![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
ArchLinux
Last Updated: Dec 15 2006 14:01, Started by
K3rn3L
, Dec 03 2006 01:42
·
0

Posted 03 December 2006 - 01:42

Salutare ! Astazi din greseala .. dau de acest lighweight Linux numit ArchLinux ( http://www.archlinux.org/ ). Din cate am vazut pe site-ul e destul de bun .. insa vreau sa aud si parerile voastre.
![]() |
Posted 03 December 2006 - 08:11

Doar nu te astepti ca noi sa stim totul despre toate (peste vreo 300) distributiile Linux. In plus, chiar daca eu nu stiu nimic despre ArchLinux, doar nu te astepti ca eu sa merg acum pe site-ul lor, sa il downloadez si sa il instalez, de dragul de a-ti face tie pe plac si sa-ti dau un reply.
Daca tu chiar vrei sa stii mai multe despre ArchLinux, cum ar fi sa il downloadezi tu singur si sa il incerci? In plus, nu uita ca parerile sunt subiective. Cineva care are cine stie ce hardware se poate sa aiba probleme cu el, si sa spuna ca e de rahat. Altcineva poate spune ca e super. Tu pe cine o sa crezi? |
Posted 03 December 2006 - 12:32

Doar nu te astepti ca noi sa stim totul despre toate (peste vreo 300) distributiile Linux. In plus, chiar daca eu nu stiu nimic despre ArchLinux, doar nu te astepti ca eu sa merg acum pe site-ul lor, sa il downloadez si sa il instalez, de dragul de a-ti face tie pe plac si sa-ti dau un reply. Daca tu chiar vrei sa stii mai multe despre ArchLinux, cum ar fi sa il downloadezi tu singur si sa il incerci? In plus, nu uita ca parerile sunt subiective. Cineva care are cine stie ce hardware se poate sa aiba probleme cu el, si sa spuna ca e de rahat. Altcineva poate spune ca e super. Tu pe cine o sa crezi? Grunt nu te obliga nimeni sa-ti dai cu parerea ![]() ![]() ![]() |
Posted 14 December 2006 - 18:40

Nu,se pare ca nu mai sant.Incearca-l tu si spune-ne si noua cum e.O sa fii ca un explorator.
|
Posted 14 December 2006 - 20:49

Pai e tot o distributie de Linux si foloseste acelasi kernel.
|
Posted 14 December 2006 - 21:15

Da dar poate sa ne spuna cam ce are mai important prin repository,daca e chiar asa lightweight cum se pretinde,etc
|
Posted 15 December 2006 - 14:01

Da dar poate sa ne spuna cam ce are mai important prin repository,daca e chiar asa lightweight cum se pretinde,etc L-am lasat balta ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users