![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Tom Tom Problem
Last Updated: Dec 05 2006 00:48, Started by
shaq486
, Dec 03 2006 01:16
·
0

Posted 03 December 2006 - 01:16

Salut,
Am de curand un Qtek 9100 si m-am gandit sa ii iau un gps receiver sa-l folosesc. Zis si facut. Mi-a adus un bun prieten de-al meau un TomTom receiver care teoretic ca si hardware merge pe orice are bluetooth. Acum nu mi-a ramas decat sa imi aleg un software, si de aici tot tambalaul. Stiam de iGO 2006 ca e bunicel in Romania si se descurca si pe afara. L-am instalat. Merge perfect....fara gps... Cu alte cuvinte, iGO transmite si implicit scaneaza la conectare porturile: 0,1,2,3,4,5,9,0.......pda-ul meu transmite bluetooth numai pe porturile 6 si 7....deci nu vede receiverul. Am renuntat la iGo si am instalat TomTom Navigator 6. Aici alt tambalau. NU fasesc o harta a Romaniei care sa mearga. Am luat de pe net numai tampenii. Singura consolare este ca vede gps receiverul si ma uit ca prostul in "out of map area" dar macar stiu la ce longitutine si latitutine sunt si un ce punct cardinal imi este fundul. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie. Ms anticipat de ajutor |
Posted 03 December 2006 - 07:37

Salut, Am de curand un Qtek 9100 si m-am gandit sa ii iau un gps receiver sa-l folosesc. Zis si facut. Mi-a adus un bun prieten de-al meau un TomTom receiver care teoretic ca si hardware merge pe orice are bluetooth. Acum nu mi-a ramas decat sa imi aleg un software, si de aici tot tambalaul. Stiam de iGO 2006 ca e bunicel in Romania si se descurca si pe afara. L-am instalat. Merge perfect....fara gps... Cu alte cuvinte, iGO transmite si implicit scaneaza la conectare porturile: 0,1,2,3,4,5,9,0.......pda-ul meu transmite bluetooth numai pe porturile 6 si 7....deci nu vede receiverul. Am renuntat la iGo si am instalat TomTom Navigator 6. Aici alt tambalau. NU fasesc o harta a Romaniei care sa mearga. Am luat de pe net numai tampenii. Singura consolare este ca vede gps receiverul si ma uit ca prostul in "out of map area" dar macar stiu la ce longitutine si latitutine sunt si un ce punct cardinal imi este fundul. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie. Ms anticipat de ajutor Pentru TomTom nu este o harta a Romaniei care sa fie ok . Eu am ceva beta care este varza . Asa ca celor care vor sa navigheze in Romania , nu le recomand TomTom . |
Posted 04 December 2006 - 05:40

ai "imperecheat" gps-ul cu ppc-ul ?
folosind alte softuri iti gaseste gps-ul ? |
Posted 04 December 2006 - 11:53

ai "imperecheat" gps-ul cu ppc-ul ? folosind alte softuri iti gaseste gps-ul ? Salut, Da, am incercat cu pocket streets care are facilitate gps, si merge . Acolo ai optiune sa selectezi ce port vrei intr-un range de 10 porturi (de la 0 la 9). In cazul meu am selectat portul 7. Pe iGO cand dau scan nu scaneaza portutile 6,7 si 8 (nu stiu de ce). Am incercat si cu un alt pocket pc (HP) si merge iGO. Nu stiu ce sa cred. O sa mai incerc sa vedem poate reusesc si eu pe Qtek. Am mai fost si pe site-ul producatorului si gps receiverul este compatibil cu Qtek. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users