![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
eroare Dreamweaver
Last Updated: Dec 06 2003 22:31, Started by
dmarcel
, Nov 24 2003 20:42
·
0

Posted 24 November 2003 - 20:42

In Macromedia Dreamweaver, am facut o bara de navigare. Cand ii dau "Validate" (in Dreamweaver) imi arata eroarea urmatoare pentru toate imaginile componente din ea:
The tag: "img" doesn't have an attribute: "onload" in currently active versions. Imi spune cineva cum sa o rezolv? (Daca este nevoie s-o rezolv...) Site-ul functioneaza bine pe PC-ul meu (am IE 6) dar nu stiu daca altii au probleme cu el. Multumesc :oK: |
Posted 25 November 2003 - 12:04

Erorile alea date de Dreamweaver sunt cam ciudate.
Testeaza site-ul cu Opera si Mozilla. Daca merg si in aceste browsere.. atunci e ok |
Posted 25 November 2003 - 21:13

vezi la Behaviors, seteaza o sa iti arate comportamentele pentru o versiune mai noua de IE. (probabil ai cea mai veche versiune setata acolo)
nu e o eroare propriu-zisa chestia aia, e mai mult un avertisment (asta daca e ceea ce cred eu ca este mesajul ala). ca sa ajungi in fereastra Behaviors, mergi in meniul Window si faci clic pe optiunea Behaviors. Acolo ai un semn + pe care daca faci clic iti afiseaza un meniu. in meniul ala trebuie sa ai optiunea "Show events for:". de acolo selecteaza o versiune de IE mai noua decat cea deja selectata. implicit ar trebui sa fie 3 sau 4.0. sper sa nu ma insel eu pe undeva |
Guest_Lord Kelvin_*
Posted 26 November 2003 - 10:23

Arata si tu tagul exact. Si inca o chestie: daca este subliniat cu rosu cuvantul(tagu sau atributull atunci sigur este o eroare de sintaxa, si e posibil ca anumite browsere sau vesiuni de browsere sa nu o suporte
|
Posted 26 November 2003 - 19:04

la behaviours ai setat sa "faca" ceva o imagine cand se incarca pagina.. probabil :D
|
Posted 28 November 2003 - 12:36

s-a rezolvat pana la urma? si daca da, cum? eu unul sunt curios
|
Posted 03 December 2003 - 22:57

Buna Xtreme_
Nu s-a rezolvat pentru ca am lasat-o balta. Am fost FFF ocupat si nu am mai vizitat forumul pentru solutii. Voi incerca ideile care au venit aici si te voi tine la curent. P.S. Mesajul de mai sus apare pentru fiecare din ".gif"-urile componente ale "navigation bar", pe fiecare din paginile refacute ale site-ului. Dar tot le-am "upload"-at si eu le vad bine... Ce zici? |
Posted 06 December 2003 - 18:42

Cum am scris si mai sus, mesajul cu pricina (probabil nu este de eroare ca nu arata un x in cerculetul rosu ci un semn de exclamare) apare pentru fiecare din ".gif"-urile componente ale "navigation bar". Am selectat una din ele si am copiat tag-ul. L-am dat mai jos. Cum se vede, nu am scris nimic la "onload"... Dar ce sa scriu acolo? Oare daca sterg "onload"-ul o fi vreo problema?
|
Posted 06 December 2003 - 22:31

nu ar trebui sa fie nici o problema daca il stergi...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users