![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Java Player
Last Updated: Nov 02 2008 21:22, Started by
cata007
, Dec 18 2006 00:53
·
0

Posted 28 May 2007 - 23:00

pai asta e problema ka pe video tot nu pot sa dau mai inainte si eu asta as vrea sa pot sa dau mai inainte la filmari
|
Posted 29 May 2007 - 07:28

pai asta e problema ka pe video tot nu pot sa dau mai inainte si eu asta as vrea sa pot sa dau mai inainte la filmari nu cred ca se poate la nokia 6234....eu am un nokia 6151 si am aceeasi problema.....ma indoiesc ca la nokia 6234 sa fie ceva diferit.....telefoanele se cam aseamana..... |
Posted 04 July 2007 - 00:25

pai nu se poate.....eventual daca modifica cineva .aplicatia java in asa fel incat sa nu mai tre sa dai accept la toate melodiile....si asta cred ca nu se poate din pacate..... te referi probabil la LyricsShow player, nu trebuie modficata aplicatia, ci doar jad-ul ei...e posibil, eu am un w810i, am instalat un certificat in softul telefonului si cu un program iti poti semna singur aplicatiile, astfel incat sa scapi de acele mesaje daca accepti sa acceseze memoria mobilului. |
Posted 08 August 2007 - 03:50

te referi probabil la LyricsShow player, nu trebuie modficata aplicatia, ci doar jad-ul ei...e posibil, eu am un w810i, am instalat un certificat in softul telefonului si cu un program iti poti semna singur aplicatiile, astfel incat sa scapi de acele mesaje daca accepti sa acceseze memoria mobilului. si ce ai modificat in jad? |
Posted 13 August 2007 - 11:38

Posted 14 August 2007 - 05:24

KD Player o sa aiba functie de cover art adica va putea citit o imagine ca si coperta albumului din care face parte melodia
noua versiune va fi lansata cam in septembrie ![]() |
Posted 15 August 2007 - 14:41

Am mai gasit unul
MSIBluePlayer - se afla pagina lor. Alte playere??? In special bluetooth (cu suport A2DP). |
Posted 15 August 2007 - 20:25

Am mai gasit unul MSIBluePlayer - se afla pagina lor. Alte playere??? In special bluetooth (cu suport A2DP). ![]() nu depinde de ele daca poti sau nu asculta la casti bluetooth ![]() cum e MSIBluePlayer? |
|
Posted 16 August 2007 - 08:48

toate playerele care sunt pe un telefon care suporta profilul A2DP sunt playere A2DP ![]() nu depinde de ele daca poti sau nu asculta la casti bluetooth ![]() cum e MSIBluePlayer? nu stiu daca e asa. Eu am Benq-Siemens EL71, care suporta A2DP (cel putin asa scrie), dar playerul nu are optiune de play via bluetooth. MSI arata urat(cel de JAVA), e special ptr bluetooth, I-mi vede castile dar nu reusesc sa adaug melodii, playlist. |
Posted 16 August 2007 - 10:16

nu stiu daca e asa. Eu am Benq-Siemens EL71, care suporta A2DP (cel putin asa scrie), dar playerul nu are optiune de play via bluetooth. MSI arata urat(cel de JAVA), e special ptr bluetooth, I-mi vede castile dar nu reusesc sa adaug melodii, playlist. |
Posted 25 August 2007 - 11:33

Posted 28 August 2007 - 09:19

Va certati atata... la ce va trebuiesc atatea Player-e cand puteti instala iTunes ca CORElet si sa consumati mai putina baterie? Sau setati Firmware-ul la telefon pe Java-Background si folositi aplicatiile in fundal fara sa mai consumati ABSOLUT nimic in afara de lumina
![]() |
Posted 28 August 2007 - 15:20

Noua versiune de KD player
"KD Player" is java-MP3 player for mobile phones supports all audio and video formats supported by your phone. The programme is likely to replace the tired standard phone player, the more it is continuously updated with new skins. In addition to standard playback functions (Play, volume control, go, shuffle, repeat) program has the following characteristics : 1. Support Russians ID3- tags. 2. Creating and editing own HDD. 3. Sort tracks on the album, the Executive, title, etc. 4. The possibility of job folders to be scanned for the presence of files (for the moment search subfolders is not supported by the reduction of quantity of requests for permission to read a file system phone). 5. A music library, which is constantly updated. 6. The possibility of playing multiple video (go may depend on the model). 7. Ability to work in the background (for Sony Ericsson phones). At this point, KD Player is in the development stage, so I would be very grateful for any assistance in the establishment of the programme. Attached Files |
|
Posted 28 August 2007 - 17:32

SchytheZ, sigur merge si pe Motorola V360? L-am instalat pe cel vechi (UpLoadat mai sus) si nu a mers (adica nu vedea niciun folder si cand intram in Player se bloca :| adica nu mai puteam iesi din Now Playing).
|
Posted 28 August 2007 - 17:40

Nu merge ! KD Player pe care l-ai pus (ultima versiune) nu merge ! Intra in el, are rezolutia buna (i-am adaptat-o eu) dar este in RUSA si apare un fel de "incarcare" (... schimbatoare) si sta asa la infinit !
Aveti un KDPlayer pentru v360? |
Posted 28 August 2007 - 19:00

Nu merge ! KD Player pe care l-ai pus (ultima versiune) nu merge ! Intra in el, are rezolutia buna (i-am adaptat-o eu) dar este in RUSA si apare un fel de "incarcare" (... schimbatoare) si sta asa la infinit ! Aveti un KDPlayer pentru v360? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users