Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poco X6 Pro vs OnePlus Nord 3

Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...
 Motivare hotarare

Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down
 Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 Votați-l pe Cap de Porc

Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet
 

Transmisie semnal TV wireless.

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
best

best

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 23.01.2006
Am o problema!
Trebuie sa transmit semnalul TV de la un televizor in care intra semnal pe cablu coaxial (de la furnizorul local), catre un alt televizor, amplasat la aproximativ 10m, la care nu am cum ajunge cu cablul coaxial. Exista un transmitator wireless, un receptor wireless, ce model eventual?
Va multumesc!

#2
smv167

smv167

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,104
  • Înscris: 01.02.2006
h**p://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=251&category_id=6765540a7f243b622da83f75b437a953
Intereseaza=te prin cit ,, beton" trece  :P

#3
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
Interesanta intrebarea de mai sus !

Si eu vreau sa stiu asta pentru ca am o casa cu 4 televizoare si o gramada de fire.
La intrare (unde intra cablu tv. in casa) as vrea sa montez un aparat in care sa intre cablu coaxial de la rds&rcs.
Apoi in spatele fiecarui tv un aparat care sa receptioneze semnalul.

daca stiti spunetim:
nume aparat
costuri
magazin

va multumesc!

#4
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
ce am gasit eu se potriveste la ce imi doresc ?

Attached Files



#5
mister_rf

mister_rf

    freelancer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,889
  • Înscris: 22.10.2002
Nu. Daca citesti prospectul, gasesti acolo un cuvant magic semnal ''AV''=Audio-Video.
Cele doua echipamente transmit numai semnale AV  catre un alt receptor TV. Unul ofera posibilitatea transmiterii unui singur  canal AV, altul ajunge la 4 canale AV.
Tu doresti transmiterea unui numar mai mare de canale, care initial sunt deja modulate RF si la un nivel mic de semnal. Asta duce la complicatii, receptia si demodularea fiecarui canal, urmata de o remodulare/impachetare  intr-un semnal wireless.

#6
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
red ca mister_rf are dreptate
si ........ nu stie nimeni nimic ???????

#7
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
Chiar as nimeni nu stie un asfel de aparat

#8
smv167

smv167

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,104
  • Înscris: 01.02.2006
un amplificator CATV h**p://www.tehnicb.ro/amplificatoarecatv.htm legat la o antena si fiecare TV cu antena lui de camera
( daca nu merge sa nu ma arati pe mine cu degetul :D )

#9
Geany2012

Geany2012

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 17.08.2007
Salut. smv167 are dreptate. cumperi un amplificator CATV mai performant si la intrare îi legi firul care vine de la cablu iar la iesire îi pui o sârmă de cca 1 metru (de cupru argintat de preferință) și o sa ai semnal cu toate posturile oferite de firma de catv la cate televizoare ai bani sa cumperi. Bafta .

#10
SMLASS

SMLASS

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.04.2010

 smv167, on 19th January 2010, 16:00, said:

un amplificator CATV h**p://www.tehnicb.ro/amplificatoarecatv.htm legat la o antena si fiecare TV cu antena lui de camera
( daca nu merge sa nu ma arati pe mine cu degetul :D )



Si a incercat cineva pana acum aceasta varianta ??? Mi s-ar parea cea mai ieftina si utila metoda si ma gandesc serios sa o pun in praktica dar nu stiu daka va avea vrun rezultat !

#11
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
Sunteti siguri ca va merge ????
A incercat cineva ?????
Hai ca nu e greu de experimentat cine are un amplificator baga o sarma de cupru in el la iesire si in televizor mai baga o sarma de cupru (in ambele sitatii -amplificator si televizor- in mufa din mijloc) si daca prinde acololo ceva umbre cu niste scule mai performante ar trebui sa meaga .
Cre sunt caracteristicile ce trebuie sa le indeplineasca un asfel de amplificator ????

#12
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
http://www.satmultim...gaVideo570.html

#13
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
Uite ce zice cineva care se pricepe (eu recunosc ca sunt bata)

 mister_rf, on 13th January 2010, 23:02, said:

Nu. Daca citesti prospectul, gasesti acolo un cuvant magic semnal ''AV''=Audio-Video.


Zygoth


Si uite ce am gasit eu in descrierea aparatului :
"You connect the transmitter to the A/V output of your source (for instance settop box)"

Esti sigur ca ne sfatuiesti corect si nu dam banii aiurea ?!?!?!

#14
fdc

fdc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 22.01.2007
E singura varianta -simpla- posibila (care nu include PC-uri si LAN-STB-uri, sau zeci de receptoare si de modulatoare), insa e nevoie de un numar de perechi de transmitatoare wireless si de receptoare pentru cablu (conectate printr-un splitter/switch), egal cu numarul de TV-uri.

Device-ul respectiv este, de fapt: "transmitator a/v" + "remote control extender".
Adica, separa (wireless) televizorul in:
receptor TV(audio/video) + receptor telecomanda
si
monitor TV(audio/video) + senzor telecomanda

#15
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
Sa inteleg ca pentru fiecare tv trebuie o pereche de trasmitatoare !!
Daca gasesc varianta cu 1 trasmitator si 2 receptoate va merge ??
Exista o asfel de varianta pe piata ??
Cam cat costa ??

E singura varianta -simpla- posibila
Dca asa sta treaba asa inseamna 2 x 350 lei = 700 lei (scump domnule  .... scump rau ....) cred ca raman cu firaraia  :rolleyes:

Despre inventia cu firu de cupru de 1 m lungime ce se mai aude ???

#16
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
ia uitati ce am mai gasit

http://forum.softped...mp;hl=semnal tv

nu ar fi rau sa se uneasca aceste postari

o alta parere o alta sugestie la aceasta problema

#17
ATAPELEA

ATAPELEA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 22.09.2008
NIMIC ???, NIMIC ???

#18
mihai!

mihai!

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,800
  • Înscris: 15.04.2006
Up.
Mai sunt oameni interesați și în 2016.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate