Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor

Nu pot instala KB5030310 - cumula...

Ce se mai intampla cu piața ...
 Cum verific un receptor Electra

Bani blocati de Glovo, plata nefi...

VPN Romania!

Iar un topic despre achizitie tel...
 Ce ghinion! Incendiu intr-un ...

Atentionare bord

Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo
 Samsung Galaxy S23 FE

Screen tearing pe orice browser (...

Este muzica popcorn urata si in p...

Sfat achizitie laptop HP vs ASUS

port deschis pt torrente

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

bobit

bobit

Junior Member

• Grup: Members
va rog sa-mi spuneti si mie cum deschid un port pe un server linux (slackware). care sunt comenzile si care ar fi portul corect?
e posibil ca portul sa fie inchis din modem/router (net prin romtelecom)?

mufa

mufa

Porc misogin

• Grup: Super Moderators

bobit, on Nov 8 2006, 19:43, said:

va rog sa-mi spuneti si mie cum deschid un port pe un server linux (slackware). care sunt comenzile si care ar fi portul corect?
e posibil ca portul sa fie inchis din modem/router (net prin romtelecom)?
http://209.85.135.10...B...t=clnk&cd=1

Din cîte știu romtelecomul nu închide nici un port.

bobit

bobit

Junior Member

mufă, on Nov 8 2006, 19:52, said:

http://209.85.135.10...B...t=clnk&cd=1

Din cîte știu romtelecomul nu închide nici un port.
merci, dar coincidenta sau nu chiar am fost pe adresa data de tine inainte sa postez. folosesc uTorrent care ofera posibilitatea sa testez portul ales. am incercat cateva din cele indicate (6881-6889) si toate-s inchise. am cautat diverse site-uri care scaneaza porturile, am incercat cele pe care le arata deschise, dar probabil au alta destinatie.
asa am ajuns la concluzia ca trebuie sa deschid un port din server/router? corecteaza-ma daca gresesc!

h3llfire

h3llfire

Junior Member

Daca folosesti un router ("hardware") ar trebui sa deschizi un port din el. Vezi www.portforward.com .

Daca folosesti un calculator pe post de router, poti deschide porturile cu iptables. Scuza-ma dar nu stiu sa iti spun mai mult.

mufa

mufa

Porc misogin

• Grup: Super Moderators

bobit, on Nov 8 2006, 20:03, said:

merci, dar coincidenta sau nu chiar am fost pe adresa data de tine inainte sa postez. folosesc uTorrent care ofera posibilitatea sa testez portul ales. am incercat cateva din cele indicate (6881-6889) si toate-s inchise. am cautat diverse site-uri care scaneaza porturile, am incercat cele pe care le arata deschise, dar probabil au alta destinatie.
asa am ajuns la concluzia ca trebuie sa deschid un port din server/router? corecteaza-ma daca gresesc!
Poza asta te ajută? :D

Attached Files

cianura

cianura

Senior Member

• Grup: Senior Members
Varza frate! Credeti ca ar trebui un ip_conntrack_torrent ? :D

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate