![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Jurnal : Golf 4 Variant PD TDI 131 Cp
Last Updated: Dec 29 2011 15:54, Started by
MAK
, Dec 03 2006 21:46
·
0

Posted 09 December 2006 - 12:52

Nu te sfatuiesc cu Golful pe la Cumpana, mai ales daca ai si persoane, si papa, si lemne, carbuni si toate alea. Drumul este foarte prost. Eu pe acolo ma duc 405-u.
|
Posted 11 December 2006 - 21:45

Barem sa pun poze.
Si tot pe Transfagarasani : Prima poza cu Transfagarasaniul inchis. Attached Files |
Posted 12 December 2006 - 14:46

Cum masinile sint cuminti si nu cer bani, barem sa le plimb
![]() Attached Files |
Posted 14 December 2006 - 13:08

Posted 14 December 2006 - 16:42

Nu cred ca mai vazut, pt ca eu fac pozele
![]() Am si eu o poza pe la Cumpana, dar n-o pun pt ca ziceti ca sint dela cu casca ![]() Astazi a venit Mos Craciun la 405, nu ca la Golf n-ar veni, la ala vine toata ziua ![]() Pt ca a fost cuminte, 405-u a facut baita, a primit gume de iarna, si bonus un schimb de ulei. Oricum, daca se pune ninsoarea, el va duce greul, Golful nu-si murdareste anvelopele pe zapada, parca este un pisoi care se fereste de apa ca de dracu. Attached FilesEdited by MAK, 07 September 2008 - 13:25. |
Posted 14 December 2006 - 20:40

Posted 14 December 2006 - 20:58

Posted 14 December 2006 - 22:09

Iti laud iar 405-ul e super, super. Si tata a avut in 405 cand eram eu mai mic, dar l-a vandut pentru ca era cu benzina si consuma mult. Mi-a placut enorm masin aia. si acum mai sunt nostalgic.
Edited by WildChild, 16 December 2006 - 21:05. |
Posted 15 December 2006 - 00:09

Astazi a venit Mos Craciun la 405, nu ca la Golf n-ar venii, la ala vine toata ziua [...] nu-si mai incape in tabla de rasfatat ce este . Pt ca a fost cuminte, 405-u a facut baita, a primit gume de iarna, si bonus un schimb de ulei. ![]() Nene MAK, respectele mele ..sunteți așa cum mă gândesc că o să fiu cu viitoarea mea mașină.. ![]() ![]() ![]() Am observat că aveți o 'atracție' pentru diesel-uri.. Chiar forumul Softpedia mi-a schimbat părerea proastă (inițial) despre diesel-uri, ceea ce m-a făcut să mă gândesc serios la un Clio Symbol dCi 82cp pentru la anul.. ![]() Posturile dvs. (ca utilizator hiperactiv de diesel ![]() Ce să zic.. vă doresc viața lungă 'membrilor' de familie 'patrupezi', fără intervenții prea costisitoare.. și să vă plimbe sănătos! ![]() |
Posted 15 December 2006 - 16:48

Nu trebuie sa te superi pe Dacia familiei, a fost si ea la vremea ei masina, nici pe tatal tau, in schimbarea asta, de la comunism la democratie originala, multi au urcat, multi stagneaza, multi nu fac fata.
Nici la mine nu ploua cu bani, dar hobiul asta cu masinile, sau sofatul, m-a facut sa fac tot felul de joburi, care sa fie aproape de masini. Cred ca daca mai ramineam in comunism, ma faceam sofer de tir. ![]() In afara de serviciul de baza, pe care il am din 85', am facut orice sa am posibilitatea sa justific masina/masinile. Am lucrat si pe taxi ( bine, pe masinile mele ), am deschis si o societate, m-am facut si asociat cu cineva intr-o afacere, dar toate depind de masini. A mea sotie le zice la masini ca sint copiii mei, si imi mai zice: ce-ti mai fac copiii ? ![]() Daca o masina nu merge, este doliu in familie, nimeni nu are voie sa zica ceva ![]() Cred ca o sa fie mare belea cind o face fiul meu 18 ani si o sa aiba carnet, dar ii cumpar o masina si am scapat. Am un coleg care are baiat si fata, si de un an au amindoi carnete, si e belea, nu are decit o masina, si nu doarme noaptea cind pleaca copiii cu masina , bine are si motive, au busit-o de citeva ori pina acum. A zis ca la anu mai cumpara una, chiar mai veche, sa fie numai a lui, si Opelul ( care il are ) s-o dea copiilor si sa-l lase in pace. Mai discutam, poate ti se indeplineste visul. ![]() |
|
Posted 16 December 2006 - 16:56

Interior Golf, excursie in 4, si papa
![]() ![]() Attached Files |
Posted 16 December 2006 - 17:36

Posted 16 December 2006 - 19:20

Pai la 130 Cp este standart pe Golf 4. ( ESP-ul )
Radio Cd, da l-am pus eu, avea originalul care era radio casset. Bordul si mie imi place, asa sobru, ma gindeam sa pun un dvd, sa ocupe locul ala, sa vad ![]() ![]() Edited by MAK, 31 May 2007 - 20:32. |
Posted 16 December 2006 - 23:21

Am facut turul Romaniei si nu a fost nevoie decit presurile scuturate.
Prima poza este cu harta turului = 1840 Km Timpul a fost limitat, 3 zile. Attached FilesEdited by MAK, 31 May 2007 - 20:33. |
Posted 18 December 2006 - 12:34

Frumoase masinutele. Chiar eram curios sa le vad dupa tot ce ai povestit pe forum.
Dintre ele 405-ul imi place cel mai mult. Am si fost cu cateva (taxi) pana acum si am ramas impresionat de comfort (daca intr-o masina germana te zgaltai din toate incheieturile cand treci peste o linie de tramvai/tren in 405 nu le-am simtit niciodata). Consumul la Golf e un pic socant pentru mine (5-8%). Pana si dananaia mea de Sel cu motor de 3000cmc nu-mi consuma peste 7.5%, de cand cu Megasel chiar mai putin (6.5-7%). Poate mergi cu el mai repejor. Sa ai drumuri cat mai frumoase cu ele ![]() ![]() |
Posted 18 December 2006 - 17:12

Fumosi copilasii tai MAK.
![]() Sa ai parte de ei si drumuri cat mai lungi fara probleme. Personal imi place mai mult Golf-ul... poate din cauza ca de curand si eu conduc asa ceva insa are doar 90 cp... e bine si asa rau ![]() |
|
Posted 18 December 2006 - 19:31

Mercii,
![]() In privinta consumului, am ajuns si la 8 % la Golf, dar goana nu gluma. Si eu m-am speriat de consum. Craiova-Bucuresti = 2 ore si Bucuresti - Craiova = 1 h, 45 min. per total, o medie de 8 %. Dar a papat si 5 % cu trei persoane dus/intors la mare. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users