Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bolojan la presedintie?

Huawei band 8

Statii de benzina DHR

Windows XP Volume License
 Noul degresant universal

Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...

Branșament gaze 2024 sau pom...
 Lamurire bec led h7

Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips

Alternative pod Giurgiu - Ruse
 Cat spatiu stocare aveti in total...

Reflux

Centrale termice compacte

Portofoliu incepator pe Bursa New...
 

Sursa, Inger sau demon ?

- - - - -
  • Please log in to reply
3925 replies to this topic

#73
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,684
  • Înscris: 29.03.2006
Scuze, nu M12, ci S12 de 430 W.

Am luat-o cu 244 RON si 3 ani garantie.

Faza e ca Abiteq urla ca nu are -5 V ci + 3,6 !!!!!

Care-i faza ?
E de dus inapoi ? sau e normal asa ceva ?
Calculatorul merge cu ea, scriu la el acum....:)

#74
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,684
  • Înscris: 29.03.2006
Vad ca nu raspunde nimeni....
M-am uitat in cartea sursei, si acolo unde trebuia sa fie minus 5 V ( scrie in cartea placii de baza), la S12 430 W scrie NC !!!!
not conected intentionat !

E OK asa ceva ?

Edited by loock, 21 March 2007 - 22:40.


#75
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Da, nu are nimic. -5v a fost eliminat din standarul ATX de ceva timp(burebista poate sa ma completeze :D), mb-urile nu mai avand nevoie de el.

PS: Caz general: cand ai probleme la alimentarea calculatorului el NU merge bine sub nici o forma, in cel mai norocos caz ai parte de erori / restarturi :) la fiecare clipire de ochi.

Edited by cods, 21 March 2007 - 23:56.


#76
burebista

burebista

    Manic Miner

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,410
  • Înscris: 23.05.2003
Da, odata cu standardul ATX12V v2.xx s-a eliminat linia de -5V care era pentru sloturile ISA si unele placi de sunet on-board.

#77
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,684
  • Înscris: 29.03.2006
Placa mea are MCP-T cu NForce audio soundstorm in southbringe plus realtech ca interfata.

Merci pt. raspunsuri - m-am linistit acum :)

Edited by loock, 24 March 2007 - 01:58.


#78
mihaitzar

mihaitzar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 29.05.2004
Salutare!

Vreau sa-mi fac si eu un sistem si nu prea stiu ce sursa sa aleg... am mai multe variante:
http://www.pcgarage....ron/atx-400pnf/
http://www.pcgarage....r-ii-real-400w/
sau sunt deschis la alte oferte dar cat se poate de ieftine  :rolleyes:

Sistemul o sa fie un core 2 duo E6300 1 gb ddr2, hdd 250 gb, placa video 256mb, dar o sa il cam tin in priza 24/24 si sunt intr-o zona in  care se ia destul de des curentul si mai sunt perioade cand la priza nu sunt chiar 220V.

#79
mihaitzar

mihaitzar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 29.05.2004
Sau asta: http://www.pcgarage....-w-real-retail/
Imi dau seama ca Fortron e cea mai buna, dar chiar isi merita banii?

#80
mascotzel

mascotzel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,130
  • Înscris: 07.06.2006
man,toate sunt surse ieftine...tu la astea faci nazuri ca costa(cu cacofonia de reigoare pt fraza)?

#81
chiticco

chiticco

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 29.08.2003
Salut,

va rog putin ajutor daca se poate. Am o sursa Hiper Power de 350W, destul de decenta. Am avut pana acum cateva zile o placa de baza pe socket A, totul a mers ok, a tinut piept la 3hdd + restul componentelor.

Problema 1: daca scoteam calculatorul din priza de la cateva ore in sus atunci reuseam sa-l pornesc abia dupa 2-3 minute. Poate sa fie sursa de vina in acest caz ?

Problema 2: am vandut placa de baza de pe socket A si mi-am luat ceva pe socket 939 + un AMD 64. Am avut neplacuta surpriza sa vad ca nu-mi porneste deloc sistemul. Nici macar nu se alimenteaza cooler-ul procesorului  :cursing:
Am incercat cu o sursa noname de 235W care din pacate nu are alimentare ptr procesor sa duc testul pana la capat, insa macar cooler-ul procesorului se invarte !  :mellow:

Am crezut ca e Hiper-ul busit, am fost cu el la garantie, l-au testat si mi-au aratat ca merge !  :angry:

Acum intrebarile mele sunt:
- ce poate avea minunatia asta de sursa de nu reuseste sa alimenteze deloc noua configuratie ?
- ce sursa sa-mi cumpar, preturi decente, sau mai bine zis la ce parametri sa ma uit la o sursa noua pentru a-mi merge pe config. mea noua ?


Merci anticipat.

#82
chiticco

chiticco

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 29.08.2003
Si un link unde se gasesc detalii despre sursa mea actuala

#83
octizip

octizip

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 24.03.2006
salutare lume,

am citit aproape toate paginile threadului si sper sa nu imi fie scapat dar am o intrebare catre voi, am ocazia sa iau un Thermaltake purepower 430W noua si la bani destui de buni, ideea e ca am vazut foarte multa lume cu o oarecare retinere fata de aceste surse si as dori sa stiu dece...
In plus consider ca sursa asta ar face mai bine decat dea "deluxe" care o am cand am cumparat si carcasa...
Daca are cineva o parere, o opinie si ma poate ajuta si pe mine ca sa iau o decizie il rog sa o faca...

#84
octizip

octizip

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 24.03.2006
sorry de double post da chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o parere sau ceva? :)

#85
chiticco

chiticco

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 29.08.2003

View Postchiticco, on Mar 30 2007, 13:17, said:

Si un link unde se gasesc detalii despre sursa mea actuala

Iarasi eu, m-am dumirit. Am facut rost de o alta sursa, o prastie Deluxe care cantarea cam 500g cred, insa a mers. M-am linistit, nu era problema de la placa de baza, sursa este de vina.

#86
PentiumSEX

PentiumSEX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 478
  • Înscris: 06.08.2005
Vreau sa-mi iau o carcasa si o sursa (separate sau impreuna) si as vra sa stiu ce-mi recomadati. Bineinteles sursa sa aiba iesiri pt sata,pci-e + alte chestii ce se cer ... si sa duca fara probleme (sa fie stabila) 3 harduri si 2 unitati optice. Apoi dupa sursa si carcasa ... voi cumpara celelalte componeste pt un calc. nou - platforma Pentium (pt editare video). Buget: maxim 300 lei.
Va multumesc.

#87
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Mai exista Pentium ? :D

Antec NSK 6500(vine cu sursa de 430W, bun si suficienta..).

#88
Chiril

Chiril

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 09.05.2006

View Postcods, on Apr 4 2007, 22:47, said:

Mai exista Pentium ? :D

Antec NSK 6500(vine cu sursa de 430W, bun si suficienta..).
pai cine stie  :D  a iesit iar la moda pentium  :naughty:  intel core 2 duo a murit  :death:  
ce zici, o sursa fortron bs II 400 o sa duca si o placa video gen R600 ?

#89
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Daca am stii cat consuma R600 ar fi bine(nu vorbesc de ce scrie pe net... acum)... Cea de 500W o duce sigur, probabil ca si cea de 400 W va reusi asta.

#90
PentiumSEX

PentiumSEX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 478
  • Înscris: 06.08.2005
Scuzoaile mele ... vrut-am a spune platforma INTEL - pt un nou calculator; chestia cu platforma Pentium = am "vomitat-o" din graba si dragoste pt INTEL.
Apoi ... un link va rog ... pt sursa+carcasa <= 300 lei.
Multam' pt intelegere

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate