![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Transfer de fisiere intre Mac si PC
Last Updated: Oct 16 2003 14:04, Started by
crocus
, Mar 08 2002 16:17
·
0

Posted 08 March 2002 - 16:17

Sunt posesorul unui laptop MacIntosh, model mai vechi, si as dori sa-mi recomandati un program care sa-mi permita trasferul de fisiere intre mac si pc, pe discheta (sa emuleze macul pe windoze). Mac-ul imi formateaza dischetele intr-un sistem propriu de fisiere care, bineinteles, nu este recunoscut de windows asa ca nu pot trasfera nimic de pe un sistem pe altul. Nu posed nici placa de retea ca sa le leg intre ele si oricum perifericele de la Mac au alte mufe de conectare decat cele obisnuite. E o problema destul de stringenta pentru mine. Multumesc
|
Posted 09 March 2002 - 23:49

Programul respectiv se numeste Executor si poate fi gasit la www.ardi.com. Emuleaza impecabil un sistem de operare Apple pe un PC si permite transferul fisierelor de pe un sistem pe altul.
|
Posted 01 October 2003 - 11:07

de la sistemul 7.x, macul stie sa citeasca diskete formatate pc
|
Posted 16 October 2003 - 14:04

Incearca HFVExplorer si / sau Basilisk II (super!!!). Google stie...
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users