joculete , melodii polifonice , logouri , walpapere ...... pt. siemens m55
Last Updated: May 22 2004 18:10, Started by
rhadoo69
, Dec 13 2003 20:40
·
0

Posted 21 May 2004 - 13:05

parerea mea e sa lasi balta wap-ul! am incercat si eu (am un M55) si e prostie! n-am reusit sa iau mai nimik misto si am platit o gramada de bani!e 2$ 1 Mega de transfer asa ca de fiecare data cand incarcio pagina, oricatde mica arfi ea...te taxeaza cam cu 5 centi!
eu iti recomand sa ti cumperi un cablu de date...exista cam peste tot acuma...si iti pui cam tot ce vrei pe telefon.eu am dat 500 000 pe elsi cu toate ca pare destul de scump crede ma ca merita investitia. daca te hotarasti sa ti-l ieiscrie un post si ti recomand niste site-uri misto care sunt garantate 100% si de pe care poti lua cam totce ti trece prin cap!bafta! |
Posted 21 May 2004 - 22:10

Polifonice in format wav si jocuri JAVA full puteti downloada de pe www.polifonice.home.ro Astept sugestii si pareri despre site (aveti mila, sunt abia la inceput). Merci
|
Posted 22 May 2004 - 07:15

Quote Originally posted by BM Polifonice in format wav si jocuri JAVA full puteti downloada de pe www.polifonice.home.ro Astept sugestii si pareri despre site (aveti mila, sunt abia la inceput). Merci bunicel linkul. exact niste wav-uri cautam si tu ai venit la timp. 10x eu caut wav-uri cu ceva noutati (sa nu mai muncesc eu sa le fac standard - 16kHz - 4 biti - AD PCM (desi o "traiasca berea" o sa o fac :yeah baby ) |
Posted 22 May 2004 - 12:30

Am eu jocuri pentru m55 sau s55 sau sl55 . Care vrea jocuri sa imi dea un mail cu ce vrea din poza de mai jos si gratis il va primi pe mail. Eu le-am luat de ep un site dar nu mai merge site-ul ca va dadeam direct adresa.
[email protected] Toata arhiva are vreo 6 mega si e impartita in 6 bucati asa ca asigurativa ca aveti spatiu inainte de a cere toata arhiva pe mail. Attached Files |
Posted 22 May 2004 - 12:46

Wav-uri si imagini color gasiti si pe www.fun-sms.ro ,astept si niste pareri daca ati gasit ceva util pe acolo.
|
Posted 22 May 2004 - 18:10

o intrebare tampita: cheese budy ultima vers are careva ?? (de fapt o versiune in care sa poti si salva. Eu am una veche care e full dar nu are save. Aia noua e TRIAL si se termina partida la 30 de mutari .. salvezi > exit > intri iar si dai load
![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users