![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Se cauta un site developer/meserias
Last Updated: Feb 24 2004 00:43, Started by
VET
, Nov 05 2003 14:23
·
0

Posted 05 November 2003 - 14:23

"Caut persoana serioasa sa construiasca un site modern."
Cam asa ar suna anuntul daca l-as fi dat la ziar. Insa, aici pot sa intru in amanunte : 1. "Caut un meserias si sinonim cu meserias"sa fie serios" (am mai avut experiente si cu alte persoane "serioase" care insa dupa flash-ul introductiv au disparut). Meseriasul va trebui sa construiasca site-ul si sa-l intretina (intretinerea va fi negociata ulterior) 2. Partea financiara - adica, cat va primi meseriasul; Aceasta poate varia de la 200$ pana la maxim 500$ in functie de calitatea site-ului. Se poate discuta si/sau de niste procentaje din veniturile site-ului, daca persoana respectiva corespunde din punct de vedere al seriozitatii. 3. Acuma, cateva amanunte despre site: Site-ul va fi localizat in SUA pe serverele FEATUREPRICE.COM sau un alt server in Romania. Detalii tehnice despre server se pot afla de la respectiva adresa. Site-ul este adresat exclusiv Romaniei. Site-ul va contine un intro, articole saptamanale, un forum mic si un magazin virtual(100-150 produse) insa acesta din urma logistic nu va fi lansat odata cu site-ul.(nu vor exista restringeri la dep artistic) ( mai multe detalii cind ne intilnim ) Materialele si articolele care vor fi introduse in site sunt scrise si au acordul unor mari autori in domeniu din Romania . Obiectul site-ului nu are absolut nici o legatura cu pc-uri/ electronice sau jocurile de calculator. Cei care sunt interesati de o colaborare pot sa-mi trimita un email la [email protected] sau un PM si atasat de acesta unul sau doua site-uri la care au fost autori sau co-autori si un numar de mobil la care pot fi contactati. Mentionez,inca odata, ca doresc ca persoana care este interesata sa fie extrem de serioasa. Doresc o colaborare foarte stransa cu acesta. Cam atat, astept persoanele interesate. Va multumesc. Multumes pe aceasta cale Moderatorul acestei sectiuni pentru ca mi-a permis sa postez acest anunt aici . |
Posted 18 November 2003 - 14:40

Cam ce ar tb sa stie acel "meserias serios" pe care il cauti?
|
Posted 20 November 2003 - 13:51

In primul rand imi cer scuze dar din motive tehnice ( nu am fost in Buc ) nu am putut raspunde la emailurile Dvs. trimise la adresa de mai sus. Fiecare din cei care ai trimis email-iuri si pm-uri vor primi raspunsuri in max 48 ore.
Inca nu ne-am hotarit asupra unei persona/ne ....so... inca e deschis pt cei dornici ... la [email protected] niste nume de situri la care ati colaborat ( exact cu ce ati contribuit la respectivul site ) sau un portofoliu , un nume si tel ... Pt. Jarod : Sincer nu prea stim noi exact ce trebuie sa stie respectivul( ma ref "SQL Server, sau Access, Visual Basic, html, vbscript, javascript, xml, xsl ") , insa una din calitatile sale trebuie sa fie serioziatea si clar sa aiba ceva experienta.. Pt noi este foarte importanta calitatea/acesibilitatea/renumele site-lui care urmeaza a fi construit de el depinzand urmatoarele investiti pe care o sa le primim sau nu find vorba de investiti destul de mari . ( nu are rost sa intru in detalii ca sa nu para a reclama ). Recunosc ca poate sintagma "meserias serios" nu a fost/este cea mai fericita ... :) O zi buna . |
Posted 02 February 2004 - 06:18

Am o alta intrebare :
De un designer "meserias serios" nu aveti nevoie ??? |
Posted 02 February 2004 - 21:46

io' ma bag daca este vb. de orice legat de flash!
ovidiu |
Posted 03 February 2004 - 12:14

LOL ... uitatzi-va la portofoliu si daca vi se pare "reliable" astept oferte :eek:
|
Posted 24 February 2004 - 00:43

sal
uite, ne oferim si noi.experienta avem destula dar pe bani ne-am apucat curand sa lucram.intra pe www.rgbdesigners.com si vezi ce-i pe acolo. daca te intereseaza da un call la orice ora la 0723.592.931 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users