Ce imprimanta sa-mi iau ?
Last Updated: Jan 13 2006 19:51, Started by
BugHunter
, Dec 02 2003 13:24
·
0

Posted 02 December 2003 - 13:24

Am avut un HP 610C de care am fost foarte multumit pana cand i s-au stricat niste role de cauciuc care trageau foile. Acum ori nu mai apuca nici o foaie ori trage mai multe. Asa ca trebuie sa cumpar o imprimanta noua si nu stiu ce sa iau. Laser? Inkjet ? Ma intereseaza sa scot multe foi la un pret mic. Ce imi recomandati ?
Merci. |
Posted 02 December 2003 - 13:33

Cred ca o poti repara destul de ieftin. Oricum ar costa mai putin decat un noua.
|
Posted 02 December 2003 - 13:34

cat de ieftin ? ma gandesc ca reparatie + cartus negru se ridica la o suma cu care pot sa-mi cumpar un inkjet nou (ceva ieftin gen lexmark z25 etc).
|
Posted 02 December 2003 - 13:36

Pt scos mult si ieftin e buna una LaserJet. Daca ai bani, iti recomand HP2200.
|
Posted 02 December 2003 - 13:38

Asa auzisem si eu ca la laser iesi mai ieftin dar m-am uitat pe diverse situri flamingo, bestcomputers etc. si am vazut ca un toner nu e chiar asa ieftin. la hp ul meu vechi un cartus ma tinea foarte mult (ca durata de viata) desi il reincarcam des. Tonerele se pot reincarca ?
|
Posted 02 December 2003 - 13:47

Da se pot reincarca. Raportul pret/nr copii este mai bun in cazul imprimantelor cu laser.
|
Posted 02 December 2003 - 14:48

stiu eu un texas instruments laser fainutza cu 50 euro (nu noua clar) da cu garantzie tot tacamu... Uite niste detalii http://www.epinions.....y_~full_specs... ce zici?
|
Posted 02 December 2003 - 14:50

o reincarcare la asta costa cam 400k si la o acoperire de 4% pe pagina scoti cu un toner 15000 pagini, zic ei...
|
Posted 03 December 2003 - 14:31

Quote Originally posted by add stiu eu un texas instruments laser fainutza cu 50 euro (nu noua clar) da cu garantzie tot tacamu... Uite niste detalii http://www.epinions.....y_~full_specs... ce zici? "Sorry, the page you requested was not found." linku ala nu merge. Se merita oare sa iau un HP Laserjet 1010, 1000 sau 1005? Vad ca au preturi diferite dar la performanta sint cam la fel. |
Posted 03 December 2003 - 21:31

try HP 1200 sau 1220
sa stii ca in general HP au tonere care se incarca mai greu, dar sunt bjuterii la partea mecanica. Nu mai spun de imprimare care este bestiala daca ai aprox 17 min de dat, ia-ti un multipurpose scanner+printer+scanner am un HP de aprox 2 ami care merge de rupe si am ceva activitate cu ea |
|
Posted 04 December 2003 - 11:06

Am si eu o curiozitate:
De ce toata lumea vorbeste de HP. Lexmark, Epson, Brother, Canon, ... sunt la fel de calitative? Sau raportul pret/calitate nu e la fel de bun ca la HP? Eu am acasa un Lexmark Z11 si sunt multzumit de el - viteza de tiparire buna, calitate. M-am tot uitat si eu la pretzuri de imprimante si nu stiu ce sa aleg daca o sa ajung in postura de a-mi cumpara alta imprimanta mai performanta! So... Lexmark, Epson, Brother, Canon ,... unde e problema? |
Posted 04 December 2003 - 15:59

Quote Originally posted by miraculix9 hp=flagship lexmark, canon=the rest Nu cumva Hp e un fel de Nokia????? |
Posted 04 December 2003 - 18:36

HP domina piata in domeniul laser si ink de multa vreme.
o supozitie de luat in seama: imprimantele care costa putin la cumparare, costa mai mult in exploatare pentru ca folosesc consumabile mai scumpe si risipesc mai mult material la imprimare, plus ca sint mai putin fiabile |
Posted 05 December 2003 - 02:15

Brother detinea acum ceva timp o cota foarte mare la laser din piata imediat dupa hp;
Epson EPL-5800 = Merita toti bani!!! (tonerul separat, cilindrul separat - asta se schimba la 20.000 de pagini) ==> cost si mai mic ... HP, hhhm, bine zis un fel de Nokia (bleax...) Sa vezi si la inkjet si la laser cind pui driverul si incepe sa instaleze o duzina de dll-uri cred ca vreo 50 ca nimica... Plus ca multe din hp mai ieftine au probleme cu driverele, de exemplu rapoarte mai complexe din Visual Fox crapa, etc. Nu exista numai nokia ... iii ... pardon, HP (la unele din astea le-ar sta bine in ... cutii, adica in ... pack ... ard ...) I rest my case. |
|
Posted 05 December 2003 - 15:14

Quote Originally posted by Arpi Am si eu o curiozitate: De ce toata lumea vorbeste de HP. Lexmark, Epson, Brother, Canon, ... sunt la fel de calitative? Sau raportul pret/calitate nu e la fel de bun ca la HP? Eu am acasa un Lexmark Z11 si sunt multzumit de el - viteza de tiparire buna, calitate. M-am tot uitat si eu la pretzuri de imprimante si nu stiu ce sa aleg daca o sa ajung in postura de a-mi cumpara alta imprimanta mai performanta! So... Lexmark, Epson, Brother, Canon ,... unde e problema? |
Posted 05 December 2003 - 15:14

Quote Originally posted by Arpi Am si eu o curiozitate: De ce toata lumea vorbeste de HP. Lexmark, Epson, Brother, Canon, ... sunt la fel de calitative? Sau raportul pret/calitate nu e la fel de bun ca la HP? Eu am acasa un Lexmark Z11 si sunt multzumit de el - viteza de tiparire buna, calitate. M-am tot uitat si eu la pretzuri de imprimante si nu stiu ce sa aleg daca o sa ajung in postura de a-mi cumpara alta imprimanta mai performanta! So... Lexmark, Epson, Brother, Canon ,... unde e problema? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users