in continuare. :coolspeak:
parerea mea e ca nu e rentabil sa iti iei cablu de date pentru el decat daca vrei sa te conectezi la internet direct prin telefon, dar pentru transfer de date eu prefer bluetooth sau pentru volum mare de date card reader, sunt mai practice si se pot folosi pentru mai multe dispozitive, parerea mea

Edited by lzrMembruAnonimel, 23 February 2007 - 19:41.

Stefan*222

Stefan*222

Junior Member

View Postlzr_ionel, on Feb 23 2007, 19:38, said:

... dar in legatura cu problema memoriei cand transferi prin bluetooth se copiaza direct pe card daca nu e loc in memoria telefonului, asta e garantat, am luat jocuri si aplicatii si au mers foarte bine, nu o sa reusiti niciodata sa copiati jocuri direct de pe calcul vostru decat prin vreun program....

are dreptate omu'

ElDorado83

ElDorado83

New Member

View Postschumiholic, on Jan 13 2007, 21:54, said:

Stiu ca pozele si filmele le poti pune direct in memoria externa. Iar card-reader am, nu-i asta problema. Ma refeream ca atunci cand vreau sa transfer un fisier de pe alt telefon, e posibil sa nu imi ajunga memoria. De exemplu, o prietena a vrut sa imi trimita prin bluetooth, de pe telefonul ei, o melodie ce avea vreo 5mb, si nu s-a putut face transferul deoarece nu am atata spatiu liber in memoria telefonului. Ocupa destul de mult jocurile preinstalate, tonurile etc. pe care nu le pot sterge. Si de-asta, ma gandeam ca poate exista o setare pe care eu nu am gasit-o, prin care fisierele primite prin bluetooth sa fie puse direct in memoria externa.
Chestia cu mp3-urile si eu am experimentat-o si mi se pare nasoala. Dar am facut altceva - dupa ce mi-am facut foldere cu melodii, am redenumit toate melodiile, astfel incat fiecare melodie avea in fata numele folderului in care se afla (asta printr-un batch rename in calculator, nu pe mobil). Asta ajuta putin.
Jocul l-am downloadat de pe site-ul mentionat - a trebuit sa trimit 3 sms-uri (1,1 $ + TVA/sms) iar apoi am intrat pe wap si l-am downloadat. Dar nu imi convine chestia... Credeam ca pot sa imi pun in memoria externa niste jar-uri, dar nu mi le recunoaste.
Tu cum ai pus jocul special pt l600?

eu am primit de pe un al tel. pe tel meu LG L600v un mp4 de 17mb si a mers transferul!Sa nu mai spun ca a mers sa bag de pe calc. un mp7 de 78 mb!

mihaita27ro

mihaita27ro

New Member

Incercati pagina asta de pe telefon direct:
HAVE FUN !

Edited by mihaita27ro, 21 March 2007 - 13:15.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate