Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @al-padrino!

Zona Zarnesti/Magura fara masina

Inchiriere spatiu depozitare (bra...
 Bosch Tronic Heat 3500 9kW - trep...

Dacia anunta primele motorizari h...

Sfat auto Crossover 18000 €

La ce se refera un cod informatic...
 Ce aș putea face cu 4 HDD fo...

Plafoniera led cu efect 3d :)

Rss <content:encoded>

Cum faceti cu curierii?
 Psihologia- este o știin5...

Lukașenko anunța ca a i...

Poziționare eficienta senzor...

stereotaxie
 

Canon A430

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
yeu

yeu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,404
  • Înscris: 14.12.2003
Am un Canon A430 si as vrea sa va intreb ce ziceti de rotita aia cu care schimbi modurile foto.La camera mea e cam fixa si e foarte greu de rotit.E vreo problema?

#2
Manischewitz

Manischewitz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 04.01.2007

View Postyeu, on Dec 18 2006, 16:14, said:

Am un Canon A430 si as vrea sa va intreb ce ziceti de rotita aia cu care schimbi modurile foto.La camera mea e cam fixa si e foarte greu de rotit.E vreo problema?

Salut!

Depinde de cat de greu ii de rotit...

Am cumparat si io un aparat din asta si sunt multumit de el. Raportul calitate-pret ii buna.

#3
marinike

marinike

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 05.06.2006
Salut!

Tocmai mi-am cumparat un astfel de aparat si pot spune ca, intr-adevar, raportul calitate pret este excelent...Eu am gasit o super oferta astefl incat am luat aparatul plus card de 512 la doar 4.300.000...
Totusi am unele nelamuriri cu privire la cum sa-l folosesc....
Pe langa banalele poze si filmulete pe care orice novice e in stare sa le faca, aparatul mai are o groaza de "posibilitati" pe care nu le-am descoprit inca...
Asa ca as avea cateva intrebari:

1. Referitor la rotita (care la mine se misca foarte usor): nu inteleg ce reprezinta al treilea si al patrulea simbol de pe ea (aparatul foto cu litera M langa el si simbolul"SCN")
2.Referitor la butonul mare, cu care navighez prin meniuri si setez blitzzul sau zoom-ul, nu inteleg ce inseamna si al ce foloseste simbolul ce seamana cu un munte...
3. Unde gasesc si cum pot folosi optiunea "Timer"?

Multumesc anticipat
!

Edited by marinike, 15 January 2007 - 09:32.


#4
boogieman

boogieman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 252
  • Înscris: 20.10.2006

View Postmarinike, on Jan 15 2007, 09:29, said:

Salut!

Tocmai mi-am cumparat un astfel de aparat si pot spune ca, intr-adevar, raportul calitate pret este excelent...Eu am gasit o super oferta astefl incat am luat aparatul plus card de 512 la doar 4.300.000...
Totusi am unele nelamuriri cu privire la cum sa-l folosesc....
Pe langa banalele poze si filmulete pe care orice novice e in stare sa le faca, aparatul mai are o groaza de "posibilitati" pe care nu le-am descoprit inca...
Asa ca as avea cateva intrebari:

1. Referitor la rotita (care la mine se misca foarte usor): nu inteleg ce reprezinta al treilea si al patrulea simbol de pe ea (aparatul foto cu litera M langa el si simbolul"SCN")
2.Referitor la butonul mare, cu care navighez prin meniuri si setez blitzzul sau zoom-ul, nu inteleg ce inseamna si al ce foloseste simbolul ce seamana cu un munte...
3. Unde gasesc si cum pot folosi optiunea "Timer"?

Multumesc anticipat
!


o sa gasesti in manual raspunsurile la toate intrebarile tale.... (M=mod full manual, SCN=scena speciala, adica prin apasarea selectorului (butonul mare) stanga sau dreapta potzi seta aparatul pt scene diferite)

daca in cutie nu gasesti manualul, il potzi decarca destul de usor de pe site-ul producatorului parca...

Spor la invatat!!!!

Edited by boogieman, 15 January 2007 - 14:38.


#5
marinike

marinike

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 05.06.2006
Manual nu mi-au dat..Altfel nu as mai fi pus intrebarile de mai sus..
Oricum, merci de lamuriri!

#6
boogieman

boogieman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 252
  • Înscris: 20.10.2006

View Postmarinike, on Jan 15 2007, 21:17, said:

Manual nu mi-au dat..Altfel nu as mai fi pus intrebarile de mai sus..
Oricum, merci de lamuriri!



de la ce magazin l-ai luat???
ei sunt obligati sa iti dea toate accesoriile pe care ar trebui sa le contina cutia... asa ca daca l-ai luat de la un magazin unde mai potzi ajunge te sfatuiesc sa treci si sa le ceri manualul...  oricum incerca si pe google ca o sa gasesti mai mult ca sigur manualul in engleza in format .pdf

#7
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006
Salut! Am si eu un aparat foto Canon A430 si am urmatoarea problema:nu vrea sa porneasca!Am descarcat niste poze,am pus acumulatorii la incarcat si dupa ce i-am bagat in aparat am constatat ca-i mort.Am incercat si cu alti acumulatori,cu baterii,nimic.Langa card(dupa ce desfaci capacul bateriilor) este ceva ce seamana cu un microintrerupator dar a carui tija nu are o pozitie stabila.Banuiesc ca rolul lui e de a opri camera (daca e pornita)atunci cand actionezi siguranta capacului bateriilor.Rog pe cei care au acest tip de camera sa-mi spuna daca banuiala mea este sau nu adevarata si deasemenea m-ar interesa sa stiu in ce pozitie sta la voi acea tija.Multumesc!

#8
yeu

yeu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,404
  • Înscris: 14.12.2003
Am vazut si eu tija aia dar nu cred ca are legatura cu bateriile.Probabil ca e din cauza camerei.

#9
AdiBadi

AdiBadi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 02.10.2006
Ce vreau eu sa stiu este daca se opreste sau nu camera atunci cand actionezi butonelul aflat pe capacul bateriilor(fara sa apuci sa deschizi capacul)!Si mai vreau sa stiu pozitia tijei respective atunci cand e capacul bateriilor este deschis(verticala,orizontala sau in orice alta pozitie).La mine acea tija nu are o pozitie stabila si se poate detasa foarte usor de la locul ei. :confuzzled:

#10
marinike

marinike

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 05.06.2006

View Postboogieman, on Jan 15 2007, 22:25, said:

de la ce magazin l-ai luat???
ei sunt obligati sa iti dea toate accesoriile pe care ar trebui sa le contina cutia... asa ca daca l-ai luat de la un magazin unde mai potzi ajunge te sfatuiesc sa treci si sa le ceri manualul...  oricum incerca si pe google ca o sa gasesti mai mult ca sigur manualul in engleza in format .pdf

Aparatul l-am luat direct de la reprezentanta Canon in Romania...Mi s-a parut si mie ciudat ca nu mi-au dat manual dar l-am descarcat de pe net si totul este ok acum...

Totusi am intampinat o noua problema...Cand conectez camera la calculator vad un numar mult mai mic de poze decat cele pe care le vad direct pe camera...
Imi poate explica cineva ce se intampla? Cum pot descarca in calculator si celelalte poze?

#11
clicu

clicu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 638
  • Înscris: 16.11.2006
Am și eu un necaz cu Canon-ul meu A430. De circa 4 săptămâni a început să mănânce bateriile, fac doar 10 poze cu un set de acumulatori de 2500 care durau înainte câteva sute de poze. Am încercat seturi diferite de acumulatori și încărcătoare, cu același rezultat, deci nu acumulatorii sunt de vină. Contactele bateriilor nu par oxidate. Acumulatorii se descarcă inclusiv dacă nu îl folosesc, bag acumulatorii încărcați în aparat și când îl deschid după o săptămână face o poză după care leșină. Dacă s-a mai confruntat cineva cu problema asta poate mă lămurește și pe mine. Sunt pregătit să-l duc înapoi în cadrul garanției.

#12
BB ZAMORA

BB ZAMORA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 18.03.2006
care este capacitatea maxima a memoriei (SD\MMC) suportata  de acest aparat ?  
......suporta cumva si 2 Gb ?

#13
nrlarry

nrlarry

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 25.01.2007

View Postmarinike, on Jan 24 2007, 22:06, said:

[...]
Cand conectez camera la calculator vad un numar mult mai mic de poze decat cele pe care le vad direct pe camera...
Imi poate explica cineva ce se intampla? Cum pot descarca in calculator si celelalte poze?
Vezi sa nu fie setat programul de descarcare cu optiunea "download new images only". Este utila, caci altfel iti umpli calculatorul cu duplicate daca nu stergi cardul dupa fiecare descarcare.

View PostBB ZAMORA, on Jul 13 2007, 00:49, said:

care este capacitatea maxima a memoriei (SD\MMC) suportata  de acest aparat ?  
......suporta cumva si 2 Gb ?

Da, poate sa suporte o asa capacitate, daca gasesti de 4 Gb nonSDHC, de asemenea va fi acceptat de camera.
Nu stiu daca un card rapid (gen 150x) va putea ajuta aceasta camera si altele din seria A entry level. Camera lucreaza foarte lent la salvare pe SD... asa ca nu merita investitia in ceva rapid, decat daca aveti de gand sa folositi cardul respectiv si la alte aparate sau veti face update la camera in viitor.

Pentru restul lumii care a scris aici: manualul se afla in cutia aparatului, trebuie doar sa-l gasiti! :) Este pe CD-ul cu care vine camera, este in format PDF, de asemenea gasiti pe CD programul cu care deschideti acest tip de fisier. Cum vroiati voi oare sa luati in banii pe care i-ati dat, toate chestiile cu care vine o camera hi-end!? :scratchchin:

:photo:

Edited by nrlarry, 13 July 2007 - 07:51.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate