![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Frame problems & questions
Last Updated: Nov 01 2003 22:23, Started by
PET
, Oct 31 2003 22:13
·
0

Posted 31 October 2003 - 22:13

Ok. Am un index.html
1 tabel cu 2 coloane. In prima coloana vreau sa fac un iframe in care sa incarce pagina meniu.html . In coloana 2 vreau alt iframe in care sa incarce pagina.html. Cand dau click pe meniu.html ... adica pe unul din linkurile din meniu.html...sa fac sa se schimbe pagina in frame-ul cu pagina.html. <iframe name=framenews width="100%" height="100%" src="AICI LINK" scrolling="yes"> Asta e comanda pe care o foloseam. Dar se pare ca nu mai vrea sa merga. URASC TABELELE ! Intot deauna fac fitze in Dreamweaver. In fine..Dati-mi voi un cod mai bun...poat mere. SI ziceti-mi cum fac chestia din prima parte a postului. Aa, si inca ceva, cum pot sa fac ca frame-ul sa fie PLAT. El de obicei se vede...bagat in pagina...ca o groapa. |
Posted 31 October 2003 - 22:16

Uitati aici un screenshot.
Tot tabelul e pus 100%. Attached Files |
Posted 01 November 2003 - 07:18

Eu nu inteleg de ce folosesti iframe acolo unde nu e nevoie.
In cazul de fata trebuie folosit frame simplu |
Posted 01 November 2003 - 22:23

pai...iframe-ul sa fie in tabelu cu meniu. Daca e frame...e doar left...top...right. Am dreptate ? Iar mie imi trebuie ca tabelul de sus cu data sa fie peste meniu. Dar zi si mie cum fac... :)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users