Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...
 Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 

PRO TV HD.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
2532 replies to this topic

#1009
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
E MASH pe Pro X...

#1010
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Vocea României Junior se aude vinerea. Pro TV a anunțat data lansării
Attached File  vocea-romaniei-junior_tb730.jpg   123.85K   4 downloads
Al doilea sezon al show-ului Vocea României Junior va debuta luna viitoare la Pro TV. Dacă în primul sezon show-ul a fost difuzat duminica, în lunile de primăvară, acum, show-ul a fost programat vara, cu o altă zi de difuzare.
Producția va de buta vineri, 8 iunie, de la 20.30, potrivit unui anunț al postului.
Vocea Junior îi va avea în rol de jurați pe aceiași Andra, Marius Moga și Inna. În timp ce Mihai Bobonete și Robert Tudor vor fi prezentatorii show-ului.
Mihai Bobonete: „Cred că Vocea României Junior este cea mai bună variantă a unei seri de vineri petrecute în familie. Veți vedea momente amuzante, momente înduioșătoare, copii talentați, părinți încordați, juriu excelent și doi prezentatori unicat.”
Sursa: https://www.paginade...t-data-lansarii

#1011
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,586
  • Înscris: 11.02.2016

View Postbeavis03, on 23 mai 2018 - 13:38, said:

Succesul Exatlon pune televiziunile pe gĂąnduri. Din informațiile Paginademedia.ro, postul de televiziune PRO TV pregătește o emisiune concurs, care se bazează pe probe fizice. Un format internațional, mult mai vechi decĂąt Exatlon.

Este vorba de Ninja Warrior, un format care Ăźși are originile Ăźn Japonia, Ăźn urmă cu mai bine de 20 de ani. În Japonia, show-ul a pornit cu numele Sasuke. În Europa, Ăźn ultimii ani, show-ul a avut ediții Ăźn Olanda, Germania, Ungaria și Franța.

https://www.paginade...consta-formatul
Vladimir Draghia Like this ;)

Edited by heinz, 27 May 2018 - 17:54.


#1012
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Attached File  PRO TV.png   2.06K   0 downloads anunță oficial noul șef al digitalului. Andrei Bereandă va coordona atât echipa de conținut, cât și vânzările online
Attached File  andrei-bereanda,-head-of-digital-operations-pro-tv_890_tb730.jpg   32.12K   0 downloads
Andrei Bereandă preia din luna iunie conducerea departamentului de digital, potrivit unui anunț al Pro TV. În acest rol, Andrei va fi responsabil de coordonarea strategiei de dezvoltare a platformelor online PRO TV în ceea ce privește traficul și performanța vânzărilor online.
Paginademedia.ro a anunțat în premieră numirea lui Bereandă, în urmă cu două săptămâni, precum și plecarea celor doi șefi pe care acesta îi înlocuiește: Lucian Lipovan (Head of Digital Content) și a Alinei Cazacu, Head of Digital Pro TV.

În noua funcție, Andrei Bereandă va coordona atât activitatea echipei de conținut, cât și departamentul de vânzări online.
Va lucra în strânsă legătură cu Hendrik von der Linden, Chief Operating Officer PRO TV și Co-Coordinator of CME’s digital initiatives, și cu Zoe Vasilescu, Sales Director PRO TV.
Hendrik von der Linden:
„Dezvoltarea zonei digitale este o prioritate strategică pentru PRO TV și suntem încântați că Andrei ni se alătură. Experiența remarcabilă pe care o are în zona de coordonare a unor branduri digitale importante va aduce valoare adăugată tuturor inițiativelor noastre online.”
Andrei Bereandă:
„Pentru mine, să fac parte din echipa PRO TV reprezintă o oportunitate și, în același timp, o provocare. Îmi intru în atribuții cu entuziasm și am încredere că, împreună cu întreaga echipă, voi duce departamentul de digital la un nou nivel, așa cum o dictează și trendurile din piață.”
Cu o experiență de peste 14 ani în digital și vânzări, Andrei Bereandă a făcut parte din echipa OLX Group în ultimii trei ani, unde s-a ocupat de coordonarea întregii divizii auto, dezvoltarea strategiilor de afaceri pentru companii și consumatori, precum și de crearea și dezvoltarea strategiei de online. El are și o vastă experiență în media, iar printre trusturile în care a lucrat se numără Adevărul Holding, Medien Holding sau Ringier AG.
Alina Cazacu își va încheia colaboratea cu PRO TV în luna iunie, din dorința de a-și continua drumul și a găsi noi provocări în lumea digitală. “Îi mulțumim Alinei pentru tot efortul, dedicarea și rezultatele obținute alături de noi la conducerea echipei de digital, mai ales pentru relansarea platformei PRO TV Plus. Îi urăm mult succes pe viitor!”, a continuat Hendrik von der Linden.

Sursa: https://www.paginade...-digital-pro-tv

#1013
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
VIDEO. Schimbări în juriul Vocea României? Postul anunță că se pregătesc „schimbări majore”
https://www.facebook...3129709619/?t=3
Pro TV anunță că anunță schimbări la Vocea României. Postul TV a trimis în această dimineață un comunicat către presă în care menționează că sezonul opt al show-ului Vocea României pregătește schimbări majore. Atât. Fără alte detalii.
Comunicatul este însoțit și de un clip video, despre care reprezentanții postului spun că anunță „primele indicii”.
„Cine vine la Vocea, cum va arăta noul sezon, ce se schimbă, care sunt provocările, cum te poți implica? Rămâi conectat online și vei afla în perioada următoare ce surprize ți se pregătesc și cum va arăta show-ul Vocea României în sezonul 8, pentru că orice se poate schimba, însă doar vocea contează”, anunță postul, care mai menționează că zilnic vor fi anunțate indicii pe site-urile protvplus.ro și pe vocearomaniei.protv.ro.
Show-ul i-a avut până acum jurați pe Loredana, Smiley, Tudor Chirilă și pe Adrian Despot.
Sursa: https://www.paginade...chimbari-majore

#1014
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,539
  • Înscris: 10.04.2009
sper sa vad pe altcineva in locul lui Adi Detop :thumbdown:

#1015
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Din ce am auzit la Românii au Talent, se pare că Irina Rimes va fi noul jurat Vocea României.
Apropo de Românii au Talent, a câștigat Emil Rengle.

#1016
WShow13

WShow13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.09.2012
Irina Rimes face muzică? E din domeniu?

De Rengle am aflat chiar când începea finala că el va câștiga, chiar i-am spus lui frate-miu. Oricum nu aveam de gând sa mă uit, nu mai urmăresc RAT de prin sezonul 2.

#1017
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Lovitură pentru Attached File  PRO TV.png   2.06K   0 downloads. Doi oameni de BAZĂ ai televiziunii au decis să PLECE. Ce se va întâmpla cu cea mai VIZIONATĂ EMISIUNE
Lovitură pentru ProTV. Vocea României nu va mai fi la fel după ce doi dintre jurații emisiunii vor pleca. Nu se știe încă cine le va lua locul în noul sezon.
Noul sezon de la Vocea României vine cu schimbări uriașe! Jurații Loredana și Adi Despot pleacă de la Vocea României, potrivit unor surse din cadrul trustului, scrie B1.
În echipa de antrenori a show-ului încă din primul sezon, Loredana nu a reușit să câștige niciodată, deși a fost mereu încrezătoare că o va face. De cealaltă parte, Adi Despot, solistul trupei Vița de Vie, a renunțat la scaunul de antrenor după numai sezon.
„Fii pe fază, nu pierde indiciile și descoperă care sunt noutățile de la Vocea! Cine vine la Vocea?, cum va arăta noul sezon, ce se schimbă, care sunt provocările, cum te poți implica? Rămâi conectat online și vei afla în perioada următoare ce surprize ți se pregătesc și cum va arăta show-ul «Vocea României» în sezonul 8, pentru că orice se poate schimba, însă doar vocea contează!”, se arată într-un comunicat al trustului.
Sursa: http://evz.ro/lovitu...une-despot.html

Schimbare importantă făcută deAttached File  PRO TV.png   2.06K   0 downloads. Cine este NOUL ANTRENOR al show-ului Vocea României
Attached File  maxresdefault.jpg   25.17K   3 downloads
Pro TV a devoalat în finala Românii au talent noul anterenor al show-ului Vocea României. Prima schimbare este artista Irina Rimes (26 de ani), care a și avut un moment muzical în cadrul show-ului de talente.
Reprzentanții Pro TV nu au menționat însă pe cine va înlocui Irina Rimes.
Juriul Vocea României a fost format în ultimul sezon din Tudor Chirilă, Smiley, Loredana și Adi Despot.
Irina Rimes: „Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă.
Attached File  maxresdefault--2-_tb730.jpg   51.48K   3 downloads
Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea.”
Sursa: http://www.businessm...maniei-17239643

#1018
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Irina Rimes are voce, dar e la fel ca Antonia - nu stie sa vorbeasca si sa iasa in evidenta...

#1019
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Cred ca si Chirila

#1020
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Chirila nu, el e ok, merge pe post, atrage audienta.

#1021
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Mie mi-e dor de Bebe Cotimanis.

#1022
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Si Bebe Cotimanis era tare, pacat ca nu mai e.

#1023
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,353
  • Înscris: 19.01.2015

View Postronuquet, on 02 iunie 2018 - 19:08, said:

Irina Rimes are voce, dar e la fel ca Antonia - nu stie sa vorbeasca si sa iasa in evidenta...

Irina Rimes ar fi fost o antrenoara buna la Vocea Romaniei Junior impreuna cu Inna, nu la Vocea Romaniei normal.

#1024
WShow13

WShow13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.09.2012
Attached File  juni.ro-20180610-0004.jpg   73.39K   13 downloads

#1025
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Si la ESP dupa ficare set era reclame

#1026
Marin2514

Marin2514

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,047
  • Înscris: 22.09.2013
Ohoo... E bine dacă după fiecare set erau reclame pe Eurosport... Pe Pro era pauză de maxim 1 minut aproape la fiecare game...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate