![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
PRO TV HD.

Posted 10 February 2007 - 23:32

Posted 10 February 2007 - 23:59

Pai cu softella am adaugat si codecul cyberlink H264/avc core (PDVD7)
Ca eu il vedeam la filters dar nu il aveam ca optiune de selectat la video decoder. Din pacate o veste proasta ( cel putin pentru mine ![]() Edited by Geromino, 11 February 2007 - 00:00. |
Posted 11 February 2007 - 00:25

Surpriza, am reinstalat DigiTv HD si acum imi merge protvhd nesacadat. In plus de asta mi-a gasit si canalul 54.Dar am semnal prost.
O sa incerc sa imi fac o antena mai buna, eventual una externa.Stiu ca am geamurile spre vest, dar hei, minunile dvb-t, reflexiile sunt utile ![]() Poate vorbesc cu vecinii din blocul de langa sa ma lase sa pun la ei un reflector mare.... |
Posted 11 February 2007 - 01:41

Intrebare! Ce fel de antene folositi pt digital? Nu vreau sa dau cu bata in balta, dar am si eu un avermedia hybrid si pt digital folosesc un betigas de antena de 20 cm. Nu de alta da am citit mai sus de ceva antene de bulgari si sunt curios.
![]() Cu respect... |
Posted 11 February 2007 - 08:45

Salut , am si eu o intrebare :stie cineva daca se poate folosi acest stick DVB-T-USB2: http://www.hauppauge...novatstick.html pentru receptia HD ?
Acum merge perfect cu semnalul de 738mhz. Exista si alte softuri sau firmware compatibile care sa extinda functiile receptorului? |
Posted 11 February 2007 - 18:24

koldun, on Feb 11 2007, 01:41, said: Intrebare! Ce fel de antene folositi pt digital? Nu vreau sa dau cu bata in balta, dar am si eu un avermedia hybrid si pt digital folosesc un betigas de antena de 20 cm. Nu de alta da am citit mai sus de ceva antene de bulgari si sunt curios. ![]() Cu respect... In Buftea insa , pe un receptor Humax, e nevoie de o antena pe casa, un Yagi. Fara amplificator, desi sunt cam 22 de kilometri in linie dreapta pana la emitatorul de la Baba Novak. Dupa ce mi se incarca acumulatorii de la camera sper sa fac o poza antenei mele chinezesti din Turcia luata cu 40 RON dintr-un supermarket. |
Posted 11 February 2007 - 19:02

Iata cu ce antena prind semnal de canal 30 bun si canal 54 slab, in Rahova, pe partea blocului dinspre vest, adica opus locurilor de unde se emite.
Attached Files |
Posted 11 February 2007 - 19:44

Revin si intreb daca mai e cineva care receptioneaza sacadat.
Postez aici Task Managerul meu, poate cineva isi da cu parerea... am incercat sa scot Hyper Threading dar cu un singur procesor sta cam pe la 70% si tot sacadeaza. Cineva are vreo idee? Attached Files |
Posted 11 February 2007 - 22:37

"Blocatari" noi la Pro TV.
Edited by megafanro, 11 February 2007 - 22:38. |
Posted 12 February 2007 - 01:28

"Meseriasii" revin astazi la PRO TV.
Edited by megafanro, 12 February 2007 - 01:29. |
Posted 18 February 2007 - 13:38

Incearca sa maresti puterea semnalului TV,am avut si eu o problema asemanatoare si am rezolvat-o cu o antena (pt.canalul25 care o foloseam pe vremuri pt. bulgari)pusa in podul blocului. Nu e de la calculator, trebuie sa ai semnal puternic sa nu se vada sacadat.Softul DVBViewer trebuie sa-ti arate peste 12,1MB/s sa ai o imagine cursiva.
Edited by baribalu, 18 February 2007 - 13:46. |
|
Posted 19 February 2007 - 01:47

Schimbare de sex la Pro TV. Personajul jucat de Răzvan Săvescu s-a transformat în Nicoleta Luciu în serialul „ La Servici".
Edited by megafanro, 19 February 2007 - 01:49. |
Posted 19 February 2007 - 23:06

Din poza asta lipseste tocmai esentialul
![]() Oricum e pacat ca Pro tv-ul nu mai e ce era la inceput. Ei au venit cu chestii noi, grafica beton, emisiuni bune (cine-si mai aduce aminte de Risti si castigi , de exemplu?) si cu filme bune. Acuma a ramas grafica (cele mai nispirate generice pt reclame), sitcomuri de 2 lei si filme de actiune expirate. Singura emisiune pe care incerc sa n-o pierd este Apropo tv ![]() |
Posted 19 February 2007 - 23:24

pufonel, on Feb 19 2007, 23:06, said: Din poza asta lipseste tocmai esentialul ![]() Oricum e pacat ca Pro tv-ul nu mai e ce era la inceput. Ei au venit cu chestii noi, grafica beton, emisiuni bune (cine-si mai aduce aminte de Risti si castigi , de exemplu?) si cu filme bune. Acuma a ramas grafica (cele mai nispirate generice pt reclame), sitcomuri de 2 lei si filme de actiune expirate. Singura emisiune pe care incerc sa n-o pierd este Apropo tv ![]() apropo , tu te-ai uitat pe pro tv la filmele din ultimele week-end-uri ...adika :brokeback moutain , milionar dollar baby , mystic river samd sunt filme expirate? ...unele dintre ele nu au rulat nici macar pe hbo pentru care , poate , tu dai banu... |
Posted 19 February 2007 - 23:33

daniel1976, on Feb 19 2007, 23:24, said: apropo , tu te-ai uitat pe pro tv la filmele din ultimele week-end-uri ...adika :brokeback moutain , milionar dollar baby , mystic river samd sunt filme expirate? ...unele dintre ele nu au rulat nici macar pe hbo pentru care , poate , tu dai banu... ![]() |
Posted 19 February 2007 - 23:42

pufonel, on Feb 19 2007, 23:06, said: . Acuma a ramas grafica (cele mai nispirate generice pt reclame), sitcomuri de 2 lei si filme de actiune expirate. Singura emisiune pe care incerc sa n-o pierd este Apropo tv ![]() Grafica aia numai inspirata nu se poate numi... ti se face rau da la atat albastru. Iar pe partea de stiri , partea grafica pare a fii randata pe un pentium 3 de acum 4ani.. De combinatia de culori formata de decor si hainele prezentatorilor nici nu mai vorbim. Daca calitate nu e , putea sa fie macar putin bun gust... Eu consider Antena un pic 'mai sus' ca comparatie. |
|
Posted 20 February 2007 - 12:26

PRO TV in momentul de fata se afla in cedere , dar este de astepta sa reuseasca sa se adune si sa revina iar in frunte , din pacate Antena 1 nu prea profita de acest lucru , singurul lucru pe care au reusit sa il schimbe este coafura lu Stoiceasca , ar fi trebuit si ei sa schimbe macar studiolu de stiri , macar designul.
|
Posted 20 February 2007 - 16:04

Tuvene, on Feb 20 2007, 12:26, said: PRO TV in momentul de fata se afla in cedere , dar este de astepta sa reuseasca sa se adune si sa revina iar in frunte , din pacate Antena 1 nu prea profita de acest lucru , singurul lucru pe care au reusit sa il schimbe este coafura lu Stoiceasca , ar fi trebuit si ei sa schimbe macar studiolu de stiri , macar designul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users