Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placare Baie/bucatarie/hol cu Rig...

Interactive brokers 2002

Ce clasa de amplificatoare prefer...

Salutari, prelingeri apa sub stre...
 Care este diferenta de eficienta ?

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren
 Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...
 citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...
 

blocare servicii switch cu management

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
billy the kid

billy the kid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.11.2006
Salut.
Se pot bloca(filtra) anumite servicii(porturi) la un switch cu management ? Ma refer la porturile folosite pentru share. Am incercat toate posibilitatile ca sa-mi mearga share-ul intre 2 statii windows xp bagate intr-un switch cu management. Chiar si cu windows xp instalat proaspat , imi da eroarea "The network path was not found"(error 53). Am cautat pe net despre aceasta eroare, si se spune ca este din cauza firewal-ului, dar eu am scos orice firewall si nu am instalate alte programe asemanatoare.
Multumesc!

#2
muntos

muntos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 03.08.2002
Se poate,depinde de switch, dar sigur nu de aici este problema ta.
Cum incerci sa accesezi share-ul de pe celalalt calculator?
Presupun ca sunt intr-un workgroup nu intr-un domeniu...

#3
billy the kid

billy the kid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.11.2006
Da, calculatoarele sunt intr-un workgroup. Am un switch D-Link si problema de aici http://forum.softped...howtopic=180940 . Vreau sa fac un domeniu, am un server cu windows 2003 standard, dar nu merge nici adaugarea calculatoarelor la domeniu, eroarea pe care o primesc fiind aceeasi : "The network path was not found". Mentionez ca am reinstalt windowsul XP la toate calculatoarele si am scos firewall. Am ping, merg ftp, http si alte servicii, dar nu si sharing-ul sau adaugarea la domeniu. Trebuie sa mai spun ca am ceva experienta in lucrul cu DC si share, dar nu am avut niciodata pe mana un switch cu management.
Multumesc pentru raspunsuri !

#4
renamed1

renamed1

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 126
  • Înscris: 01.12.2006
parerea mea e ca nu e din switch.

#5
texman

texman

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 21.09.2006

View Postbilly the kid, on Nov 13 2006, 13:33, said:

Da, calculatoarele sunt intr-un workgroup. Am un switch D-Link si problema de aici http://forum.softped...howtopic=180940 . Vreau sa fac un domeniu, am un server cu windows 2003 standard, dar nu merge nici adaugarea calculatoarelor la domeniu, eroarea pe care o primesc fiind aceeasi : "The network path was not found". Mentionez ca am reinstalt windowsul XP la toate calculatoarele si am scos firewall. Am ping, merg ftp, http si alte servicii, dar nu si sharing-ul sau adaugarea la domeniu. Trebuie sa mai spun ca am ceva experienta in lucrul cu DC si share, dar nu am avut niciodata pe mana un switch cu management.
Multumesc pentru raspunsuri !

Cum adaugi calculatoarele in domeniu?
Ce nume are domeniul si cum il scrii cand vrei sa bagi calculatoarele in el?

#6
danbonta

danbonta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 422
  • Înscris: 26.06.2005

View Postbilly the kid, on Nov 13 2006, 13:33, said:

Da, calculatoarele sunt intr-un workgroup. Am un switch D-Link si problema de aici http://forum.softped...howtopic=180940 . Vreau sa fac un domeniu, am un server cu windows 2003 standard, dar nu merge nici adaugarea calculatoarelor la domeniu, eroarea pe care o primesc fiind aceeasi : "The network path was not found". Mentionez ca am reinstalt windowsul XP la toate calculatoarele si am scos firewall. Am ping, merg ftp, http si alte servicii, dar nu si sharing-ul sau adaugarea la domeniu. Trebuie sa mai spun ca am ceva experienta in lucrul cu DC si share, dar nu am avut niciodata pe mana un switch cu management.
Multumesc pentru raspunsuri !

Vezi ca numai Win XP Pro se poate adauga la domeniu. Home Edition nu!!!!!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate