![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
mp3 player panasonic sl-sv550
Last Updated: Jul 01 2004 10:09, Started by
laurh
, Dec 01 2003 17:33
·
0

Posted 01 December 2003 - 17:33

Mi l-a adus cineva din State, scrie Made in Japan pe el , merge f bine.
Dar are o chestie nasoala. E super fraier la receptia FM. Imi prinde mai tot cu paraziti, daca ma mai si misc ... Are el o chestie ... mode "city" si mod "normal". Unele posturi se aud mai bine intr-un mod, altele in alt mod, desi eu sunt mereu in oras. Nu zic ca nu merge, e ok, dar un cas portabil panasonic vechi de vreo 6 ani (analogic). e mai stabil pe radio decat el. Sa fie necesara vreo "tragere in banda" ceva ? Sau pur si simplu aia nu s-or fi mai gandind sl la amaratele noastre de statii FM ? |
Posted 01 December 2003 - 18:19

well, daca e din state e posibil sa aiba pasul de FM din 0,2 in 0,2 MHz si sa nu prinzi bine decat statiile cu frecvente care se termina in numar impar. (100,1 100,3 100,5 etc.)
|
Posted 01 December 2003 - 18:30

pasul poate fi setat sa fie 0.05, 0.1 sau 0.2
deci nu e asta problema |
Posted 02 December 2003 - 00:13

Atentie la cele 2 moduri..incearca sa stai pe un post si sa te departezi de sursa...la o adica mai pe la periferie.,..
unele RECEIVERE...au ceva de genul local normal! Pe local...selectia posturilor se face mai greu adica scade sensibilitatea! |
Posted 01 July 2004 - 10:09

Am si io asa ceva. L-am cumparat de la cineva care l-a primit din state. :-) Treaba se intampla in felul urmator. Pe city sensibilitatea e mai mica (trebuie emisie mai puternica din partea postului). Selectivitatea e insa mai buna. Adica daca sunt doua posturi mai apropiate nu se vor suprapune. In celalalt mod e exact invers: sensibilitatea este mai mare dar selectivitatea e mai proasta (canalele foarte apropiate risca sa se suprapuna sau emitatoarele foarte puternice se pot auzi si in alte parti ale benzii de FM). Am insa o alta curiozitate legat de player-ul asta. Atunci cand fac playback de mp3-uri, daca il dau la maxim si piesa e inregistrata un pic mai tare, distorsioneaza, uneori chiar deranjant (sunt afectate inaltele). Cand pun in modul S-XBS daca nu cumva e basul prea puternic sa distorsioneze se aude foarte bine. Tu ai patit asa ceva laurh?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users