Ce ai mai "mesterit"?
Last Updated: Jan 04 2017 10:48, Started by
feretech
, Nov 10 2006 23:57
·
0

Posted 10 November 2006 - 23:57

Propun pentru amatori de electronica un nou topic in care sa prezinte cu fotografii ce fel de aparate sau dispozitive electronice a construit (home made) sau intentioneaza sa construiasca.Sloganul este:mai avem multe de invatat de la altii!!!!
Feretech |
Posted 14 November 2006 - 00:09

hehe :) daca tot abia l-am facut si sunt mandru de primul meu circuit integrat intr-o cutiutza, si am dat de acest thread :D
L-metru, masoara inductanta la bobine; microcontroler: atmega8 Masoara binisor cam in intervalul 1uH - 100mH , si inca lucrez la calibrare :) POZE: Attached Files |
Posted 14 November 2006 - 21:20

Daca tot ne laudam... incerc si eu cu A412-le meu (inca under construction) :coolspeak:
![]() ![]() |
Posted 16 November 2006 - 09:15

adynis ....ce fel de hartie ai folosit pentru a imprima modelul pe cablaj ( marefer la metoda PnP )...a fost hatie Pnp...sau una obisnuita ?
|
Posted 16 November 2006 - 20:43

am folosit hartie lucioasa, pe care am imprimat la un HP1200 (laser) si apoi cu un mini laminator, un cuptoras luat tot de undeva de pe nett dintr-o imprimanta laser veche, din cate am inteles, am facut "transferul"; apoi sub apa am exfoliat incet foaia si am bagat in clorura; Cu putina chinuiala ies super cablaje :)
|
Posted 22 November 2006 - 16:19

Am mesterit si eu un display pe portul LPT care monitorizeaza compul...sau depinde ce vrei sa il pui sa arate. Este f urosr de realizat . Este facut cu un display de 3310 si ca soft este LCD Hype. Las imaginile sa vb de la sine.
Attached FilesEdited by tehnics, 22 November 2006 - 16:30. |
Posted 22 November 2006 - 19:24

Am o colectie - impresionanta zic eu - de proiecte neterminate (in curand si poze):
1. un amp cu mosfeti laterali - 2SK si 2SJ - terminat in proportie de 75%; asta ar fi cam cea mai recenta ratare a mea 2. un amp pe lampi - abia inceput (acum cateva luni) si lasat balta 3. doua DAC-uri cu PCM-uri - terminte in proportie cam de 80% si lasate balta 4. vreo 3-4 emitatoare FM, care fie au mers dar acum nu mai merg - nu stiu de ce - fie merg prost, adica fug in frecventa, fie nu au mers deloc 5. doua amp-uri cu TDA 2005; unul a fost terminat si a mers, acum nu stiu in ce stare e, iar al doilea abia inceput 6. urmeaza - SPER - doua boxe cu dif-uri TangBand, incinte tip VTP 7. un amp cu STK4362 (parca) - am un modul audio recuperat dintr-un TV vechi, alimentarea ramane sa o rezolv 8. un amp cu TBA810/820, facut acum nu stiu cati ani, care inca mai merge :) 9. o telecomandat IR pt PC care nu merge 10. urmeaza un afisaj pt PC pe portul LPT, cu afisaj 2*20 |
Posted 22 November 2006 - 20:56

Salutare si io ma chinui sa mesteresc o chestie da nu prea ma deescurc ma poate ajuta cineva??
am un display TFT model NL8060BC26-12 de la un laptop si nu reusesc sa gasesc o schema de interfatza pentru el. |
|
Posted 24 November 2006 - 16:15

Salutare. Dea lungul anilor am realizat si eu cateva montaje:
-printre primele este un(de fapt 2) amplificator cu TDA2020 care nu mai funtioneaza deoarece am "uitat" sa-i pun radiator si s-a prajit -apoi telecomanda la pc pe usb -orga de lumini controlata de computer cu 32 canale la 220V....ultima "inventie" Urmeaza sa fac niste poze. As fi recunoscator daca m-ati ajuta cu niste firme de unde pot procura carcase. |
Posted 26 November 2006 - 17:05

eu am sa postez mai multe lucrari
ptr inceput pun pozele care le am mai pe aproape un smps ptr masina care ridica tensiunea de la 12v la+/-65v si suporta consum pana la 2kw. cel putin asa ceva nu a facut nimeni pe astea meleaguri :naughty: |
Posted 26 November 2006 - 18:31

eu am sa postez mai multe lucrari ptr inceput pun pozele care le am mai pe aproape un smps ptr masina care ridica tensiunea de la 12v la+/-65v si suporta consum pana la 2kw. cel putin asa ceva nu a facut nimeni pe astea meleaguri :naughty: Impresionant, :peacefingers: ai idee cum se poate face asa ceva la 220V si iesire ~40V/180A? :naughty: |
Posted 26 November 2006 - 19:40

Impresionant, :peacefingers: ai idee cum se poate face asa ceva la 220V si iesire ~40V/180A? :naughty: poti incepe sa faci ceva ca aici: http://sg-sg.chat.ru/sw_sch.htm |
|
Posted 26 November 2006 - 20:05

eu am sa postez mai multe lucrari ptr inceput pun pozele care le am mai pe aproape un smps ptr masina care ridica tensiunea de la 12v la+/-65v si suporta consum pana la 2kw. cel putin asa ceva nu a facut nimeni pe astea meleaguri :naughty: Faina treaba tizule. Felicitari si spor la vanzare. :coolspeak: :coolspeak: |
Posted 26 November 2006 - 20:41

stiu ce vrei:un aparat de sudura poti incepe sa faci ceva ca aici: http://sg-sg.chat.ru/sw_sch.htm Nu vreau sa fac. Lucrez ptr. o reprezentanta Lincon Electric, iara ei au reusit sa faca invertor alimentat la 220 cu un curent la iesire de 120A la un pret de 600 EURO. A-si fi curios la ce pret ar urca un invertor cu caracteristicile sus numite facut cu piese autohtone(MOSFETURI care se gasesc in Romania vreau sa spun) ![]() |
Posted 26 November 2006 - 23:27

Nu vreau sa fac. Lucrez ptr. o reprezentanta Lincon Electric, iara ei au reusit sa faca invertor alimentat la 220 cu un curent la iesire de 120A la un pret de 600 EURO. A-si fi curios la ce pret ar urca un invertor cu caracteristicile sus numite facut cu piese autohtone(MOSFETURI care se gasesc in Romania vreau sa spun) ![]() daca fac de 300 euro ma angajeaza cei de la lincon ? :coolspeak: |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users