![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cum fac sa se schimbe bgcolor de la un text simplu?
Last Updated: Nov 18 2003 16:21, Started by
yule
, Nov 18 2003 09:10
·
0

Posted 18 November 2003 - 09:10

Sunt incepator in ale HTML-ului si vreau sa stiu cum fac sa se schimbe culoarea unui text cand trec cu mouse-ul peste el.
Asta ar fi prima intrebare, si a doua: la fel, dar intr-un tabel: cum fac sa se schimbe culoare de fundal a unei celule cand trec cu mouse-ul peste ea? Parca se face cu onmouseover, dar nu stiu exact cum. Mersi pentru orice indiciu. |
Posted 18 November 2003 - 09:21

<script> function coloreaza() { event.srcElement.style.background='red'; } </script>
Daca mai ai nelamuriri, spune ... Succes. |
Posted 18 November 2003 - 09:23

mersi pentru raspunsul super-rapid. incerc imediat si iti spun!
|
Posted 18 November 2003 - 09:40

ok, merge partial. eu vreau ca dupa ce mut mouse-ul de pe text sa revina la culoarea initiala. cred ca trebuie ceva de genul
function decoloreaza() { event.srcElement.style.background='white'; } e ok? si UNDE trebuie pus? exista vreun event onmouseout sau asa? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users