![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Phone Booth (2002)
Last Updated: Feb 25 2004 20:15, Started by
Tzäçä
, Dec 03 2003 12:41
·
0

Posted 03 December 2003 - 12:41

Ce parere aveti de film? Si aici ma intereseaza parerea celor doua personalitati consacrate ale forumului, si anume Burvi si cu Arty. Parerile tuturor celorlalti sunt binevenite de asemenea. Toate bune!
|
Posted 03 December 2003 - 12:46

da l-am vazut de mult... e super...
Cam lasa loc de continuare asa ca s-ar putea sa mai vedem si un Phone Booth 2 |
Posted 03 December 2003 - 12:49

daca ai spus so parerea altora, uite-o si pe a mea:
am vazut filmul acum 1 saptamana, si mi-a placut, mai ales cum a jucat tipul in cauza si povestea e una de exceptie - mi-a placut realizarea - adica daca erai atent observai o groaza de chestii de la inceput, mi-a placut atunci cand tipu dorea sa de predea , se apropie sotia lui si vede repede pe fruntea ei laserul sniperului ... un comentariu: cred ca a fost foarte ieftin (samus`s ideea : ca si costuri de productie-ca doar era pe aceeasi strada !) acum ma gandesc ce as face daca ar suna un fix pe strada cand trec pe langa el ![]() |
Posted 03 December 2003 - 13:46

Bine jucat filmul.
In acelasi gen e Liberty Stands Still cu Wesley Snipes. |
Posted 03 December 2003 - 14:08

Quote Originally posted by BIGphAntom acum ma gandesc ce as face daca ar suna un fix pe strada cand trec pe langa el ![]() Eu unul as incerca sa il pun pe Burvi (Arty) sa raspunda ![]() |
Posted 03 December 2003 - 14:19

Quote Originally posted by Tzäçä Si aici ma intereseaza parerea celor doua personalitati consacrate ale forumului, si anume Burvi si cu Arty. Parerile tuturor celorlalti sunt binevenite de asemenea. Lame... |
Posted 03 December 2003 - 14:20

Oricum , astept cu mare nerabdare reactile lor , mah parca's un copil mic
![]() ![]() |
Posted 03 December 2003 - 14:23

jucat bine, cam ciudat...
nu te lasa sa te relaxezi e cam "incarcat"... |
Posted 03 December 2003 - 14:23

Quote Originally posted by Ninja Lame... |
|
Posted 03 December 2003 - 14:28

Quote Originally posted by Ninja Lasa sa-ti raspunda Burvi sau Arty. Adica ce vrei sa inteleg ?, ca nu esti in stare sa raspunzi la o simpla intrebare?? si te-am mai rugat si frumos . Bleahh |
Posted 03 December 2003 - 15:03

Daca toate parerile sint bine venite, iata:
Cred ca e unul din cele mai slabe filme ale lui C. Farell, iar ideea e copiata dupa Liberty Stand Still, cu singura diferenta ca in al doilea filmul era concentrat pe "sniper", iar in asta e pe victima. Iar motivatia actiunii in Phone Boot e subtire rau... Dar daca a reusit sa scoat banutii, ce mai conteaza ![]() |
Posted 04 December 2003 - 09:51

Interesant ...dar un pic plictisitor daca il vezi a doua oara.
|
Posted 04 December 2003 - 22:03

Quote Originally posted by Ilila Interesant ...dar un pic plictisitor daca il vezi a doua oara. AICI AI DREPTATE ![]() |
|
Posted 04 December 2003 - 22:38

Excelent ! Incredibil cum o actiune atit de simpla sa aibe atita incarcatura.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users