Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebare motor auto

Opel Astra K

Probleme sistem audio mașina

Radio care se incinge
 problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardul si bacsisul

Primire bani din Danemarca prin N...
 Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon

installation has failed there was...
 Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu
 

Configurare Windows Boot Manager in XP

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
don_King

don_King

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 26.11.2001
In urma unor teste am pe HDD un amalgam de mai multe versiuni de  XP, Vista, etc. Vreau sa sterg aceste optiuni iar sistemul sa booteze normal in XP. Am o partitie cu date importante pe care nu as vrea sa o pierd, evident.

Nu gasesc in XP optiunile pentru boot manager, aveti idee pe unde sunt ascunse?

ceva idei ?

#2
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
nu sunt ascunse
se afla chiar la locul lor
click dreapta pe my computer > properties > tabul "complex" >  ai acolo 3 butoane pe coloana in dreapta... ultimul de jos (la mine scrie in romana si nu-mi mai aduc aminte cum ar trebui sa apara in engleza, ca sa-ti dau indicatii mai precise dar sper sa te descurci)

#3
don_King

don_King

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 26.11.2001
Multumesc, o sa vad ce si cum.

#4
websitefinder

websitefinder

    pretendent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,402
  • Înscris: 15.06.2006
In eng e: click dreapta pe my computer > properties > tabul advanced > jos la Startup and Recovery ai Settings si se va deschide o noua fereastra. Sus ai Default operating system, iti alegi XP-ul care vrei sa-l folosesti si la Time to display list of operatyng system pui 0 asa ca nu te va  mai intreba la boot ce OS vrei sa pornesti ci va intra direct in cel selectat de tine!

#5
MhS

MhS

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.06.2007
Dar dak nu imi apare acolo...am 2 hdd cand intru pe unu imi apar o gramada de versiuni de win...pe celalalt hdd imi intra normal in xp..eu am 2 winu xp si vista. Tot trebuie sa schimb bootu` din bios?? Stie cineva ceva? Astept PM!

Edited by BlueMe, 30 August 2007 - 06:52.


#6
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 29.04.2006
Incearca Vista Boot Pro.

#7
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,760
  • Înscris: 23.05.2013
Am si eu o problema cu bootarea la XP (de fapt nu este la pc-ul meu, ci al unui prieten, deci nu pot sa ajung la el sa ii fac eu ceva, iar el nu se pricepe, eu nu inteleg), are un windows XP la care avea si backup, pe partitie separata, care putea fii accesata la bootarea calculatorului si in modu asta... rescris sistemul.

     Problema este ca si-a mai instalat inca un XP pe alta partitie iar acum i-a dat format si la bootare i-a ramas meniul acela sa selecteze din cele doua sisteme de operare. Cum poate face, ca eu nu pot sa imi dau seama asa,mai ales ca nu pot ajunge la acel pc (nu se afla in bucuresti) ca sa scoata meniul ala acum dupa ce a ramas tot cu primul xp, si cum poate folosii copia de back-up pentru ca acum nu mai merge apasat nici pe F10 la bootare ca sa o rescrie, sa reinstaleze windowsul. huh.gif  

    Pentru partea cu meniul acela la boot o sa ii spun sa incerce sa intre in system properties la startup settings insa altceva se poate face? Ca sa ii pot insira sfaturile sa le incerce daca cumva nu functioneaza.  Iar pentu a putea folosi copia de siguranta chiar nu am idee de ce nu merge si ce ar putea face....

#8
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,760
  • Înscris: 23.05.2013
Scuze pentru dublu post, dar problema cu meniul am rezolvat-o. mai exista doar cea cu backup-ul careia chiar nu stiu ce sa ii fac. Cand apasa F10 nu se activeaza serviciul de restaurare...nu face nimic, ca si cum nu ar fii apasat nimic. Aveti vreo idee?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate