Gentoo 1.4 - instalare
Last Updated: Dec 16 2003 11:20, Started by
phane
, Nov 06 2003 14:55
·
0

Posted 06 November 2003 - 14:55

Salut,
am si eu o intrebare pentru utilizatorii Gentoo de pe forum (daca exista). Orice s-ar intampla, la o instalare GRP (cu pachete precompilate cu optimizari pentru procesorul meu) trebuie sa downloadez un kernel de pe net cu emerge pentru a-l compila? Pe mine ma interesa o instalare in care sa nu fie implicata o conexiune internet, baietii de la gentoo spun ca se poate, dar pe cele doua cd-uri cu pachete compilate pentru Athlon XP nu exista surse de kernel - fisierele pe care emerge incearca sa le ia de pe net au un nume gen "linux-*", un simplu find dupa pattern-ul respectiv pe ambele cd-uri nu intoarce nimic relevant. Problema e ca nu am nici un chef sa downloadez 30 de MB, cat sunt de obicei sursele nucleului, de pe dial-up, cred ca ma intelegeti... |
Posted 07 November 2003 - 08:15

Nu am folosit gentoo dar daca vrei mai multe amanunte incearca sa cauti in arhiva de mailuri de la lug.ro
bye |
Posted 16 December 2003 - 11:20

daca exista pe cd in packages/all un fisier de care e cam asa vanilla-*.tar.bz2 atunci in momentul cand vrei sa instalezi sursele de kernel scrie:
emerge -k sys-kernel/vanilla-sources e kernelul 2.4.22 ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users