Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Manea - Banii cash nu in rate
 Economii - Unde ținem banii ?

Placuțele de fana

Schimbare talon dupa schimbare do...

Atestat ARR- Manager transport ma...
 Boala pomi fructiferi?

A murit VANGELIS

Laptop de buget cu luminozitate b...

problema garantie asus tuf dash 2...
 Intrebare valoare pensie urmas

Problema Checkpoint SSL Network E...

Redundanta si scalabilitate orizo...

Variola maimuței
 

Probleme cu iPod-uri

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
bulardag

bulardag

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.07.2011

View Postchinezoradea, on 31st March 2009, 22:03, said:

Ipodul meu classic s-a blocat in timp ce asculam muzica. Tocmai selectasem o melodie noua si pe ecran a ramas titlul melodiei.. nu raspunde la absolut nicio comanda, nici la butonul "hold" si calculatorul nu il recunoaste cand il atasez prin cablul lui la care isi reincarca bateria..
   Poate sa imi dea cineva un sfat cu ce ar trebui sa fac? sau care ar putea fi problema?


mersi mult..



am un ipod clasic 60 gb si mi s-a blocat... l-am resetat dar nu mai porneste...arata imaginea cu marul iar apoi se aude un tic si reincepe incercarea de deschidere...si repeta asta pana ce se termina bateria la el (ore intregi) ... arecineva vreoidee despreces-a intamplat???

#20
jmek4you

jmek4you

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,219
  • Înscris: 22.05.2011
Buna . Am si eu un Ipod Clasic  3rd Generation 8 GB care ,  de o bucata de timp , se aud foarte aiurea melodiile (parca s-ar auzi instrumentalul) . Am incercat 3 feluri de casti diferite dar la toate se aud la fel . Cand am pus castile alea pe pc si am pus o melodie , se auzeau foarte bine . M-am dus la setari in Ipod si am dat sa revina la setarile din fabrica , dar tot la fel se auzeau . Ce as putea sa fac ? Si unde sa ma duc sa-l repar daca nu aveti idei .  :peacefingers:

Edited by jmek4you, 16 February 2012 - 21:32.


#21
Doribuz

Doribuz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 17.02.2012
Am o problema Cu un iPod Nano il pun la incarcat iar dupa 3 minute mi se inegreste ecranu il scot iar dupa 1 minut isi revine lam desfacut sa vad daca e din cauza bateriei dar bateria navea nimic aveti soluti?

#22
vladbmx03

vladbmx03

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 20.04.2012
salutari!
am un ipod classic cumparat in ara si imi cere acum sa-i fac restore.
i-am facut restore si dupa ce am terminat tot ce e nevoie , l-am pornit si imi spune acelasi lucru
am ce sa ii fac?

#23
nob0dy

nob0dy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 761
  • Înscris: 05.06.2007
Am primit un  iPod Shuffle 2g si dupa ce s-a terminat bateria, l-am pus la incarcat dar nimic. Nici nu stiu daca se incarca, nu se aprinde nici un bec nimic. Este vreun secret sau s-a defectat?

Edited by nob0dy, 16 May 2012 - 12:31.


#24
kyrre

kyrre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,287
  • Înscris: 27.05.2010
Am un ipad2 si i-am spart geamul. Aveti idee unde pot sa- schimb? La reprezentanta mi-au cerut 262€+ tva sa schimbe toata porcaria. Mai bine iau unul nou de banii astia.

#25
adimogos79

adimogos79

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 432
  • Înscris: 06.10.2007
La un iPod shuffle generatia 4 nu ma mai lasa sa fac restore din iTunes si nici sa il ejectez asta pe unul dintre calculatoare zicand ca are fisiere pe care le foloseste ceva program. Daca trec pe alt calc functioneaza totul ok. Care ar fi solutia la problema? Tin sa precizez ca am dezinstalat si reinstalat iTunes pe calcu care face probleme. Problema poate sa fi aparut din cauza ca am adaugat in biblioteca fisiere de tip .flac?

#26
bboysso

bboysso

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 25.03.2013
Am un ipod classic 60 de gb 4th generation .. l-am conectat la pc si ca sa accesez datele imi cerea din calculator sa formatez ipod.ul .. i-am dat sa se formateze si acum nu mai porneste , nu se mai aprinde lumina la display si imi arata si alb negru .. cand dau sa il aprind imi arata doar sigla apple si dupaia un folder cu semnu exclamarii langa si sub el un link : www.apple.com/support/ipod .. ce pot face ?

#27
teodorovici

teodorovici

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 20.02.2013
Am un ipod touch 1g pe care l-am tot updatat la diferite versiuni de ios ,dar nicicum nu vrea sa mearga youtubeul.Acum e pe versiunea 3.1.2..Am incercat si cu push fix si tot nu merge.Youtubeul se incarca apar videoclipurile,dar cind dau redare,da sa mearga un pic ,i-l incarca dar imediat iese din el si continua sa arate ca si cum l-ar fi redat si tocmai a terminat de redat videoclipul.Deci wi-fi ul merge si youtubeul tot asa dar nu reda clipurile. Ce ar fi de facut.

#28
lorie97

lorie97

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.09.2013
Hei,am si eu o problema destul de serioasa.
Anul trecut in martie am cumparat un Ipod Classic 160 GB din iStyle, deci nu se pune problema sa fi fost folosit. Primul an a mers foarte bine, nu mi-a facut probleme, l-am scos de multe ori fara sa ii dau eject si nu a patit nimic. L-am folosit pe post de stick deoarece mi s-a stricat calculatorul si mi s-a parut cel mai sigur loc unde imi pot salva toate informatiile, dar acum cateva saptamani, cand l-am bagat in calculator, la inceput imi apareau toate folderele iar cand am apasat pe unul mi-a aparut "F:\ is not accesible.
The semaphore timeout period has expired." L-am deconectat crezand ca e doar ceva de moment, dar dupa nu mi-a mai aparut nimic, cum incercam sa il accesez imi aparea aceeasi chestie. L-am scos si l-am lasat cateva zile, iar cand am vrut sa ascult muzica mi-a aparut ca nu mai am absolut nimic in el si ca toata memoria e ocupata de "alte fisiere".
Ce e de facut? Mai e vreo cale de salvare?

#29
adyxzz

adyxzz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 01.07.2009

View Postlorie97, on 29 septembrie 2013 - 12:31, said:

Hei,am si eu o problema destul de serioasa.
Anul trecut in martie am cumparat un Ipod Classic 160 GB din iStyle, deci nu se pune problema sa fi fost folosit. Primul an a mers foarte bine, nu mi-a facut probleme, l-am scos de multe ori fara sa ii dau eject si nu a patit nimic. L-am folosit pe post de stick deoarece mi s-a stricat calculatorul si mi s-a parut cel mai sigur loc unde imi pot salva toate informatiile, dar acum cateva saptamani, cand l-am bagat in calculator, la inceput imi apareau toate folderele iar cand am apasat pe unul mi-a aparut "F:\ is not accesible.
The semaphore timeout period has expired." L-am deconectat crezand ca e doar ceva de moment, dar dupa nu mi-a mai aparut nimic, cum incercam sa il accesez imi aparea aceeasi chestie. L-am scos si l-am lasat cateva zile, iar cand am vrut sa ascult muzica mi-a aparut ca nu mai am absolut nimic in el si ca toata memoria e ocupata de "alte fisiere".
Ce e de facut? Mai e vreo cale de salvare?

salutari am un ipod classic varianta de 80gb, am instalat ultimul iTunes de pe site, rulez windows 7 32 bit, a mers tot am reusit sa pun 1800 piese si am dat uncheck la toate, cand am repornit itunes imi spune ca itunes has stop working, si se inchide, am incercat o versiune mai down de 10 pentru 32 bit la fel, am incercat cu versiunea 9 imi spunea ca imi lipseste ceva fisiere, apoi ''Itunes.lt'' parca, ce sa mai fac trebuie sa reinstalez windowsul sau ce se poate face, am momentan iTools dar are o alta problema recunoaste cat adaugi pe ipod dar cand stergi nu ti sterge fisierele deci in final tot la itunes am ajuns, astept solutii cu stima!

#30
luca09

luca09

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.02.2013
Salut. Am o problema cu un iPod Classic generatia 5, mi se blocheaza si se aude un zgomot ciudat din el, ce as putea face ?

#31
adyxzz

adyxzz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 01.07.2009

View Postbboysso, on 25 martie 2013 - 23:53, said:

Am un ipod classic 60 de gb 4th generation .. l-am conectat la pc si ca sa accesez datele imi cerea din calculator sa formatez ipod.ul .. i-am dat sa se formateze si acum nu mai porneste , nu se mai aprinde lumina la display si imi arata si alb negru .. cand dau sa il aprind imi arata doar sigla apple si dupaia un folder cu semnu exclamarii langa si sub el un link : www.apple.com/support/ipod .. ce pot face ?

salutari, ipod clasic 3rd generation, i am cumparat un incarcator auto (aftermarket) scrie asa pe el 5v/2.1A, faza e nu incarca deloc, am incercat cu al meu cablu nimic, care e problema? interfata din masina, laptop il incarca? cu stima! eventual sugestii pentru alte incarcatoare auto.Posted Image

#32
aironix2003

aironix2003

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 14.05.2015
salutari! am un ipod g1 la care nu mai merge 'slide to unlock',adica sageata nu mai raspunde la comenzi.ceva idei?

#33
missionnad

missionnad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,340
  • Înscris: 13.11.2011
Da,arunca-l si ia-ti un Fiio.E la ani lumina la calitatea sunetului peste merisor.

#34
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Postmissionnad, on 01 aprilie 2017 - 07:46, said:

Da,arunca-l si ia-ti un Fiio.E la ani lumina la calitatea sunetului peste merisor.

Ce logica are comentariul tau? iPod touch face mai multe pe langa redat muzica. E un iPhone fara parea de telefon.

@aironix2003  vezi poate mai gasesti pe Dealextreme sau aliexpress digitizere pentru el. La astea ecranul e separat de touchscreen (digitizer). Ar trebui sa coste cativa dolari.

Uite aici:https://goo.gl/ZG8ZdQ

Edited by Extinct, 01 April 2017 - 10:48.


#35
ramurel

ramurel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,391
  • Înscris: 12.07.2008
Salut !
Am un iPod Classic de 80 Giga. Am pe el muzică şi de ceva vreme nu mai este recunoscut de iTunes, muzica de pe el este acolo, funcţionează, dar când îl conectez la PC, nu este văzut de iTunes.

Singurul lucru pe care il pot face este să îl conectez, apoi îi dau Eject şi îl reîncarc, atât pot face !

La un moment dat, pe vremea când funcţiona 100%, îl mai foloseam şi ca hard disc mobil, puneam filme pe el, dar acum nu mai merge nimic pus pe el, ba chiar mi-a mai rămas un folder cu un film pe el, pe care nu îl pot şterge nicicum.

De resetat îl pot reseta, am făcut-o de multe ori, dar situaţia e la fel, ce muzică e pe el e ok, o pot reda, dar mai mult nu pot să fac la el.

Ce aş putea face să îşi revină ? Ar mai fi şi alte metode de a urca  şi coborî fişiere mp3 pe el în afară de iTunes ?


Mersi !

PS : cablul pentru transfer nu are probleme, l-am inlocuit, crezând că poate are vreun fir întrerupt sau ceva, dar nu e cablul problema !

Edited by ramurel, 05 May 2017 - 17:35.


#36
Danielle33

Danielle33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 411
  • Înscris: 27.02.2018
Cine ma ajuta si pe mine, va rog, sa scap de dictionarul corector? Mi-a mancat nervii de vreo doua zile. E vorba de un iPad Pro.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate