Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema citire stick USB

Recuperare document Office

USB-C obligatoriu pe toate dispoz...
 Thessaloniki - Izmir Ferry incep...

Informați despre VOYO !

VUNK - Felicitari, ai reusit!

AMPShare: Scule de marci diferite...
 Recomandare pantofi sport plimbare

Propunere: proba de traseu sa poa...

Auchan Bucuresti - desfiintare ca...

Virusii si bacteriile din apa de ...
 Rosturi de dilatare faianta

Sfat achizitie bicicleta 2000-250...

Dezbatere mostenire?

Restrictionare editare useri in G...
 

HUB List

- - - - -
  • Please log in to reply
137 replies to this topic

#127
itrack

itrack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 27.07.2006
BEST HUBList 1.6

In sfarsit este gata si versiunea 1.6
Noua versiune aduce foarte multe noi imbunatatiri, cum ar fi implementarea a module ajax.

Un demo poate fi gasit (P.S. pentru a evita flood-ul pingerul a fost dezactivat si modificarea datelor de asemenea):
Utilizator
Username: demo
Parola: demo

Admin
Username: admin
Parola: admin

Scriptul costa 10 Euro insa pana la 10/10/2008 este redus la 50 % in limita a 50 utilizatori, folositi acest voucher 'disc32203' pentru a beneficia de reducere. El poate fi achizitionat de aici

Mai multe detalii aici sau pe mess la ID-ul : tazmanmaster

#128
itrack

itrack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 27.07.2006
P.S.

Deoarece am vazut ca intampinati probleme la instalare , in momentul achizitionarii ofer suport pentru o instalare corect.

#129
pustiu314p

pustiu314p

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 06.11.2008
Salutare , am cautat raspunsul pe aici dar nu am gasit nimic concret la ce trebuie facut la eroarea asta :  "Nu pot sa creez fisierul (/htdocs/hbl/hublist/hublist.config) !" . Cu toate ca apare aceasta eroare hubul este adaugat in lista, dar mai apare eroarea asta : "ID-ul 3 nu exista !" 3 cred ca apare din cauza ca am incercat de 3 ori deoarece a mai aparut si 1 si 2. Si cu toate ca am trecut informatiile hubului corect cu portul 411 tot offline apare.
Folosesc v1.5. Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.

Edited by pustiu314p, 18 January 2009 - 02:30.


#130
vim

vim

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 09.10.2008

 pustiu314p, on Jan 18 2009, 02:12, said:

Salutare , am cautat raspunsul pe aici dar nu am gasit nimic concret la ce trebuie facut la eroarea asta :  "Nu pot sa creez fisierul (/htdocs/hbl/hublist/hublist.config) !" .

Creeaza tu fisierul hublist.config in locatia specificata la eroare si dai drepturi de scriere pe respctivul fisier.

#131
pustiu314p

pustiu314p

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 06.11.2008

 vim, on Jan 20 2009, 07:51, said:

Creeaza tu fisierul hublist.config in locatia specificata la eroare si dai drepturi de scriere pe respctivul fisier.
Pai acest fisier exista deja, si am incercat sai pun si alta cale si sa creez eu fisierul si la fel zice. am dat drepturi de scriere 777 pe acest fisier , chiar si pe toate dar tot degeaba. ar mai fi o alta solutie? Multumesc si astept raspuns :D

Edited by pustiu314p, 22 January 2009 - 00:54.


#132
pustiu314p

pustiu314p

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 06.11.2008
nimeni? pls help  :worthy:

#133
pustiu314p

pustiu314p

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 06.11.2008
ok , am rezolvat in sfarsit problema aia, dar am intampinat alta din pacate :( cand dau pe "verifica hub" este offline tot timpul si la oricare hub as da..... Cu asta ma poate ajuta cineva? :P

#134
babydihor

babydihor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 11.09.2008

 pustiu314p, on Jan 30 2009, 01:03, said:

ok , am rezolvat in sfarsit problema aia, dar am intampinat alta din pacate :( cand dau pe "verifica hub" este offline tot timpul si la oricare hub as da..... Cu asta ma poate ajuta cineva? :P

Sal...ma poate ajuta si pe mine cineva?
Mi-am pus si eu prima data versiunea 1.5 si nu puteam intra pe modul admin cu user admin si parola admin.
Ei acuma mi-am instalat versiunea 1.4 si tot nu pot intra nici pe asta pe modul admin...cineva o idee ce ar putea fii?
Multumesc!

#135
itrack

itrack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 27.07.2006
Best HUBList 1.6 Gratuit

Inca un cadou din partea mea, va ofer versiunea 1.6 gratuit :)

Versiunea 1.7 se va intoarce la 90 grade :D o voi rescrie total...

Ma voi folosi de 2 mari clase pt. versiunea 1.7:
Smarty - Procesor de teme
Adodb - Clasa DB

Best HUBList devine OOP :>:>

Attached Files


Edited by itrack, 08 February 2009 - 12:52.


#136
SSRO

SSRO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 01.04.2006
Nu s-a mai scris de ceva vreme dar scriu eu acuma ..
am luat si testat scriptu ... si functia ( pagina ) care "aduna" date de pe hub ... se agata din cand in cand la anumite huburi ( am incercat cu ~ 500 de huburi ) ... inca nu stiu regula ... dar daca imi dau seama o sa scriu ... intre timp .. o rezolvare a problemei ar fi asta:

dupa:
while ($buffer = socket_read($socket, 2048, PHP_BINARY_READ)) {
adaugati:
$buffer_nr++;

si in loc de:
break;
}
}
}
socket_close($socket);

scrieti:

break;
}
}
if ($buffer_nr > 500){ break; }
}
socket_close($socket);


Nu e cea mai buna solutie .. deoarece din teste a reiesit ca daca se agata .. dureaza cam 5 minute sa iasa din for .. dar decat deloc .. mai bine asa pe moment ..

Sper sa ajute pe cineva

#137
itrack

itrack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 27.07.2006
Salut guys,
Am spus sa recomentez postul asta dupa multi ani de la ultima postare si sa va intreb si pe voi daca mai folositi huburi de DC++ si daca da, cat de mult interes mai exista pentru un astfel de script?

Edited by itrack, 08 December 2017 - 23:48.


#138
Travertin2_0

Travertin2_0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,299
  • Înscris: 26.11.2017

 itrack, on 08 decembrie 2017 - 23:45, said:

Salut guys,
Am spus sa recomentez postul asta dupa multi ani de la ultima postare si sa va intreb si pe voi daca mai folositi huburi de DC++ si daca da, cat de mult interes mai exista pentru un astfel de script?

Chiar. Mai exista huburi?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate