Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Prețul, prețurile

Anulare contract vanzare cumparar...

scoala postliceala sanitara si hi...
 Copiere 2 sau mai multe valuri cu...

La multi ani @AlexFCSB4!

La multi ani @silcar!

La multi ani @Cipry7!
 Intretinere F30 vs Audi A4 vs Mer...

drept de autor pentru o poezie

Inlocuire lichid cooler procesor ...

Baterie atv
 Proroblema cu centre de greutate

Gasire cheie in iarba

Contract nou cablu/internet fix

aparat auditiv
 

Cam asa ar fi aratat noul menu pt softnews !

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
Sebastian

Sebastian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 26.11.2001
http://www.snm.ro/work/menu.html

Va place mai mult acest decat cel actual ?

#2
DrFan

DrFan

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 28.02.2002
scula .adica belea
  :asthanos:

#3
petman

petman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,606
  • Înscris: 28.11.2001
Fain dar, nu s-ar putea sa faci botonelele alea un piculet mai mari?

#4
sniper`

sniper`

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 20.02.2002
cute ... dar daca faci html (php) nu iese un pik mai mik (in kb)

:)

#5
sniper`

sniper`

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 20.02.2002
i mean roll-over .... it's jut an oppinion

#6
cretze

cretze

    Veteran

  • Grup: Members
  • Posts: 1,129
  • Înscris: 28.11.2001
... nu este destul de intuitiv ... pentru toata lumea :drac:

#7
Sebastian

Sebastian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 26.11.2001
DA ! Nu este cel mai simplu meniu din lume... :D
Ideea e ca se genereaza automat dintr-un fisier xml.
Cum modific xml-ul cum se modifica si meniu`.Fara sa modific flashu`.
Mai mari butoanele ?Nu ar mai avea loc toate optiunile in dimensiunea asta.
Mie imi place mai mult decat cel actual ,dar pagina va fi in curand modificata si transpusa in php si astfel meniul meu este inutil ! :(
Il pastrez de portofoliu ! :D

#8
cchris

cchris

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 26.11.2001
1. nu este destul de intuitiv ...
2. eu acuma am un monitor cu rezolutia de 800/600 si meniul e ceva mai mare ...
3. arata fff bine

#9
Sebastian

Sebastian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 26.11.2001
Nu este destul de intuitiv pt ca nu este destul de gata :D
Stiu ca e mai mare de 800.
Nu a fost nevoie sa il modific/imbunatatesc pt ca nu se va folosi.
Ceea ce vedeti voi este prototipu`

#10
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,262
  • Înscris: 29.11.2001

Quote

Originally posted by d0T
DA ! Nu este cel mai simplu meniu din lume... :D
Ideea e ca se genereaza automat dintr-un fisier xml.
Cum modific xml-ul cum se modifica si meniu`.Fara sa modific flashu`.
Mai mari butoanele ?Nu ar mai avea loc toate optiunile in dimensiunea asta.
Mie imi place mai mult decat cel actual ,dar pagina va fi in curand modificata si transpusa in php si astfel meniul meu este inutil ! :(
Il pastrez de portofoliu ! :D

Nu este inutil mah ... se poate sa faci meniu care sa ishi ia variabilele din php:

uite aici

daca schimbi thema pe ExtraLite flash ... o sa vezi shi mai bine ce vreau sa spun!

ca sa te loghezi ... foloseshte guest / guest ... asta sa nu te chinui sa faci nou cont ... altfel nu potzi scimba tema!

#11
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,262
  • Înscris: 29.11.2001
Ha!

Abia acum am vazut CUM functzioneaza BOUL meniu!

Tzais!

#12
arty

arty

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,563
  • Înscris: 09.12.2001
butoanele tre' sa fie "mura'n'gura" ... asha cum sunt acum, 50% din useri nu le gasesc... asta este, in plus, ar trebuii ca descriptziile sa stea aprinse all the time... shtiu ca aia era toata chestia, dar atata vreme cat ocul e gol, nu are sens sa fi "deshtept" in meniuri cu riscul sa nu apese nimeni acolo... just an oppinion...

#13
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,262
  • Înscris: 29.11.2001
Sorry! Amu am vazut ce-am sicris akolo .... NU e BOUL, ci NOUL ... sorry!

#14
[email protected]

[email protected]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 11.03.2002
:D  (tybyt)
d0T:
- e OK. (7,3 pe o scara 0 - 10)
- ce te faci daca ai de pus 20 intr-un submeniu?

#15
LouCypher

LouCypher

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.03.2002
e urat foc menu-ul ala. chiar daca e super functional, xml & shit...

#16
Sebastian

Sebastian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 26.11.2001
Kinda`

#17
The God

The God

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 27.03.2002
Mai fain meniu dar ai putea sa dai si niste indicatii de cum as pute sa fac si eu unu la fel.

#18
whitewolf

whitewolf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 30.01.2002
Mai klumea meniul actual

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate