![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
HUB List
Last Updated: Dec 09 2017 18:20, Started by
itrack
, Nov 20 2006 11:39
·
0

Posted 19 December 2006 - 18:01

uff... tare greu o fii sa te uiti la profil
![]() yrronman_2004 |
Posted 26 December 2006 - 01:52

Dragut scriptul.
Totul merge perfect, nu am intalnit nici o eroare. Recomand pe viitor un star-rating folosind putin Ajax. |
Posted 08 January 2007 - 13:08

aham
![]() O sa facem si ceva de genu .. da nu prea am eu talent si nici timp ... ![]() |
Posted 19 January 2007 - 02:40

salut imi pote spune cineva de ce numi mere hublist vs1.3 iam facut baza de data dar cind dau sa ma logez zice ca
( Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in E:\Program Files\xampp\htdocs\hublist\admin\index.php on line 77 Datele introduse sunt incorecte Apasati aici pentru a va intoarce la pagina precedenta ) si inca ceva pote sami spune cineva cint dau la adauga hub imiapare o lista goala si culoareainitiala a lui ce trebue sa fac sa mearga sunt atit de nervos ca nu mere ![]() |
Posted 19 January 2007 - 11:08

salut.. ma poate ajuta si pe mine cineva cu hublistul cum sa il pun pe site caci folosesc cmsul de la e107.. daca vrea cineva sa ma ajute cautatima pls pe ID cristi_beca !!!!! MS mult de tot
![]() |
Posted 30 January 2007 - 17:01

este f. simplu ... poti sa iti faci singur un modul de include ... comanda este cam asa .......... <? include('director/hublist.php'); ?>
|
Posted 31 January 2007 - 12:59

Nu e bine iTrack, pentru ca daca vor fi mai multe pagini sti ce se intampla.
Mai bine il pui intr-un iframe... P.S. iTrak: Scriptul tau este folosit de multi de pe net... dar din pacate majoritatea au pus in loc de logoul tau un made by gogu sau au sters... Ce parere ai despre ei? Eu am preferat sa imi fac propriul hublist ![]() |
Posted 13 February 2007 - 07:59

Poate cineva sa scrie un tutorial sa mearga 100%......ca eu nush sa instalez
![]() ![]() |
Posted 20 February 2007 - 13:00

O sa scriu eu si un tutorial
![]() Pana atunci in max. 2 - 3 saptamani va aparea mult inbunatatita versiuna 1.4 am schimbat designul si am rescris cam tot codul sursa ![]() ![]() ![]() |
|
Posted 09 March 2007 - 15:51

Dragi mei versiunea 1.4 se apropie
![]() pana atunci va postez niste poze sa va face-ti o parere ... Am adaugat si modul de user login si modul de user online + am schimbat designul Astept pareri si astept pe cineva sa ma ajute sa dezvolt un pinger pt. el (trebuie sa stie PHP Socket) ![]() Attached Files |
Posted 16 March 2007 - 13:32

IN SFARSIT !
![]() A aparul versiunea 1.4 Noua versiune nu mai are buguri ( cel putin asa cred ![]() Daca aveti problema cu scriptul voi veni personal sa vil fac ( Gratis, doar daca stati in bucuresti ) In 1 - 2 luni va aparea versiunea 1.5 cu pingerul promis Colaboratori la versiunea 1.5 : DarkAngelBv TazMan De acum puteti gasi informatii si pe http://itrack.evonet.ro Attached Files |
Posted 16 March 2007 - 14:22

Salve. Testez acum scriptul tau. O singura chestie.. ar trebui sa precizezi in micul tutorial de instalare si permisiunile fisierelor.. eu le-am luat prin eliminare si am reusit sa-l fac sa mearga
![]() plus asta Quote Warning: fopen() [function.fopen]: open_basedir restriction in effect. File(/public_html/hublist/hublist.config) is not within the allowed path(s): (/home/host:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/host/public_html/hublist/source/functions.php on line 134 Warning: fopen(/public_html/hublist/hublist.config) [function.fopen]: failed to open stream: Operation not permitted in /home/host/public_html/hublist/source/functions.php on line 134 cand dau sa activez un hub din admin. totusi, il activeaza.. |
Posted 16 March 2007 - 18:38

Quote Warning: fopen() [function.fopen]: open_basedir restriction in effect. File(/public_html/hublist/hublist.config) is not within the allowed path(s): (/home/host:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/host/public_html/hublist/source/functions.php on line 134 Warning: fopen(/public_html/hublist/hublist.config) [function.fopen]: failed to open stream: Operation not permitted in /home/host/public_html/hublist/source/functions.php on line 134 Din cate spune eroarea este de la hostul tau, care nu permite deschiderea fisierului pentru scrierea noilor huburi. |
Posted 16 March 2007 - 19:04

1. nu exista fisierul hublist.config arhiva. trebuie creeat?
2. am instalat o groaza de scripturi pe host si merg perfect ![]() |
|
Posted 17 March 2007 - 01:23

Posted 17 March 2007 - 01:31

Tare demo
![]() [ http://www.freeimagehost.ro/thumbs/demo.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 19 March 2007 - 11:07

MS Tuturor ca imi utilizati scriptul
![]() Deja lucrez si la pinger si mere perfect ![]() DarkAngelBv ma ajutat mult la dezvoltarea pingerului si ai multumesc ![]() O sa scot foarte curand v1.5 cu pingerul promis ![]() Astept in continuare propuneri de dezvoltare |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users