HUB List
Last Updated: Dec 09 2017 18:20, Started by
itrack
, Nov 20 2006 11:39
·
0

Posted 06 December 2006 - 00:04

Normal ca nu merge.
Codul arata ceva de genul: <?php ..... ceva cod ...... while (conditie) { .... cod .... ?> ...... cod HTML ...... <?php ...... cod php ...... }deci acolada aia inchide while-ul |
Posted 06 December 2006 - 12:39

O sa modific toate erorile
![]() ![]() ![]() o sa le caut ![]() |
Posted 06 December 2006 - 16:35

Interesanta chestie... am pus pe server linux si nu mai prezinta "simptomele" astea ... doar ca daca incerc sa adaug un hub imi da urmatoarea eroare:
<!-- var message = "www.itrack.ro"; function dgstatus() { window.status = message; timerID= setTimeout("dgstatus()", 10); } dgstatus(); |
Posted 08 December 2006 - 17:08

Vad ca initiatorul acestui topic nu a mai raspuns, deci ma voi apuca sa fac singur un script de HUBLIST.
Daca poate sa ma ajute cineva cu scriptul pentru datele hubului (adika min_share, total_share, uupload_slots_min, etc) sunt bineveniti pe YM la adresa yrronman_2004 |
Posted 09 December 2006 - 17:08

mare dilema...am bagat aproape 15 huburi..care cer share de cel putin 10 gigi.....si nu gasesc un amarat de film....LIFE cu brigitta bulgari....am gasit vreo doua...dar nu filme intregi...numai bucati,...din atatea terabiti si useri....nu am gasit...
![]() |
Posted 09 December 2006 - 23:40

Faceti 1 si bun ![]() care sa nu dea errori pe linux ![]() Daca stie cineva cum se poate importa detaliile huburilor (min share, useri online, share-size) va rog sa-mi spuneti si mie... am tot cautat pe google, dar nimic interesant de citit ![]() |
Posted 10 December 2006 - 00:16

Nu prea ![]() ![]() Nu am mai frecventat de mult aceasta sectiune. Te pot ajuta cu informatii despre protocolul Nitro Hub DC, protocolul folosit de huburi si clienti, dar nu vreau sa iti dau pingerul gata facut, deoarece am pierdut multe nopti la el ![]() |
Posted 10 December 2006 - 00:25

Nu am mai frecventat de mult aceasta sectiune. Te pot ajuta cu informatii despre protocolul Nitro Hub DC, protocolul folosit de huburi si clienti, dar nu vreau sa iti dau pingerul gata facut, deoarece am pierdut multe nopti la el ![]() ![]() Doar ca nu stiu cum sa "accesez" datele hub-ului |
|
Posted 10 December 2006 - 03:01

Pinger-ul l-am facut eu, singur ![]() Doar ca nu stiu cum sa "accesez" datele hub-ului Atunci ce pinger este ala? Pinger = program care se conecteaza la hub ca si client si ia informatiile despre min_share max_users min_slots hub_owner redirect , chiar si lista de utilizatori ![]() |
Posted 10 December 2006 - 13:37

Pinger-ul meu verifica daca hub-ul este Online
![]() Totusi ziceai ca ai documentatie despre protocolul folosit, ti-as fii recunoscator daca l-ai atasa aici sau sa mi-l trimiti pe mail. |
Posted 10 December 2006 - 16:55

Pingerul tau vede daca este hostul online!
http://dcpp.net/wiki...ocol_Extensions Daca ai nelamuriri sau vrei sa te ajut ma gasesti id-ul specificat in profil. Ca sa te conectezi la hub foloseste php socket. Apoi intervine comunicatia client - server. |
Posted 10 December 2006 - 17:21

Mersi de link, iti voi da un add pentru orice eventualitate
![]() Daca vrea cineva sa se bage in proiect sunteti bineveniti (as avea nevoie de niste idei de grafica) P.S. stiam si eu ca se conecteaza prin socket la hub, insa nu stiam cum sa preiau datele hub-ului |
Posted 13 December 2006 - 08:36

ok....
Va fi disponibila in curand versiunea 1.4 .. - Fara erori - Cu multe completarii - Si cu un pinger sper ![]() Cine vrea sa ma ajute contact 0720.902.850 |
|
Posted 13 December 2006 - 09:29

Intra pe YM sa vorbim, si sa-l facem cum trebuie (ca la carte)
|
Posted 19 December 2006 - 13:50

.... Ma am incercat sa dau de tine pe mess da nu erai
![]() |
Posted 19 December 2006 - 14:24

.... Ma am incercat sa dau de tine pe mess da nu erai ![]() Intra acum sa discutam putin. As pune aici scriptul, dar nu ar mai fii surpriza. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users