Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 

Intelepciunea lui Mohamed in Sunnah

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1
armonie

armonie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 477
  • Înscris: 11.12.2006
Stupizenii

http://www.faithfree...g/comics/15.htm
http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/013.sbt.html

Bukhari vol II, no. 41

Povestita de Jabir bin Abdulah: Profetul obisnuia sa stea pe tulpina unui palmier de date. Cand amvonul a fost plasat pentru el am auzit tulpina plangand ca o camila insarcinata pana cand Profetul s-a dat jos si a pus mana pe tulpina.


http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/056.sbt.html

Bukhari vol 4 nr 783

Povestita de Ibn Umar: Profetul obisnuia sa dea predicele sale in timp ce statea in fata trunchiului de palmier de curmale. Cand el a avut amvonul facut, el il folosea in loc.. Trunchiul a inceput sa planga si Profetul a mers la el, mangaindu-l ( sa-i opreasca plansul)

cica tulpina a inceput sa planga


urina de camila este medicament

http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/004.sbt.html

Volume 1, Book 4, Number 234:

Povestita de Abu Qilada:
Anas a spus, " Cativa oameni din tribul 'Ukl or 'Uraina au venit in Medina si climattul nu le-a priit. Astfel Profetul a ordonat sa mearga in grajdul camilelor si sa bea laptele si urina (ca medicament). Ei au mers cum le-a ordonat si dupa ce ei au devenit sanatosi, ei au omorat ciobanii si au alungat camilele. Vestea a ajuns la Profet dimineata devreme si a trimis (barbati) sa ii urmareasca si au fost capturati si adusi
la pranz. El apoi a ordonat sa le taie mainile si laba picioarelor (si a fost infaptuita), si ochii lor infierati cu lucaati de fier fierbinti. Ei au fost pusi in
'Al -Harra' si cand ei au cerut apa, nu le-a fost data. Abu Qilaba a spus, "Acesti oameni au comis furt si crima, au devenit infideli dupa ce au imbratisat islamul si au luptat impotriva lui Allah si Apostolul lui."

Din mainile lui Mohamed izvora apa

Volume 1, Book 4, Number 170:

Povestita de Anas bin Malik:
L-am vazut pe apostolul lui Allah cand Rugaciunea Asr` a fost cuvenita si oamenii cautau apa sa faca ablutitia dar eu nu ai gasit. Mai tarziu un vas cu apa pentru ablutitie a fost adus Apostolului. El a pus mana in acel vas si a ordonat oamenilor sa faca ablutitia. Am vazut apa izvorand din degetele lui pana cand toti au facut ablutitia (aceasta a fost una din minunile Profetului"

Apa izvoraste din mainile lui Mohamed, iar mancarea glorifica pe Allah in timp ce este mancata

http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/056.sbt.html

Volume 4, Book 56, Number 779:

Povestita de 'Abdullah:

Obisnuiam sa consideram miracole ale Binecuvantarilor lui Allah, dar voi oameni considerati-le ca avertisment. O data noi eram cu Apostolul lui Allah intr-o calatorie si am fugit dupa putina apa. El a spus, " Aduceti apa ramasa de la voi. " Oamenii au adus un vas continand putina apa. El a pus mana in acesta si a spus" Vino apa binecuvantata, si Binecuvantarea este de la Allah", Am vazut apa curgand din degetele Apostolului lui Allah , si fara indoiala am auzit mancarea gloficandu-l pe Allah, in timp ce era mancata."


Cei care nu au cunoscut Coranul, in Iad vor fi loviti cu un ciocan in urechi si tipatul lor va fi auzit de oricine in afara de oameni si djini, care or fi aia? http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/023.sbt.html

Volume 2, Book 23, Number 422:

Povestita de Anas:
Profetul a spus," Cand o fiinta umana este culcata in mormantul sau si companionii lui se reintorc si el chiar le aude pasii, 2 ingeri vin la el si il aseaza si il intreaba:" Ce obisnuiesti sa spui despre acest om, Mohamed? El va spune : " Marturisesc ca el este sclavul lui Allah si Apostolul lui. Apoi el ii va spune, " Uitate in locul tau din Iad. Allah iti da un loc in Paradis in locul aceluia. Dar un necredincios si un ipocrit va psune ingerilor," Nu stiu, dar am obisnuit sa spun ce oamenii obisnuiau sa spuna! Ii va fi spus lui," Nici n-ai stiut nici nu ai luat aminte ( recitand Coranul).Apoi el va fi lovit cu un ciocan din fier in urechile lui, si el va plange si acel plans va fi auzit de oricine se apropie de el cu exceptia oamenilor si a jinilor.


Ingerul gavriil are 600 de aripi!

http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/060.sbt.html


Volume 6, Book 60, Number 380:

Povestita de ASSAILANT:

Era o distanta de doua lungimi sau chiar mai aproape. Asa ca Allah si-a adus Inspiratia sclavului lui Gavriil si apoi el (Gabriel) i-a inspirat aceasta lui Mohamed (53.10) El a spus," Abdullah (fiul lui Mas'ud) ne-a informat ca Mohamed l-a vazut pe Gabriel cu 600 de aripi"


Cine nu aude strigarea de rugaciune, inseamna ca a urinat Satana in urechile lui.

http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/021.sbt.html

Volume 2, Book 21, Number 245:

Povestita de Abdullah
O persoana a mentionat inaintea profetului si a spus ca a dormit pana dimineata si nu s-a trezit pentru rugaciune. Profetul a spus, " Satana a urinat in urechile lui"

Cine a mancat usturoi sau ceapa sa nu se apropie de moschee

http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/012.sbt.html

Volume 1, Book 12, Number 812: (813-815) o fi fost strigoi??

Povestita de Ibn 'Umar:
In timpul sfintei batalii din Khaibar Profetul a spus, "Oricine a mancat din aceasta planta ( usturoi)) asa nu intre in moscheea noastra."
During the holy battle of Khaibar the Prophet said, "Whoever ate from this plant (i.e. garlic) should not enter our mosque." (la fel Bukhari vol 7, nr. 363, Bukhari, vol 8, nr. 363)

Cand se naste un copilas, Satana il atinge cu degetele, doar Iisus nu a patit-o ci Satana i-a atins doar placenta!

http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/054.sbt.html

Volume 4, Book 54, Num
ber 506:

Povestita de Abu Huraira:
Profetul a spus, " Cand o fiinta umana este nascuta, Satan il atinge pe ambele parti ale corpului cu degetele lui, cu exceptia lui Iisus, fiul Mariei, pe care Satan a incercat sa il atinga dar a dat gres, si in loc a atins placenta acoperitoare.


In iad majoritatea locuitorilor sunt femei

Bukhari vol. 1, nr 28

Profetul a spus: Mi-a fost aratat Iadul si majoritatea locuitorilor lui erau femeile nerecunoscatoare.
Bukhari vol 1, no. 301 Apostolul lui Allah a spus, " O femei! Da-ti poame, caci am vazut ca majoritatea locuitorilor Iadului erau femei... Nu am vazut niciodata mai deficiente in inteligenta si religie decat voi"

Bukhari vol. 2, nr. 161 Profetul apoi a spus..." Am vazut de asemenea in Iad si nu am vazut nici o data un astfel oribil loc. Am vazut majoritatea locuitorilor erau femei.

Mohamed nu stie ce va face Allah cu el

Bukhari vol. 5, nr. 266

Profetul a spus, " Pe Allah, chiar daca sunt Apostolul lui Allah, totusi nu stiu ce Allah va face cu mine"

Profetul a crezut ca eclipsa ca era o posibila Judecata de Apoi!

Buckhari vol 2, nr.167: Soarele a eclipsat si Profetul a tresarit infricosat ca aceasta poate fi ORA JUDECTII"

Bukhari vol. 2, nr.443

Profetul a trecut pe langa doua morminte si acele persoane( din mormant ) erau torturate... El a luat frunze verzi de plamier, le-a rupt in bucati si le-a fizat pe fiecare moermant. Oamenii au spus," O! Apostol al lui Allah!De ce ai facut asta?"El a raspuns, " Sper ca pedeapsa lor va fi mai mica pana cand (frunzele de palmier ) vor deveni uscate"


Mohamed isi colora parul cu Henna ca sa para mai tinerel

Buckari vol 1, no 167 Despre colorarea parului cu henna (culoare rosie). Fara indoiala l-am vazut pe Profet colorandu-si parul cu asta si de aceea imi place sa imi colorez parul cu asta.
(de asemenea vol 4, nr. 747, vol. 7 , nr. 785) -sa arate mai tinerel

Bukhari vol 5, no. 234

Povestita de Aisha: Profetul a fost logodit cu mine cand eram o fetita de 6 ani... Ma jucam in leagan cu cateva prietene... Pe neasteptate Apostolul lui Allah a venit la mine dupa amiaza si mama m-a luat de mana la el. La acel timp eram o fata de 9 ani.

Bukhari vol 5, nr. 236 Profetul...s-a casatorit cu Aisha cand ea era fetita de 6 ani si si-a consumat casatoria cand ea avea 9 ani.


Bukhari vol 1, no. 662
Povestita de Anas: Profetul a spus, " un Etiopian al carui cap este ca o stafida (vezi de asemenea vol 4, no 256)

Bukhari, vol 1, 345. Povestita de Abu Dhar: Apostolul lui Allah a spus: " In timp ce eram in Mecca acoperisul casei mele a fost deschis si Gabriel a coborat, mi-a deschis pieptul si l-a spalat cu apa Zam-Zam. Apoi a adus o tava de aur plina de intelepciune si credinta si a scurs in pieptul meu continutul, si l-a inchis"

http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...ri/054.sbt.html

Bukhari, vol 4,nr. 524, pg 333
Profetul a spus" un grup de israilieni au fost pierduti. Nimeni nu stie ce au facut. Dar nu ii vad decat ca ei au fost blestemati si transformati in sobolani, de aceea daca pui in lapte de camila in fata sobolanilor nu il vor bea, dar daca pui lapte de oaie, il vor bea" (1) A fost ilegal pentru israielieni sa manance carne sau sa bea lapte de camila in timp ce lor le era permis sa manance si sa bea lapte de oaie. Profetul a concluzionat de la obiceiul sobolanilor ca unii israielieni au fost transformati in sobolani. (2) Mai tarziu profetul a fost informat prin inspiratie despre credinta israielienilor: Ei au fost trasformati in porci si maimute.

Edited by armonie, 12 December 2006 - 20:21.


#2
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014
Hahaha

#3
Tinkerbelle

Tinkerbelle

    Post Tenebras Lux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,305
  • Înscris: 22.04.2013
Waw, tu chiar te plictiseşti...reînviezi topicuri din 2006. Posted Image

#4
mihaela5

mihaela5

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,236
  • Înscris: 15.05.2007

View PostTinkerbelle, on 23 mai 2014 - 15:12, said:

Waw, tu chiar te plictiseşti...reînviezi topicuri din 2006. Posted Image
Lasa-l mai . Mie chiar imi era dor de niste topicuri haioase ca asta ! Posted Image

#5
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014
exact!

#6
searcher-star

searcher-star

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,274
  • Înscris: 07.01.2009
Jihad watch
Ibn Waraq a scos o carte, "Christmas in the Qur'an" in care demonstreaza ca de fapt Coranul porneste de la niste texte nestoriene siriene, prelucrate de mai multi oameni vreme de cateva decenii in sec.6-7, si ca o serie de expresii si pasaje care par ciudate in aceasta carte devin usor de priceput daca le raportezi la acest context special.
Cine vrea sa se intereseze mai mult...

#7
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010

View Postsearcher-star, on 21 noiembrie 2014 - 10:27, said:

Jihad watch
Ibn Waraq a scos o carte, "Christmas in the Qur'an" in care demonstreaza ca de fapt Coranul porneste de la niste texte nestoriene siriene, prelucrate de mai multi oameni vreme de cateva decenii in sec.6-7, si ca o serie de expresii si pasaje care par ciudate in aceasta carte devin usor de priceput daca le raportezi la acest context special.
Cine vrea sa se intereseze mai mult...
E o teză interesantă, ar explica întrucâtva asemănările celor două religii.

#8
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013
Nu e vorba de asemanare ci de relatari despre crestinism.
Este cat se poate de clar: Mahomed cand se plimba cu caravanele prin port, a auzind crestini povestind de istoria evreilor din vechiul testament si de Hristos.
Mahomed ce a facut? A bagat toate la cap.
Si cand a ajuns acasa a relatat totul ca si cum ar fi profet.

O smecherie ieftina, dar eficienta. De unde sa stie nistre traitori izolati in desert ca Mahomedul blufeaza.
Au fost condamnati sa joace dupa cum canta Mahomed

Evident ca coranul lui Mahomed s-a axat pe vechiul testament pentru ca acolo era ceea ce era de interes pentru arabi: faptul ca sunt urmasii lui Ismail fiul lui Avraam
Crestinismul la ce sa-i intereseze? mai ales ca nici Mahomed nu pricepea nimic din ce zice.
Dar magulirea arabilor ca sunt urmasii celui mai mare patriarh al lui Dumnezeu, era de baza.

Edited by altul2, 21 November 2014 - 19:38.


#9
Tinkerbelle

Tinkerbelle

    Post Tenebras Lux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,305
  • Înscris: 22.04.2013
Vezi, chiar şi tu mai meriţi câteun Like din când în când... :D

#10
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013

View PostTinkerbelle, on 22 noiembrie 2014 - 01:28, said:

Vezi, chiar şi tu mai meriţi câteun Like din când în când... Posted Image
Il cunosc pe Mahomed ca si cum ar fi aievea.
Dar nu e singurul care actioneaza astfel.
Sunt atatia altii!
Doar ca mahomedul a avut mediu propice sa se inflameze.

Si era sa uit cel mai esential suport in transformarea lui Mahomed a fost Kadija sau cum o cheama. O baba batrana interesata de tineretea lui Mahomed. Fara suportul si imboldul ei moral in primul rand, mahomed ramanea in istorie doar ca bolnav psihic.

Edited by altul2, 22 November 2014 - 06:49.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate