Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie
 Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare
 Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?
 programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia

Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Se cauta un site developer/meserias

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

VET

VET

Junior Member

• Grup: Members
"Caut persoana serioasa sa construiasca un site modern."

Cam asa ar suna anuntul daca l-as fi dat la ziar. Insa, aici pot sa intru in amanunte :
1. "Caut un meserias si sinonim cu meserias"sa fie serios" (am mai avut experiente si cu alte persoane "serioase" care insa dupa flash-ul introductiv au disparut). Meseriasul va trebui sa construiasca site-ul si sa-l intretina (intretinerea va fi negociata ulterior)

2. Partea financiara - adica, cat va primi meseriasul; Aceasta poate varia de la 200$ pana la maxim 500$ in functie de calitatea site-ului. Se poate discuta si/sau de niste procentaje din veniturile site-ului, daca persoana respectiva corespunde din punct de vedere al seriozitatii.

3. Acuma, cateva amanunte despre site: Site-ul va fi localizat in SUA pe serverele FEATUREPRICE.COM sau un alt server in Romania. Detalii tehnice despre server se pot afla de la respectiva adresa. Site-ul este adresat exclusiv Romaniei.
Site-ul va contine un intro, articole saptamanale, un forum mic si un magazin virtual(100-150 produse) insa acesta din urma logistic nu va fi lansat odata cu site-ul.(nu vor exista restringeri la dep artistic) ( mai multe detalii cind ne intilnim )
Materialele si articolele care vor fi introduse in site sunt scrise si au acordul unor mari autori in domeniu din Romania .
Obiectul site-ului nu are absolut nici o legatura cu pc-uri/ electronice sau jocurile de calculator.

Cei care sunt interesati de o colaborare pot sa-mi trimita un email la [email protected] sau un PM si atasat de acesta unul sau doua site-uri la care au fost autori sau co-autori si un numar de mobil la care pot fi contactati.
Mentionez,inca odata, ca doresc ca persoana care este interesata sa fie extrem de serioasa. Doresc o colaborare foarte stransa cu acesta.
Cam atat, astept persoanele interesate.
Va multumesc.

Multumes pe aceasta cale Moderatorul acestei sectiuni pentru ca mi-a permis sa postez acest anunt aici .

jarod

jarod

Junior Member

Cam ce ar tb sa stie acel "meserias serios" pe care il cauti?

VET

VET

Junior Member

In primul rand imi cer scuze dar din motive tehnice ( nu am fost in Buc ) nu am putut raspunde la emailurile Dvs. trimise la adresa de mai sus. Fiecare din cei care ai trimis email-iuri si pm-uri vor primi raspunsuri in max 48 ore.

Inca nu ne-am hotarit asupra unei persona/ne ....so... inca e deschis pt cei dornici ... la [email protected] niste nume de situri la care ati colaborat ( exact cu ce ati contribuit la respectivul site ) sau un portofoliu , un nume si tel ...

Pt. Jarod :

Sincer nu prea stim noi exact ce trebuie sa stie respectivul( ma ref "SQL Server, sau Access, Visual Basic,
html, vbscript, javascript, xml, xsl ")
, insa una din calitatile sale  trebuie sa fie serioziatea  si clar sa aiba ceva experienta..

Pt noi este foarte importanta calitatea/acesibilitatea/renumele    site-lui care urmeaza a fi construit de el depinzand urmatoarele investiti pe care o sa le primim  sau nu  find vorba de investiti destul de mari . ( nu are rost sa intru in detalii ca sa nu para a reclama ).

Recunosc ca poate sintagma "meserias serios" nu a fost/este cea mai fericita ... :)

O zi buna .

dezignition

dezignition

New Member

Am o alta intrebare :
De un designer "meserias serios" nu aveti nevoie ???

alex 33033

alex 33033

Member

exact asta vroiam sa zic si eu

:)

ovidiu

ovidiu

Junior Member

io' ma bag daca este vb. de orice legat de flash!
ovidiu

dezignition

dezignition

New Member

LOL ... uitatzi-va la portofoliu si daca vi se pare "reliable" astept oferte  :eek:

Bogdan123

Bogdan123

Junior Member

Daca aveti $$$ , vizitati www.archi-web.com .

Costinu

Costinu

Junior Member

sal
uite, ne oferim si noi.experienta avem destula dar pe bani ne-am apucat curand sa lucram.intra pe www.rgbdesigners.com si vezi ce-i pe acolo.
daca te intereseaza da un call la orice ora la 0723.592.931

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate