Transmisie semnal TV wireless.
Last Updated: Nov 03 2016 23:02, Started by
best
, Nov 27 2006 10:18
·
0

Posted 27 November 2006 - 10:18

Am o problema!
Trebuie sa transmit semnalul TV de la un televizor in care intra semnal pe cablu coaxial (de la furnizorul local), catre un alt televizor, amplasat la aproximativ 10m, la care nu am cum ajunge cu cablul coaxial. Exista un transmitator wireless, un receptor wireless, ce model eventual? Va multumesc! |
Posted 28 November 2006 - 02:17

h**p://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=251&category_id=6765540a7f243b622da83f75b437a953
Intereseaza=te prin cit ,, beton" trece ![]() |
Posted 12 January 2010 - 14:00

Interesanta intrebarea de mai sus !
Si eu vreau sa stiu asta pentru ca am o casa cu 4 televizoare si o gramada de fire. La intrare (unde intra cablu tv. in casa) as vrea sa montez un aparat in care sa intre cablu coaxial de la rds&rcs. Apoi in spatele fiecarui tv un aparat care sa receptioneze semnalul. daca stiti spunetim: nume aparat costuri magazin va multumesc! |
Posted 12 January 2010 - 14:48

ce am gasit eu se potriveste la ce imi doresc ?
Attached Files |
Posted 13 January 2010 - 23:02

Nu. Daca citesti prospectul, gasesti acolo un cuvant magic semnal ''AV''=Audio-Video.
Cele doua echipamente transmit numai semnale AV catre un alt receptor TV. Unul ofera posibilitatea transmiterii unui singur canal AV, altul ajunge la 4 canale AV. Tu doresti transmiterea unui numar mai mare de canale, care initial sunt deja modulate RF si la un nivel mic de semnal. Asta duce la complicatii, receptia si demodularea fiecarui canal, urmata de o remodulare/impachetare intr-un semnal wireless. |
Posted 14 January 2010 - 08:08

red ca mister_rf are dreptate
si ........ nu stie nimeni nimic ??????? |
Posted 19 January 2010 - 15:00

un amplificator CATV h**p://www.tehnicb.ro/amplificatoarecatv.htm legat la o antena si fiecare TV cu antena lui de camera
( daca nu merge sa nu ma arati pe mine cu degetul ![]() |
Posted 11 February 2010 - 01:08

Salut. smv167 are dreptate. cumperi un amplificator CATV mai performant si la intrare îi legi firul care vine de la cablu iar la iesire îi pui o sârmă de cca 1 metru (de cupru argintat de preferință) și o sa ai semnal cu toate posturile oferite de firma de catv la cate televizoare ai bani sa cumperi. Bafta .
|
Posted 05 April 2010 - 02:22

un amplificator CATV h**p://www.tehnicb.ro/amplificatoarecatv.htm legat la o antena si fiecare TV cu antena lui de camera ( daca nu merge sa nu ma arati pe mine cu degetul ![]() Si a incercat cineva pana acum aceasta varianta ??? Mi s-ar parea cea mai ieftina si utila metoda si ma gandesc serios sa o pun in praktica dar nu stiu daka va avea vrun rezultat ! |
|
Posted 05 April 2010 - 17:15

Sunteti siguri ca va merge ????
A incercat cineva ????? Hai ca nu e greu de experimentat cine are un amplificator baga o sarma de cupru in el la iesire si in televizor mai baga o sarma de cupru (in ambele sitatii -amplificator si televizor- in mufa din mijloc) si daca prinde acololo ceva umbre cu niste scule mai performante ar trebui sa meaga . Cre sunt caracteristicile ce trebuie sa le indeplineasca un asfel de amplificator ???? |
Posted 06 April 2010 - 12:22

Uite ce zice cineva care se pricepe (eu recunosc ca sunt bata)
Nu. Daca citesti prospectul, gasesti acolo un cuvant magic semnal ''AV''=Audio-Video. Zygoth Si uite ce am gasit eu in descrierea aparatului : "You connect the transmitter to the A/V output of your source (for instance settop box)" Esti sigur ca ne sfatuiesti corect si nu dam banii aiurea ?!?!?! |
Posted 07 April 2010 - 06:14

E singura varianta -simpla- posibila (care nu include PC-uri si LAN-STB-uri, sau zeci de receptoare si de modulatoare), insa e nevoie de un numar de perechi de transmitatoare wireless si de receptoare pentru cablu (conectate printr-un splitter/switch), egal cu numarul de TV-uri.
Device-ul respectiv este, de fapt: "transmitator a/v" + "remote control extender". Adica, separa (wireless) televizorul in: receptor TV(audio/video) + receptor telecomanda si monitor TV(audio/video) + senzor telecomanda |
Posted 07 April 2010 - 09:14

Sa inteleg ca pentru fiecare tv trebuie o pereche de trasmitatoare !!
Daca gasesc varianta cu 1 trasmitator si 2 receptoate va merge ?? Exista o asfel de varianta pe piata ?? Cam cat costa ?? E singura varianta -simpla- posibila Dca asa sta treaba asa inseamna 2 x 350 lei = 700 lei (scump domnule .... scump rau ....) cred ca raman cu firaraia ![]() Despre inventia cu firu de cupru de 1 m lungime ce se mai aude ??? |
|
Posted 12 April 2010 - 07:49

ia uitati ce am mai gasit
http://forum.softped...mp;hl=semnal tv nu ar fi rau sa se uneasca aceste postari o alta parere o alta sugestie la aceasta problema |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users