Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sursa in comutatie reglabila 0-30v

Cric hidraulic crocodil nu mai ri...

Unde torn detergentul lichid?!

Unde gasesc acest tip de bec ?!
 Pentru cei ce stati la bloc, va s...

Necesar software pt. timeline

Biodome 27/ Thermica carpatino

Nu pot accesa unele pagini
 Experiente cu mecanicii auto

La Digi de la Vodafone

Creveti

Sare siguranta cand pornesc masin...
 Verificare structura de rezistent...

Masina nr 2 - 90% oras, benzina, ...

Tratament ortodontic

Passat B5 2000, fum
 

Sursa, Inger sau demon ?

- - - - -
  • Please log in to reply
3924 replies to this topic

#91
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
link ;)

Edited by cods, 05 April 2007 - 20:25.
editare greseala de bou


#92
PentiumSEX

PentiumSEX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 478
  • Înscris: 06.08.2005
Multumesc pentru ....link ... aproape ca te-am epuizat ... scuze (data viitoare tasteaza doar 1-2 litere; link=4 litere)
Salutare

#93
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Vrei comentarii, sau ce?

#94
Manny AC

Manny AC

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,249
  • Înscris: 01.05.2006
Din cauza ca e cosul gol la el, ma gandesc eu.

#95
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Asa-i :deadtongue:

Putea sa spuna si el... mai clar :)

#96
Prince_ of _Persia

Prince_ of _Persia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 02.04.2007
Cum vi se pare sursa asta?sursa

#97
kappa_man84

kappa_man84

    Fiord

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,215
  • Înscris: 15.02.2007

View PostPrince_ of _Persia, on Apr 12 2007, 03:13, said:

Cum vi se pare sursa asta?sursa

eu as merge pe asta : http://www.pcgarage....c/hpc-430-p12s/

#98
kappa_man84

kappa_man84

    Fiord

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,215
  • Înscris: 15.02.2007
Un super test pentru cateva surse in limita decentei (din pct de vedere financiar): http://www.hardwarec...su-roundup.html

aka

cum rezista fortron blue storm II 500W la 8800GTS SLI !!!!

#99
Prince_ of _Persia

Prince_ of _Persia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 02.04.2007
As vrea ceva silentios, Thermaltake-ul avea 19db, stie cineva una mai buna dar la fel de silentioasa?

#100
Prince_ of _Persia

Prince_ of _Persia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 02.04.2007
De Fortron Blue Storm II 500 ce parere aveti?
E foarte scumpa si mai face si 40db pe deasupra.

#101
kappa_man84

kappa_man84

    Fiord

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,215
  • Înscris: 15.02.2007

View PostPrince_ of _Persia, on Apr 12 2007, 14:03, said:

De Fortron Blue Storm II 500 ce parere aveti?
E foarte scumpa si mai face si 40db pe deasupra.

http://www.dirkvader.....00/index.html

ai dracu 40db nu stiu unde ai citit tu

oricum citeste review de mai sus sa vezi ce poate, iti bate TT la fundulet ;)

#102
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
E foarte bun BS II-ul cand vine vorba de constructia interioara(d`aia si costa putin mai mult). Si aia 40 db ai fortron-ului am senzatia ca sunt mai silentiosi de cat cei 19 ( :roflmao: ) lipiti de TT.

Edited by cods, 12 April 2007 - 13:40.


#103
Prince_ of _Persia

Prince_ of _Persia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 02.04.2007
Atunci Fortron o sa iau, am vazut in review ca are 26db, la pcgarage scria 40db, poate au gresit ei.40db poate are sursa mea veche de 4 ani de 330W, chinezeasca.

#104
bigmacu

bigmacu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 17.09.2005
http://www.legionhar...ment.php?id=635
un articol interesant despre cat "curent" avem nevoie cu adevarat pt un pc.

#105
tAno

tAno

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.09.2005

View Postunpuisor, on Feb 26 2007, 16:37, said:

Apropo de surse, prietenei mele i s-a ars sursa de la calc. Si a dus calc in garantie, i-au schimbat sursa dar este o problema.
Nu mai merge sa ne uitam la filme pe TV. Adica nu se mai vede bine, se vede mai slab, mai intunecat si cu niste linii ciudate.
Am incercat cu alte drivere, al cablu si pana la urma am rupt sigiliu si m-am uitat eu la sursa. Nu mi-am dat seama ce voltaj are dar e un Intex amarat. E posibil sa nu bage curent destul sau sa cauzeze probleme astfel incat placa video sa nu aiba putere pt a scoate in televizor ?

puisor acum esti fericitul posesor al unei placi video arse pe iesirea de tv-out.
am patit si eu asa.
placa functioneaza perfect, toate testele ok, toate jocurile ok, doar pe tv-out figuri si fite de buftea.
tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca la pc ai sigur impamantarea de la priza. daca nu trebuie sa-ti iei un fir, o sarma etc. si s-o legi undeva la o masa, impamantare, ceva. ideal e la calorifer. eu mi-am luat un fir, mi-am pilit un pic vopseaua de pe teava de la calorifer si mi l-am prins cu un colier (auto). capatul celalat l-am legat cu surb si piulita la spatele carcasei calculatorului. este metoda cea mai simpla.
daca vrei sa fii si mai sigur (sau mai catolic decat papa) mai iei un fir tot de la calorifer si te duci la cablul tv care intra in tv si pui o masa si acolo pe tresa cablului. Eu am prins cu surub si piulita direct pe o ureche a splitterului.
daca ai mai multe aparate electrice care au nevoie de impamantare poti sa legi firul care vine de la calorifer nu in spatele carcasei de calculator ci direct in contactul de impamantare de la un prelungitor cu mai multe prize.

#106
Asano

Asano

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 03.01.2007
ce ați alege între astea 3?
Delux 600W ATX
Spire RockeTeer II Real 400W
Fortron ATX-400PNF

#107
burebista

burebista

    Manic Miner

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,753
  • Înscris: 23.05.2003
Sirtec 430. :D

#108
kelloboss

kelloboss

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 25.04.2007
asta fortron as vrea sa`l pun si eu pe un
amd x2 3800+, 7300GT, 120 S-ata II, 1gb ddrII, dwd-rw
ce ziceti ajunge....sau ce as putea pune mai bun in aceasi bani?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate