![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Adaugare subtitrare la un Video cd (vcd)
Last Updated: Nov 24 2006 08:19, Started by
RapAttack
, Nov 23 2006 19:19
·
0

Posted 23 November 2006 - 19:19

Am o imagine(*.bin) de vcd si vreau sa o scriu pe cd,dar cu o subtitrare adaugata.Cum procedez?Am incercat tot felul de programe.Cu WinIso merge sa adaug fisiere la imagini,dar nu stiu in ce folder al vcd-ului sa o pun
|
Posted 24 November 2006 - 08:19

Nu e asa de simplu pe cat crezi. VCD nu are facilitatea de a afisa subtitrarea separat, ca DVD-ul. Pentru asta va trebui sa recodezi filmul, (eu as face-o cu TMPGEnc) si alegand un filtru Direct Show pentru a scrie subtitrarea pe film. Dupa asta, scrii filmul din nou pe VCD. Gasesti tutoria;e pentru asa ceva, dar asta inseamna sa cauti, ceea ce vad ca tu nu ai facut. Dupa ce scotocesti bine, daca mai ai intrebari, vei fi ajutat.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users