![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
SmitfraudFix
Last Updated: Nov 15 2006 20:57, Started by
blk
, Nov 15 2006 12:05
·
0

Posted 15 November 2006 - 12:05

salut am avut si eu aceeasi problema pana acum 5 minute am luat programu ala de mai sus si am intrat in safe mode am intrat in el si cred ca mi-a scos toti virusii aia postez acum un log
SmitFraudFix v2.121 Scan done at 11:55:26.07, Wed 11/15/2006 Run from C:\Documents and Settings\bulica\Desktop\SmitfraudFix OS: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] - Windows_NT Fix run in safe mode »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Before SmitFraudFix !!!Attention, following keys are not inevitably infected!!! SrchSTS.exe by S!Ri Search SharedTaskScheduler's .dll »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Killing process »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Generic Renos Fix GenericRenosFix by S!Ri »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Deleting infected files C:\WINDOWS\system32\cfltygd.dll Deleted C:\WINDOWS\system32\ishost.exe Deleted C:\WINDOWS\system32\ismini.exe Deleted C:\WINDOWS\system32\isnotify.exe Deleted C:\WINDOWS\system32\issearch.exe Deleted C:\WINDOWS\system32\ixt?.dll Deleted C:\WINDOWS\system32\ot.ico Deleted C:\WINDOWS\system32\ts.ico Deleted C:\WINDOWS\system32\components\flx?.dll Deleted C:\DOCUME~1\ALLUSE~1\Desktop\Online Security Guide.url Deleted C:\DOCUME~1\ALLUSE~1\Desktop\Security Troubleshooting.url Deleted C:\DOCUME~1\bulica\FAVORI~1\Antivirus Test Online.url Deleted C:\DOCUME~1\ALLUSE~1\STARTM~1\Online Security Guide.url Deleted C:\DOCUME~1\ALLUSE~1\STARTM~1\Security Troubleshooting.url Deleted C:\Program Files\Safety Bar\ Deleted »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Deleting Temp Files »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Registry Cleaning Registry Cleaning done. »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» After SmitFraudFix !!!Attention, following keys are not inevitably infected!!! SrchSTS.exe by S!Ri Search SharedTaskScheduler's .dll »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» End sa dus de tot virusu? mai trebuie sa ii fac ceva mai trebuie ceva curatat? |
Posted 15 November 2006 - 20:57

Te rog nu posta in topicurile altora chiar daca problema ta pare asemanatoare.
Scaneaza computerul aici: Kaspersky Online Scanner: http://www.kaspersky.com/virusscanner Copiaza logul si posteaza-l daca gaseste ceva si nu poti sterge. Download HijackThis! 1.99.1 de aici: http://www.softpedia...ijackThis.shtml Extrage hijackthis.exe intr-un folder al lui, de exemplu c:\hjt, executa HijackThis.exe, bifeaza Don't show this frame again when I startup HijackThis. Apasa primul buton de sus Do a system scan and save a logfile. Copiaza logul din Notepad si posteaza-l aici. Nu fixa nimic cu HJT, cele mai multe intrari de acolo sunt legitime ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users