![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
Last Updated: Aug 06 2008 14:50, Started by
DanyBoss
, Dec 12 2006 19:04
·
0

Posted 12 December 2006 - 19:04

Harry Potter si Ordinul Phoenix (2007)
Harry Potter and the Order of the Phoenix (Harry Potter 5) Regia David Yates In rolurile principale Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint Gen Aventuri Premiera in Romania 20.07.2007 Produs de Warner Bros. Distribuitorul international Warner Bros. Distribuit in Romania de InterComFilm Romania Filmul este bazat pe al cincilea roman din seria "Harry Potter" scrisa de J.K Rowling. In Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts si descopera ca aproape toti vrajitorii nu vor sa-l creada ca s-a intalnit cu Lordul Cap-De-Mort. De teama ca venerabilul director al Hogwarts, Albus Dumbledore, minte in privinta revenirii lui Cap-De-Mort pentru a-i submina pozitia si a-l inlocui in functie, Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, numeste un nou profesor de Aparare Impotriva Magiei Negre, pentru a-l supraveghea pe Dumbledore. Numai ca acest curs nu se dovedeste eficient pentru a-i proteja pe studenti impotriva fortelor intunecate care ii ameninta, asa ca ajutat de prietenii sai Hermione si Ron, Harry decide sa rezolve lucrurile de unul singur. Intalnindu-se in secret cu un grup de studenti care-si spun "Armata lui Dumbledore", Harry ii invata cum sa se apere de Magia Neagra, pregatindu-i pe curajosii tineri vrajitori pentru lupta extraordinara care ii asteapta. In Romania, romanul este disponibil la Editura Egmont Romania Click to watch the trailer: Windows Media Player Trailer QuickTime Trailer [ http://media.movieweb.com/galleries/2456/posters/poster1_large.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Attached Files |
Posted 16 December 2006 - 14:20

Super, deabia astept sa il vad, pare foarte interesant.
|
Posted 16 December 2006 - 22:59

Posted 06 February 2007 - 13:50

De abia astept sa l vad pe Radcliffe cum saruta.Am auzit ca e varza scena
![]() |
Posted 08 February 2007 - 09:46

Sunt fan HP, d-abia astept sa apara atat filmul cat si ultima carte din serie. Mi se pare super ca inca se continua traditia acestor filme si carti.
![]() |
Posted 03 April 2007 - 18:35

sunt indragostit de hermoine :X
![]() ![]() ![]() |
Posted 04 April 2007 - 12:25

Posted 04 April 2007 - 20:00

Posted 08 April 2007 - 23:37

m-ai lasati-ma si cu povestea asta..imi place nu zic nu dar obosita aia de scriitoare a vazut ca are succes si s-a imbogatit si acum continua la infinit in loc sa incheie mai repede...o sa fie nevoiti sa inlocuiasca actorii astia cu filmul din cauza ei....
|
|
Posted 09 April 2007 - 00:35

m-ai lasati-ma si cu povestea asta..imi place nu zic nu dar obosita aia de scriitoare a vazut ca are succes si s-a imbogatit si acum continua la infinit in loc sa incheie mai repede...o sa fie nevoiti sa inlocuiasca actorii astia cu filmul din cauza ei.... |
Posted 09 April 2007 - 08:29

m-ai lasati-ma si cu povestea asta..imi place nu zic nu dar obosita aia de scriitoare a vazut ca are succes si s-a imbogatit si acum continua la infinit in loc sa incheie mai repede...o sa fie nevoiti sa inlocuiasca actorii astia cu filmul din cauza ei.... |
Posted 11 April 2007 - 18:08

Posted 11 April 2007 - 18:43

Bruhahahahahaha.......vai ca pe jos mi-s de ras. Dumnezeule!!! Ma, e fata draguta dar nu te duci in lume dupa ea.... By the way.. diseara ma uit si eu sa vad ce e de capul lui ![]() |
Posted 11 April 2007 - 21:04

Cum asa? Ai reusit deja sa faci rost de el? Cred ca ai legaturi cu regizoru sau producatoru sau cu scriitoarea, ca filmul n-a aparut inca la nici o cinema...nicaieri in lume ![]() |
Posted 15 April 2007 - 00:42

|
Posted 16 April 2007 - 23:05

face 7 carti din cauza succesului daca nu avea succes se rezuma la vreo 4...in fine....oricum nu le citesc...prefer filmul....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users