![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Garmin maps & MapSource
Last Updated: Sep 18 2023 15:57, Started by
tenie
, Dec 03 2006 19:13
·
5

Posted 14 March 2008 - 14:05

Mersi de informatie. E pacat ca la aceleasi preturi ca in vest avem servicii de o asemenea calitate. Voi incerca cu softul de evaluare daca-l gasesc apoi voi lua decizia.
|
Posted 14 March 2008 - 15:41

Mersi de informatie. E pacat ca la aceleasi preturi ca in vest avem servicii de o asemenea calitate. Voi incerca cu softul de evaluare daca-l gasesc apoi voi lua decizia. Cum sa nu-l gasesti, uite-l aici: http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3941 In plus mai ai: http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3645 http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3493 Cu cele de mai sus ai putea testa softul, normal fara GPS si fara harta detaliata |
Posted 14 March 2008 - 15:42

Mersi de informatie. E pacat ca la aceleasi preturi ca in vest avem servicii de o asemenea calitate. Voi incerca cu softul de evaluare daca-l gasesc apoi voi lua decizia. Aici download. Alegi versiunea pentru UIQ. Nu am probat-o dar am inteles ca ar fi ceva probleme cu SE P990i, incearca si poate ne spui si noua, cu Nokia s-a probat si e functional XT-ul, @subarufan il foloseste pe un E61. |
Posted 15 March 2008 - 10:26

Recunosc ca nu am cautat nici un fel de informatii si scriu aici ca sa ma ajutati voi.
Pe Nuvi 250W am Road 2006, dar nu pot sa ma prind daca e 15 sau 16, pentru ca la about scrie "K35-015/Giurgiu 3, K35-016/Giurgiu 4, K34-010/Cala" si nimic mai mult. City Navigator Europe NT v9. Potrivit politicii Garmin, ca sa trec la 10, singura optiune pare sa fie sa platesc. Gresesc? Pe Romania Digitala pare ca pot sa descarc Road 2.16. Nici macar nu am incercat pentru ca nu m-am prins cum s-ar instala si, mai ales, daca am nevoie de o alta licenta. Cum nu vreau sa-mi zapacesc aparatul prin incercari, am zis sa va intreb pe voi. Evident, nu vreau sa trec in underground sa-mi fac rost de chei. Doar daca se poate legal si gratis as pune versiunile noi. Dar cum? Daca nu e nici legal nici gratis il las deoparte asa cum e... |
Posted 15 March 2008 - 14:18

Recunosc ca nu am cautat nici un fel de informatii si scriu aici ca sa ma ajutati voi. Pe Nuvi 250W am Road 2006, dar nu pot sa ma prind daca e 15 sau 16, pentru ca la about scrie "K35-015/Giurgiu 3, K35-016/Giurgiu 4, K34-010/Cala" si nimic mai mult. City Navigator Europe NT v9. Potrivit politicii Garmin, ca sa trec la 10, singura optiune pare sa fie sa platesc. Gresesc? Pe Romania Digitala pare ca pot sa descarc Road 2.16. Nici macar nu am incercat pentru ca nu m-am prins cum s-ar instala si, mai ales, daca am nevoie de o alta licenta. Cum nu vreau sa-mi zapacesc aparatul prin incercari, am zis sa va intreb pe voi. Evident, nu vreau sa trec in underground sa-mi fac rost de chei. Doar daca se poate legal si gratis as pune versiunile noi. Dar cum? Daca nu e nici legal nici gratis il las deoparte asa cum e... v10 de la CNE NU ESTE free, asta-i clar. RoAD-ul...depinde de versiunea cumparata initial (full sau preinstalata) |
Posted 15 March 2008 - 22:06

Nu l-am luat, l-am primit, procesul de cumparare/primire cadou s-a desfasurat la inceputul lui decembrie 2007.
Toate hartile au venit direct pe device...nu as putea sa-ti spun daca e full sau preinstalat... Naspa rau daca update-urile sint pe atit de multi bani...ce am vazut la Garmin pe site...NT10 era ~50% din valoarea sistemului, de nou... Am sperat si eu...asta e... |
Posted 16 March 2008 - 00:28

Nu l-am luat, l-am primit, procesul de cumparare/primire cadou s-a desfasurat la inceputul lui decembrie 2007. Toate hartile au venit direct pe device...nu as putea sa-ti spun daca e full sau preinstalat... Naspa rau daca update-urile sint pe atit de multi bani...ce am vazut la Garmin pe site...NT10 era ~50% din valoarea sistemului, de nou... Am sperat si eu...asta e... Cu RoAD-ul este altceva...asteapta sa apara ver 2008 si atunci o poti cumpara (ca update la ce ai sau full, urmad sa ai toate updateurile urmatoare gratuite) |
Posted 16 March 2008 - 09:43

Si cind o sa apara?
Vreau sa il fac cadou unui prieten care nu-l va folosi decit in tara. Dar voiam sa i-l dau cu toate update-urile posibile, ca sa-l ajute. |
Posted 16 March 2008 - 10:06

Si cind o sa apara? Vreau sa il fac cadou unui prieten care nu-l va folosi decit in tara. Dar voiam sa i-l dau cu toate update-urile posibile, ca sa-l ajute. Asa ca in acest moment ai toate updateturile disponibile. |
Posted 17 March 2008 - 12:30

Revenind la topic, hartile oficiale Garmin sunt prezentate la:
http://www8.garmin.c...aphy/ontheRoad/ Hartile dezvoltate de terti sunt la: http://www8.garmin.c...artography/mpc/ Garmin nu prea se omoara cu actualizarea site-ului sau versiunile mai noi nu sunt inca oficiale. Astfel exista City Navigator Europe NT 2008, desi pe site ultima versiune este v9. |
|
Posted 17 March 2008 - 13:11

Garmin nu prea se omoara cu actualizarea site-ului sau versiunile mai noi nu sunt inca oficiale. Astfel exista City Navigator Europe NT 2008, desi pe site ultima versiune este v9. CNE-ul este prezentat intr-adevar ca v90 dar daca te duci pe el sa-l vezi (ca demo) scrie clar 2008. |
Posted 17 March 2008 - 20:54

Posted 20 March 2008 - 18:05

Exista harta a Egiptului in format Garmin cat de cat decenta? Eu la o prima vedere nu prea am gasit. Poate ma ajuta cineva cu link-uri, sfaturi...
|
Posted 27 March 2008 - 09:26

Stie cineva o harta buna pentru Ankara? A folosit/vazut cineva NavCity? Este buna?
|
Posted 27 March 2008 - 10:35

|
Posted 27 March 2008 - 10:43

Cred ca nici nu mai are nevoie de Garmin Turkiye Navcity 2007.10. Vad ca este destul de detaliata.
|
Posted 27 March 2008 - 10:45

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users