![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
neogen CPC :)
Last Updated: Mar 12 2007 17:04, Started by
acidhouse
, Nov 05 2006 00:02
·
0

Posted 20 November 2006 - 08:03

Tocmai deaia au pus aceea optiune, ca sa nu iti mai apara spatiu gol. In loc de spatiu gol pui alte reclame, cand nu gaseste reclame neogen.
|
Posted 28 November 2006 - 10:25

Ai putea sa adaugi ceva reclame de la google pana una alta.
|
Posted 14 December 2006 - 20:42

Pai de cele mai multe ori cei care sunt la neogen sunt pentru ca nu puteau intra la google. De ex. pe mine google m-a acceptat, dar pentru ca pagina e integral in lb. romana, nu imi prea sunt afisate reclame, asa ca google pica...trebuie sa ma axez pe alte surse...
![]() |
Posted 15 December 2006 - 16:14

Pai de cele mai multe ori cei care sunt la neogen sunt pentru ca nu puteau intra la google. De ex. pe mine google m-a acceptat, dar pentru ca pagina e integral in lb. romana, nu imi prea sunt afisate reclame, asa ca google pica...trebuie sa ma axez pe alte surse... ![]() Asa-i ca-ti trimite doar reclame cu salvati balenele si ajutati copii din Uganda? Alea sunt free asa ca nu o sa faci nici un ban din ele. Google nu trimite inca reclame platite site-urilor in limba romana |
Posted 15 December 2006 - 16:18

As putea sa te contrazic, desi inca nu sunt destul de multi advertiseri romani care lucreaza cu adwords, sunt cateva reclame care pot fi afisate pe un site in limba romana. Eu am avut un website in limba romana, ce-i drept mai mult cu poze, dar care avea foarte multe hit-uri pe zi (in jur de 200.000) si care tot timpul avea de afisat reclame platite de la adsense. Nu erau toate reclame romanesti, dar majoritatea da ... insa intradevar targetarea reclamelor nu prea exista . Era si normal din moment ce mai mult erau imagini.
|
Posted 15 December 2006 - 16:24

Sau am ramas eu in urma cu informatiile, sau s-a intamplat ceva nou. Din ce stiu eu, site-urile STRICT in limba romana nu sunt acceptate pentru reclame platite
|
Posted 15 December 2006 - 16:35

Sunt destul de multe site-uri in limba romana care au fost acceptate in programul AdSense. Problema e ca de obicei nu afiseaza reclame din lipsa advertiserilor romani. In loc de ele apar acele reclame la servicii publice care bineinteles nu se platesc. De acceptat nu vad de ce nu te-ar accepta... si la urma urmei poti sa scrii site-ul pe engleza .. sa aplici pentru adsense apoi sa il pui pe romana. Sau sa il faci si pe engleza si pe romana
|
Posted 16 December 2006 - 14:55

google are reguli stricte pentru paginile cu putini vizitatori. in momentul in care ai cativa ani de vechime, ranking si vizitatori multi se schimba problema. si timpul de raspuns la mailuri e mult mai bun
|
Posted 29 December 2006 - 15:18

Salutare,
Cine imi spune si mie o alternativa la neogen ads (in afara de google ads) ca vad ca de la un timp se termina reclamele pe la ora 15:00 - 16:00 cel tarziu....(cu o exceptie sau 2 fax2mail si inca una)??? Edited by wallgames, 29 December 2006 - 15:19. |
Posted 29 December 2006 - 16:47

textad, dar sunt super varza intr-o luna nu cred ca iti iese mai mult de 1$ mai incearca si adbrite
|
|
Posted 03 January 2007 - 12:14

Asa e, au cam disparut. Si cele care se afiseaza, sunt cu serviciile neogen. Sper ca e doar o situatie de moment
|
Posted 03 January 2007 - 19:36

Posted 03 January 2007 - 21:54

in dec am avut o medie de 50-80e/zi viz se mentin la 13-15000 deocamdata
sa vedem cat cresc si luna asta ![]() |
|
Posted 07 January 2007 - 00:37

e rau rau de tot acum ![]() ![]() ![]() Nu afiseaza mereu reclame,trebuie cumva sa bag dupa o anumita ora adsense sau ceva ca stau degeaba si ma mai paste si un server dedicat ![]() ![]() |
Posted 06 February 2007 - 13:42

pana acu mai era cum era....apareau reclame pana pe la 6 7 seara:) dar ieri si azi ....nu mai sunt afisate reclame de la ora asta:) si anume 14:00
![]() |
Posted 08 February 2007 - 14:31

Eu astept sa ating 30 de euro sa imi iau banii apoi renunt ca merge din ce in ce mai prost.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users