Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Abuzurile israelului asupra pales...

Segmenti

Caut spre donatie/sau c.cost - re...

Recomandare placa video 4k
 Permis categoria B1

(film bizar) Hard To Be A God

Unele mașini hibride consuma...

Singapore, prima țara din lume ca...
 Asus Rog GL753VD upgrade SSD

abric + circular + ?

Cum sa modific din Hollywood in S...

Reziliere leasing inainte de prim...
 a picat dns-ul la upc?

bormasina de banc

Cum se numeste axul pe care se ba...

Taxa Firea pt tranzitarea centrului
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Garmin maps & MapSource

- - - - -
  • Please log in to reply
4198 replies to this topic

#1
tenie

tenie

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 05.07.2006
  • ID membru: 85,135
Cum banuiesc ca ati observat am nevoie de un pic de ajutor cu un Garmin, as vrea sa pun harta europei pe el.De ce am nevoie ca sa fac asta ? ( dati si link la programe daca e cazul PLS ) :) thx ... si inca ceva. Pot pune iGO ( sau TomTom de ex ) p el ?

Edited by tenie, 03 December 2006 - 19:33.


#2
bluehunt

bluehunt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 22.03.2004
  • ID membru: 13,186
  • Locație: Bucuresti/Bacau
ce garmin ai ?
daca ai un device de tip "all-in-one", atunci nu va functiona nici-un alt soft de navigatie pe el, in afara de produsele garmin.
despre harta europei poti sa cumperi Europe City Navigator de la www.rqa.ro

#3
tenie

tenie

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 05.07.2006
  • ID membru: 85,135

View Postbluehunt, on Dec 4 2006, 05:45, said:

ce garmin ai ?
daca ai un device de tip "all-in-one", atunci nu va functiona nici-un alt soft de navigatie pe el, in afara de produsele garmin.
despre harta europei poti sa cumperi Europe City Navigator de la www.rqa.ro
:) e StreetPilot i3. Dar totusi m-ar interesa ceva soft sau sa fac cumva mai gratis treaba cu hartile :)

#4
bluehunt

bluehunt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 22.03.2004
  • ID membru: 13,186
  • Locație: Bucuresti/Bacau
nu se poate

#5
parteneru

parteneru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.05.2004
  • ID membru: 16,450
  • Locație: London
Am si eu cateva intrebari de incepator:
Am un Garmin Nuvi 350 si are instalat pe el City Navigator 9 Full Unlock.

1. Care e treba asta cu unlock? De ex, eu mi-am  inregistrat produsul cumparat pe site-ul lor si apoi in contul creat pe site, mi-a aparut ca tocmai mi-am deblocat mapsource...Trebuia sau nu sa fac acest lucru. Eu am facut asta din intamplare, dar vreau sa stiu daca era obligatoriu si ce inseamna aceasta deblocare?
2. Am vazut ca pentru a instala harti sau POI ai nevoie sa instalezi pe PC un mapsource. De unde il iau si cum procedez?
3. Am luat de pe net Romania DIgitala 2005. CUm il instalez pe dispozitivul GPS?

MULTUMESC ANTICIPAT

#6
cyrus33

cyrus33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 04.07.2005
  • ID membru: 40,674
  • Locație: Bucuresti
1 : Mapsoure este o aplicatie free si nu este blocata...ce ai deblocat tu este harta compatibila doar pt windows...ca sa poti trimite hartile in GPS trebuie sa intri pe garmin.com si sa introduci un alt cod disponibil pe CD si dupa aceea iti vor genera ei un cod cu care vei putea trimite harti in GPS...asta daca ai cumparat harta originala de la ei..daca ai doar o copie a originalului..ia-ti adio
2 : Mapsource, dupa cum am spus este o aplicatie free...se gaseste pe site-ul garmin sau vine impreuna cu harta cumparata
3 - Ai luat Ro.ad 2005 de pe net??adica l-ai cumparat de la garmin sau de la "baieti"....daca l-ai cumparat din alta sursa cu siguranta ai varianta nerutabila...si te ajuta prea mult.,

#7
noniwww

noniwww

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 21.03.2007
  • ID membru: 157,701
  • Locație: cv
salut!am si eu un garmin nuvi 300. am instlat de pe net mai multe harti din europa inclusiv romania. acum ,memoria este plina si nu ma lasa sa mai introduc nimic. cand il pornesc,imi spune ca nu poate debloca hartiile.intrebare: CUM AS PUTEA SA-I DAU UN FEL DE MASTER RESET? sa ramana doar softul lui de baza si sa o iau de la capat. sau,cum as putea sa sterg din el fara sa afecteze ceva. inainte aveam italia cu andora si san marino,plus navigotor8,cam asa ceva. dar i-am dat upgrade si am facut o mare prostie.imi da careva o solutie?

#8
cyrus33

cyrus33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 04.07.2005
  • ID membru: 40,674
  • Locație: Bucuresti

View Postnoniwww, on Jul 1 2007, 21:39, said:

salut!am si eu un garmin nuvi 300. am instlat de pe net mai multe harti din europa inclusiv romania. acum ,memoria este plina si nu ma lasa sa mai introduc nimic. cand il pornesc,imi spune ca nu poate debloca hartiile.intrebare: CUM AS PUTEA SA-I DAU UN FEL DE MASTER RESET? sa ramana doar softul lui de baza si sa o iau de la capat. sau,cum as putea sa sterg din el fara sa afecteze ceva. inainte aveam italia cu andora si san marino,plus navigotor8,cam asa ceva. dar i-am dat upgrade si am facut o mare prostie.imi da careva o solutie?

conectezi GPS-ul la PC si te duci in folderul Garmin de pe card sau GPS si stergi "gmapsupp.img"  si ai scapat de hartile blocate...hartile preinstalate sunt in alta parte si nu ai cum sa le stergi.
Succes

#9
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 20.09.2006
  • ID membru: 98,061
  • Locație: Constanta, Romania
M-am gandit ca ar fi un topic util, sunt deja destul de multi utilizatori Garmin. Problema este ca nu stiu cum tine 'la zi' acest topic - o sa ma interesez la moderatori - poate ma ajuta cu un PM (Multumesc anticipat).

Tara / Numele Hartii / Ultima versiune
============================
Europa
=====
- Europa, City Navigator Europe NT 2008, v10
- Romania, RoAD, v2.16
- Ungaria, NaviGuide Hungary, v4.61
- Grecia, Auto Drive Hellas, v1.25
- Grecia, Anavasi Toponavigator, v3.50
- Bulgaria, OFRM Bulgaria, v4.40
- Serbia si Muntenegru, SGC Route, v1.50
- Croatia, Slovenia si Bosnia&Hertegovina, Adria Route, v2.20
- Turcia, NavCity, 2007.10
- Polonia, GPMapa, v5.0
- Ucraina, CarteBlance Ukraine, v3.10
- Cehia, Atlas 10R, v6
- Slovacia, Slovakia Roads, v5.0

Am inceput cu hartile rutabile, destinate in principal navigatiei auto. Bineinteles am inceput cu Europa. To be continued...

#10
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,259
  • Înscris: 05.04.2006
  • ID membru: 72,390
  • Locație: Bucuresti
La pagina de mai jos sunt cateva sute de harti GRATUITE in format Garmin:

http://mapcenter.cgp...m/catalogue.php

Spoiler


#11
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 20.09.2006
  • ID membru: 98,061
  • Locație: Constanta, Romania
@Adrian P
Am inceput cu cele rutabile. Cele indicate de tine sunt in marea majoritate nerutabile.
Pe de alta parte sunt cateodata foarte folositoare.
A fost un inceput asa ca nu ma certati prea tare. ;)

#12
instalatorul

instalatorul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 30.11.2004
  • ID membru: 26,517
Si oare la ce foloseste lista de mai sus?  :rolleyes:

Edited by alexpreda, 16 March 2008 - 23:09.


#13
nicuabc

nicuabc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,450
  • Înscris: 28.02.2007
  • ID membru: 149,125
  • Locație: Planeta Pamant
Este o lista de harti in format Garmin dar rutabile, sunt cele facute de Garmin iar cea mai mare parte din ele sunt aplicatii third party.

Edited by alexpreda, 16 March 2008 - 23:10.


#14
instalatorul

instalatorul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 30.11.2004
  • ID membru: 26,517
La fel si ROAD 2006. Si ID-ul foleseste la....

Edited by alexpreda, 16 March 2008 - 23:10.


#15
nicuabc

nicuabc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,450
  • Înscris: 28.02.2007
  • ID membru: 149,125
  • Locație: Planeta Pamant
Daca stim la ce foloseste nu inseamna ca trebuie sa si pomenim.

Edited by alexpreda, 16 March 2008 - 23:10.


#16
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 20.09.2006
  • ID membru: 98,061
  • Locație: Constanta, Romania

View Postnicuabc, on Mar 12 2008, 19:54, said:

Daca stim la ce foloseste nu inseamna ca trebuie sa si pomenim.
De aceea m-am ferit sa intru in astfel de detalii, mai ales ca nu au nici o relevanta asupra hartilor si acuratetii/atributelor lor.

Ideea mea a fost discutarea hartilor, cat de bune/proaste sunt ele, problemele lor.
De exemplu am observat ca daca vrei sa ajungi pe o strada din Balcik (Bulgaria) trebuie sa deselectezi CNE. Pur si simplu nu poti vedea harta Bulgariei (OFRM-ul) care este 'sub' CNE. Habar nu am de ce, chestii de layere din cate am inteles dar cunostintele mele se opresc aici (este adevarat ca producatorul OFRM-ului nu apare in lista Garmin ca third-party, modul de realizare a hartii poate fi unul dintre motive)

Edited by subarufan, 13 March 2008 - 08:57.


#17
instalatorul

instalatorul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 30.11.2004
  • ID membru: 26,517
Eu unul sunt foarte nemultumit de seriozitatea celor de la RQA. Am trimis un mail prin care le ceream sa-mi spuna daca garmin xt europa functioneaza pe un SE P990i. Nici dupa 1 luna nu am primit raspuns daca exista sau nu. Nu vreau sa folosesc acele ID-uri pomenite in lista, dar este cel putin suspect ca pe o piata dominata de piraterie sa nu poti sa faci o treaba corecta.

#18
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 20.09.2006
  • ID membru: 98,061
  • Locație: Constanta, Romania

View Postinstalatorul, on Mar 13 2008, 11:27, said:

Eu unul sunt foarte nemultumit de seriozitatea celor de la RQA. Am trimis un mail prin care le ceream sa-mi spuna daca garmin xt europa functioneaza pe un SE P990i. Nici dupa 1 luna nu am primit raspuns daca exista sau nu. Nu vreau sa folosesc acele ID-uri pomenite in lista, dar este cel putin suspect ca pe o piata dominata de piraterie sa nu poti sa faci o treaba corecta.
Nu are legatura cu topicul dar...te cred, nu am nici un motiv sa nu o fac. In acelasi timp, daca nu ti-au raspuns, nu puteai sa le dai un telefon?
Din cate stiu eu P990i este cu Symbian UIQ ceea ce ma convinge in proportie e 99% ca XT-ul functioneaza pe el. 1% ramane in suspans ptr ca nu am testat si nici nu stiu pe cineva care sa o fi facut.
Ai o posibilitate foarte simpla de a verifica asta (si perfect legala) - downlodeaza softul de pe site-ul garmin instaleaza-l si vezi daca functioneaza sau nu. Nu o sa-ti detecteze un eventual GPS extern dar o sa vezi daca functioneaza sau nu si o sa te poti 'juca' cu harta de baza.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users