Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Cartoonito HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
1872 replies to this topic

#1855
AlphaBM

AlphaBM

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2022

View Post_RBT_, on 10 august 2022 - 11:02, said:


DIGI din cate stiu l-ar prelua, cand vine vorba de posturi cu desene ei le preiau pe toate cele posibile.

VDF la fel ar trebui sa faca si ORO & OROC mai putin DTH-urile unde spatiul este cam limitat.


Îl va prelua și Freesat?

#1856
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,262
  • Înscris: 30.03.2019
Nu va exista ca post separat, deci nu il va prelua nimeni.

Dar ai Boomerang la Freesat, deci poti sa vezi Cartoonito.

#1857
Gabrielsson

Gabrielsson

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 11.10.2016
Nu numai ca reapare Cartoonito pe Boomerang, însă Boomerang se transforma cu totul in Cartoonito din ce inteleg

#1858
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 15.11.2021
S-a anunțat oficial redenumirea în Cartoonito, într-un promo la un nou serial, Batwheels.

#1859
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Pe 18 martie își va schimba numele în Cartoonito:
https://satkurier.pl...nito-wideo.html

#1860
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 18.07.2019
Era fain când dădea desene clasice

#1861
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018

Premierele lunii februarie la Cartoon Network și Cartoonito


Ultima lună de iarnă aduce noi personaje la Cartoon Network! Lan Jun în Armura de Jad este doar unul dintre ele!

Fiți pe fază și nu ratați aventurile unor personaje de excepție.

Armura de Jad

Premiera sezonului unu, pentru prima dată la Cartoon Network, Miercuri, 15 Februarie, de la 15:55

Noul desen animat urmărește aventurile curajoasei Lan Jun, care are unica menire de a descoperi misterele străvechi ale familiei sale. Oare va reuși să găsească un echilibru între viața de adolescentă și cea de eroină? Aflați doar la Cartoon Network!

Difuzat de Luni până Vineri, de la la 15:55.

Grădinița Dramei Totale

Premiera sezonului trei, Luni, 6 Februarie, de la 20:35

Luna aceasta puteți urmări la Cartoon Network aventurile personajelor voastre preferate! Ați ghicit, Grădinița Dramei Totale se-ntoarce cu noi peripeții și porții de râs!

Poate că sunt mici, însă Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen și Courtney sunt mai vulcanici și plini de viață ca niciodată! Nu va fi ușor pentru Chef să țină acești copii sub control. De exemplu, în primul episod, simpaticul Owen este nevoit să sară în vulcanul de gumă pentru a-și proteja prietenii, sună aventuros, nu?

Originea Secretă a BatRoților

Premiera sezonului unu, pentru prima dată la Cartoon Network,

Sâmbătă, 18 Februarie, de la 9:45

Pe parcursul lunilor februarie și martie la Cartoon Network veți viziona în premieră seria animată „Originea secretă a BatRoților"! Vă veți distra, dar și emoționa alături de aventurile unei echipe dinamice formată dintr-o serie de mașini cu superputeri!

Această serie animată are rolul de a arăta copiilor cât de prețioase sunt încrederea în sine, prietenia și munca în echipă.

Recomandări

CARTOONITO

Februarie 2023

Luna februarie vă aduce o surprize de proporție – Boomerang devine Cartoonito!

Sărbătorim copiii în toată unicitatea lor cu desene animate special concepute pentru ca aceștia să se dezvolte cât mai frumos și armonios.

Cartoonito a fost creat și dezvoltat special de către mai mulți experți în educație care au contribuit la crearea și selecția desenelor animate prezentate apelând în acest proces la un sistem educațional inspirat din psihologie și știință modernă și anume - învățarea centrată pe copil, care își propune să dezvolte autonomia și independența acestuia.

Pentru Cartoonito, învățarea centrată pe copil înseamnă o atenție considerabilă acordată nevoilor și aptitudinilor preșcolarilor, precum și o procupare deosebită față de perspectivele de viitor ale acestora. Unul dintre principiile esențiale prezentate de Cartoonito este și: „Distracția este bună”, deoarece umorul permite copiilor să absoarbă mai bine conținutul pozitiv și educativ.

Totodată, are loc și „Petrecerea de aniversare a lui Tom și Jerry” precum și premiera super serialului „Originea secretă a BatRoților”

CARTOONITO

Difuzat de Luni până Duminică, în intervalul 08:00 - 14:00

Cartoonito continuă să sărbătorească copiii în toată unicitatea lor: exact așa cum sunt!

Cartoonito nu contenește să impresioneze zilnic și oferă preșcolarilor un spațiu creativ, distractiv și potrivit pentru a-și exprima propriile idei, un spațiu unde respectul, empatia și incluziunea sunt la ordinea zilei.

Vor fi difuzate zilnic, la Cartoonito, în intervalul orar 09:00-15:00, atât producții cu personaje cunoscute, precum și noi programe de animație.

Originea Secretă a BatRoților

Premiera primului sezon, Sâmbătă, 18 Februarie, de la 09:00

Faceți cunoștință cu Bam, Redbird și mulți alți super-eroi în noua animație „Originea secretă a BatRoților”!

BatRoții, aceste mașini cu superputeri, sunt mai pregătite ca niciodată să apere orașul Gotham de răufăcători. Dar oricât de tari și puternici s-ar crede ei, acește mașini nu sunt decât niște copii sensibili, cu foarte puțină experiență de viață.

Seria animată are rolul de a arăta copiilor cât de prețioase sunt încrederea în sine, prietenia și munca în echipă

Difuzat Sâmbătă, de la 09:00

Petrecerea aniversară a lui Tom și Jerry

Premiera seriei Sâmbătă, 4 Februarie, de la 16:00

Difuzat de Luni până Duminică, în intervalul 16:00-18:00

Cartoonito te invită la „Petrecerea aniversară a lui Tom și Jerry”! Și nici acum cele mai iubite personaje din toate timpurile nu vor avea astâmpăr! Jerry, un șoarece cu un zâmbet fermecător și urechi adorabile și Tom, un motan de succes, ale cărui atribuții sunt să doarmă, să mănânce și să-l urmărească pe Jerry, sunt aici să-ți bucure zilele și să te țină cu sufletul la gură!

Cartoon Network este un canal pentru copii care oferă cele mai bune spectacole de comedie și aventuri. Este plin de umor universal și distracție, promovând valoarea prieteniei și stimulând imaginația publicului său principal - băieți și fete cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Cu misiunea finală de a încuraja copiii să fie ei înșiși, Cartoon Network se mândrește cu o serie de animații bine cunoscute și personaje populare care au câștigat recunoaștere în întreaga lume.
Cartoon Network oferă un conținut original pentru copii și familii cu hit-uri precum „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Să-nceapă Aventura”, „Un show obișnuit”, „Clarence”, „Steven Universe” și „Unchiul bunic”, precum și seriale animate de aventuri: „Fetițele Powerpuff”, „Ben 10” și „Haideți, tineri titani!”. Cartoon Network este un brand global de divertisment disponibil în peste 400 de milioane de case din 192 de țări. De asemenea, vă puteți familiariza cu producțiile canalului pe site-ul web premiat, precum și prin jocuri, videoclipuri la cerere, dispozitive mobile și o gamă largă de articole licențiate. Cartoon Network este o companie WarnerMedia.

Vizitează website-ul pe: cartoonnetwork.ro

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20481

#1862
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018

Boomerang va deveni Cartoonito începând cu 18 martie


Boomerang va deveni Cartoonito începând cu 18 martie, în regiunea EMEA, potrivit unui anunț difuzat de televiziunea pentru preșcolari - copii cu vârstele cuprinse între 2 și 6 ani - care aparține Warner Bros. Discovery.

Dedicat poveștilor distractive, captivante și relevante din punct de vedere cultural, Cartoonito sărbătorește preșcolarii în felul lor, unic și fără filtru - cu toate capriciile și gingășiile care vin la pachet și îi încurajează să învețe, să râdă și să iasă din liniile impuse de societate, se arată în comunicat.

Reimaginarea unor francize legendare din palmaresul Warner Bros. Discovery, cu interpretări adecvate preșcolarilor, noi producții originale precum "Batroțile" și "Bugs Bunny: Constructorii" vor acompania seriale deja familiare, iubite de copiii din lumea întreagă - "Păienjenelul Lucas" și "Thomas și Prietenii săi".

Centrat pe creativitate, muncă în echipă și incluziune, Cartoonito țintește să sprijine personalitatea tuturor copiiilor, prin sărbătorirea unicității fiecăruia și prin încurajarea acestora să interacționeze cu ceilalți pe baza empatiei, respectului și a corectitudinii.

Vanessa Brookman, Senior Vice President, Kids & Family EMEA pentru Warner Bros. Discovery, a spus: „Sunt foarte mândră că în anul în care sărbătorim 100 de ani de Warner Bros., ne arătăm dedicarea către audiențele cele mai tinere, prin lansarea programului de divertisment pentru preșcolari, Cartoonito, în EMEA. Prin Cartoonito, ne propunem celebrarea individualității și a orginalității într-un singur și sigur loc, în care copiii și familiile lor pot râde și învăța alături de personaje îndrăgite. Suntem entuziasmați să prezentăm palmaresul variat de producții originale și să ne deschidem brațele către o nouă generație în lumea emblematică Warner Bros., cu adaptări moderne ale francizelor preferate pentru preșcolari, precum 'Batroțile' și 'Bugs Bunny: Constructorii'".

Produs de Warner Bros. Animation, „Batroți” marchează primul serial DC Batman pentru preșcolari, oferind tinerilor spectatori o aventură animată de mare viteză și interes.

Cei mici și familiile lor vor fi purtați într-o călătorie alături de grozava echipă de supervehicule - Bam (Batroata), Bibi (Motocicleta lui Batgirl), Redbird (Mașina sport a lui Robin), Buff (Bat-camionul) și Avionul Batwing - ce îi ajută pe Batman, Batgirl și Robin să mențină siguranța pe străzile Gotham City. Fie că se confruntă cu Legiunea Zoom sau unul dintre cei mai notorii răufăcători din orașul Gotham Batroțile vor folosi incredibilele gadget-uri și munca în echipă pentru a salva ziua și orașul Gotham.

"Bugs Bunny: Constructorii", produs de Warner Bros. Animation, este o noutate în istoria Looney Tunes, combinând aventura, umorul și modul de a fi al personajelor emblematice. Bugs Bunny Builders alimentează, prin aventurile pe care le prezintă, fascinația copiiilor față de construcții și amenajări și ajută preșcolarii să își formeze aptitudini esențiale - printre care exprimarea în public, rezolvarea problemelor, colaborarea, comunicarea și gândirea științifică precum și analiza matematică.

În acest serial, Bugs și Lola sunt administratorii unei echipe de constructori Looney Builders formată din Daffy, Porky, Tweety și alte fețe familiare din universul Looney. Împreună, echipa ajută cetățenii din Looneyburg cu lucrări caraghioase. Fie că aceștia construiesc o nouă pistă de curse palpitantă sau creează o înghețată nemaipomenită, nicio lucrare nu este prea mare sau prea nebunească pentru Constructorii Looney Tunes, atât timp cât muncesc în echipă și folosesc uneltele și vehiculele turate la maximum.

"Interstellar Ella" este un serial animat Computer Generated 3D, plin de acțiune, comedie și aventuri intergalactice, ce urmărește descoperirile făcute de Ella și prietenii ei despre comete, planete și toate elementele astronomice incredibile ce le alcătuiesc casa - galaxia Calea Lactee.

"Păienjenelul Lucas" este un show animat bazat pe un hit viral de pe YouTube, care urmărește aventurile unui tânăr păianjen înduioșător și a prietenilor săi, pe măsură ce încearcă să navigheze prin lumea mare care-l înconjoară.

"Ciupi-Ciup și Ciupercuțele" este un nou serial care urmărește comunitatea adorabilă a Ciupercuțelor, care pornesc într-o călătorie plină de aventură, veselie și voie bună. Creșterea nu este un lucru ușor când ești un gardian în miniatură al pădurii, dar împreună fiecare zi e la fel de frumoasă ca precedenta – mai ales când înveți, te simți bine și ai și prietenii alături de tine.

"Thomas și prietenii săi" - Toate motoarele pornite invită preșcolarii la bord pentru a urmări Locomotiva Numărul Unu și pe prietenii acesteia în noi aventuri muzicale simpatice. O animație 2D, vibrantă, care prezintă povestea a cinci motoare tinere: Thomas, prietenul său cel mai bun Percy, rivalul Diesel, aventurosul călător al lumii Nia și Kana, o nouă locomotivă electrică de mare viteză.

"Toad & Prietenii" este un serial animat Computer Generated, bazat pe nuvela Vântul prin sălcii scrisă de Kenneth Grahame. Acest serial celebrează și prezintă viața la țară, urmărind aventurile pline de umor, de pe malul râului ale lui Toad, Ratty, Mole și Hedge, în timp ce învață despre curaj, respect și importanța prieteniei.

Boomerang va deveni Cartoonito din 18 martie 2023 și va fi disponibil ca un program de sine stătător în România, unde, timp de două săptămâni, va difuza exclusiv episoade din cel mai nou serial – "BatRoți".

Cartoonito este operat prin intermediul Warner Bros. Discovery Kids & Family și difuzează programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20561

#1863
Julian9000

Julian9000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 15.01.2020
Ar trebui redenumit acum in Cartoonito HD topicul, Boomerang deja nu mai e.

#1864
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Odată cu trecerea la Cartoonito, timp de 9 zile vor difuza același desen animat încontinuu (BatWheels), cu ideea de "maraton". Mai înțeleg o zi, un weekend, dar 9 zile?? :huh:

#1865
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016

View PostAndReW99, on 19 martie 2023 - 21:15, said:

Odată cu trecerea la Cartoonito, timp de 9 zile vor difuza același desen animat încontinuu (BatWheels), cu ideea de "maraton". Mai înțeleg o zi, un weekend, dar 9 zile?? Posted Image
Si sunt aceleasi 16 episoade pe repeat

#1866
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018
Anul trecut si Nick Jr a difuzat un maraton cu Paw Patrol, timp de 14 zile aceleasi episoade non-stop.

Edited by IceCoolExtreme, 19 March 2023 - 21:33.


#1867
popadanut1997

popadanut1997

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 12.11.2022
Bine ca am scapat de Boomerang, a devenit un canal mort din 2015 decand au facut acel rebrand.

#1868
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
Vor sa il omoare si pe asta si deja au inceput. =)))

#1869
Lopatar

Lopatar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,370
  • Înscris: 21.11.2008
Vezi ca te-ai prins..?!


Intrebarea Adevarata este DE CE vor Corporatistii sa Omoare, treptat, Canale de Filme si de Desene -
care totusi au insemnat ceva!

Raspunsul este chiar mai Teribil, de fapt pe Sefi oricum Nu-i mai intereseaza Publicul.

Edited by Lopatar, 20 March 2023 - 01:25.


#1870
popadanut1997

popadanut1997

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 12.11.2022
Dupa mine, si CN ar trebui inlocuit. Si acesta a devenit un canal josnic de cand au inceput sa scoata incet cu incet vechile animatii. Cele mai multe animatii clasice au fost pana prin 2014, si mai cateva pana prin 2017

#1871
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 15.11.2021
Noutatile lunii noiembrie, la Cartoonito
Postul Cartoonito prezintă o nouă serie de episoade palpitante din animația dedicată apărătorilor Orașului Gotham, care promite să atragă atenția spectatorilor de diferite vârste. În aceste episoade, Orașul Gotham este scena unor noi aventuri în care, în mod surprinzător, toate vehiculele super-eroi cunoscute sub numele de BatRoțile dispar, cu excepția lui Bam. În această situație neașteptată, Bam se va alia cu Adam, care este recunoscut ca fiind prima BatRoată, și împreună vor forma un nou duo dinamic. De asemenea, Rebird se va transforma într-un spion autentic, în timp ce Poison Ivy urzește un plan de a sustrage electricitatea orașului. În plus, Jestah se va confrunta cu o accidentare în timpul unui antrenament. Spectacolul animat, BatRoți, este programat să fie transmis zilnic pe Cartoonito, începând cu ora 17:30.

SURSA: https://www.hdsateli...Q3l9fheC4i13KgE

#1872
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii decembrie, la Cartoonito:

Cartoonito prezintă o gamă variată de desene animate, menite să capteze atenția întregii familii, variind de la animații clasice la cele nou create. În luna decembrie, emisiunea "Bugs Bunny: Constructorii" se întoarce pe Cartoonito, cu Bugs Bunny și echipa sa de la firma ACME, care vor aborda noi proiecte demonstrând provocările profesiei lor. "Bugs Bunny: Constructorii" va fi difuzat zilnic pe Cartoonito, începând cu 4 decembrie, de la ora 17:00. De asemenea, pe 18 decembrie va începe la ora 08:00 maratonul "Povești de Crăciun", care va fi transmis zilnic. Acest maraton va include personaje îndrăgite de la Cartoonito, precum Tom și Jerry, Grizzy și lemingii, Mr Bean și BatRoțile, invitând telespectatorii să se bucure de atmosfera sărbătorilor.

Sursa: https://www.hdsateli...google_vignette

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate