![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce imprimanta sa-mi iau ?
Last Updated: Jan 13 2006 19:51, Started by
BugHunter
, Dec 02 2003 13:24
·
0

Posted 13 January 2006 - 12:10

Cristist50, ceva detalii despre imprimanta? Si eu caut un laser ieftin (pt. acasa). Cum sta cu consumabilele (scumpe, ieftine, cilindrul se schimba separat?)
Am vazut o Konica-Minolta la pasarile roz, sub 5 mil si cu specificatii impresionante... dar, nu stiu de ce, nu-mi inspira asa incredere. Ceva similar, tot cam pe la acest pret? Canon LBP1120 pare OK, are rezolutie mai mica dar la text... sa fim seriosi. |
Posted 13 January 2006 - 13:15

Am vazut in oferta METRO o imprimanta laser "XEROX" la un total de vreo 300 ron.Este exact(da` exact) ca "samsung 1710 P a mea pe care am dat 600 ron(acu` ceva timp).
Cu tonerul original(pt 1000pag) am facut cel putin dublu si acum am descoperit toner la 30ron/100g. Imprimanta are port si usb si paralel, functie "tonersave" si 600dpi. Asta ca o informatie.... |
Posted 13 January 2006 - 13:27

Intrebarea e cat de ieftin e prea ieftin?
Aceeasi intrebare: cum sta cu consumabilele originale? |
Posted 13 January 2006 - 19:51

Ce imprimanta mi-at recomanda dintre acestea: CANON BJC PIXMA iP1600, CANON BJC PIXMA iP2000, CANON BJC PIXMA iP2200 sau oricare alta pana in 3 mil mentionez ca nu scot nici 100pg pe luna dar vreau color si sa pot incarca eu cartusele.
Multumesc anticipat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users