Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare service pentru un Onk...

Mașinile moderne

Incalzire cladire noua, spatiu co...

Motorola Edge 30 Fusion
 Pensie "confidentiala"?

Ecranul telefonului nu poate fi p...

La multi ani @d4m4g3!

La multi ani @AlexEn!
 La multi ani @arg!

SynthGPT - AI-ul intra și pe...

Banca online cont pers juridica c...

Massey Ferguson 65 - Ulei Motor?
 Jucatori Fifa 23

Mașina familie SH 30000Euro

Camera supraveghere masina in par...

contorul inteligent chiar intreru...

randare tabel treptata in IE

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

maya

maya

Junior Member

• Grup: Members
salut ,
afisez niste inregistrari dintr-o baza de date , iar in momentul in care imi incarca pagina in IE
cu toate ca am setat WIDTH la o anumita dumensiune , mai intai imi apare tabelul mai mic ,
iar apoi se lateste pana la dimensiunea data .

E ca atunci cand nu setezi width si apare mai intai mare , apoi se scaleaza sa incapa .
Problema ca am pus am incercat in toate felurile , am pus width si din CSS , apoi direct
in tabel , apoi in td , in amandoua , tot la fel face .

In Firefox nu face asa , imi apare toata pagina deodata , exact cum trebuie .

maya

maya

Junior Member

• Grup: Members
scuze , s-a rezolvat , trimiteam pozele fara sa le precizez latimea si inaltimea , si de aci efectu asta tampit

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate